27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Папки и клетвени декларации не ме интересуват!Знам,че сте класови борци за "вечната и святата идея"!И че в нейно име сте убивали хора!Познавам лично двама сбърканяци,които слухтяха денонощно за тези *** 30 лв!И не се прави на честен и принципен,комунист такъв!Преди се продавахте на "великия Съветски съюз" и зяпахте възторжено в светлото бъдеще,а днес на два пъти по-великата Америка!Яж си пенсията и кротувай,че до ушите сте в *!

26

Анонимен

преди 7 години

ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ ,ЗАЩОТО ВЕЧНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ ВЛАСТТА !

25

Анонимен

преди 7 години

До 21 Никой агент на ДС не е получавал по 30лв. месечно. НИКОЙ. Това е лъжа.Провери в папките. По определени поводи-рожден ден, кръгла годишнина, нужда от пари за лекарства при тежка болест са давани до 30лв.До 60лв. можели да се дават с разрешение от началниците на Окръжни МВР и то при много ограничени поводи.

24

Анонимен

преди 7 години

От 400000 щатни и нещатни сътрудници(сега вече казват,че били наполовина) във външно разузнаване са били около 10000.Всички останали са работили само за своето благо,тровейки живота на близки и приятели.28 години след началото на т.нар демокрация те все още управляват-директно или чрез подставени лица.Няма партия без техен човек отпред.Честито на всички,заради тях България е пред разпад.

23

хм!

преди 7 години

Не могат да посочат агенти на ДС в ГЕРБ! Защото няма! Георги Марков е известен от 90 години, вече е безопасен и безобиден. Освен това едва сега се присъедини към ГЕРБ. Дайте имената на останалите! Да ги знаем!

22

Анонимен

преди 7 години

защо не публикувахте колко са от ГЕРБ..много избирателни сте с публикациите ---А в ГЕРБ само един ли има?Ами агент Буда?В досието му пишело че е внук на престъпник и че не трябва да заема ръководни длъжности! Колко прави са били хората,хайде приятно гласуване!

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Били са около 180,000!И всеки от тях е получавал по ...30 лв на месец за тази дейност!Изобщо не ме учудва,че днес хора си продават гласа за бира с две кебапчета!

20

Пешо

преди 7 години

А в ГЕРБ само един ли има?Ами агент Буда?В досието му пишело че е внук на престъпник и че не трябва да заема ръководни длъжности! Колко прави са били хората,хайде приятно гласуване!

19

Киро

преди 7 години

А за чужди агенти проверява ли някой? Някога имаше контраразузнаване.

18

Анонимен

преди 7 години

При всичките им кусури агентите на ДС са работили за България. Днес има доста агенти и НПО, които работят за САЩ и против страната ни, но те минават за патриоти.Толкова години след промените да се търсят агенти е смешно и жалко. България е пред национална катастрофа, много по-сериозна и дълбока от предишните. Тя застрашава съществуването на държавата ни, а те започнали да търсят агенти.До като се ровим в миналото няма да имаме настояще.

17

Анонимен

преди 7 години

Имам чувството , че половин България са били доносници на ДС. Какво искате от такива хора. Нищо няма да се промени в нашата мила татковина .

16

Анонимен

преди 7 години

ЗА ТОЛКОЗ ГОДИНИ НЕ ИЗПУКАХА ЛИ ВЕЧЕ ТЕЗ ЧЕНГЕСАРИ ВЕ

15

Анонимен

преди 7 години

НАЙ-ВАЖЕН Е АГЕНТЪТ НИКОЛАЙ, ИНАЧЕ ИЗВЕСТЕН КАТО ГЕОРГИ МАРКОВ - БИВШ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ И ПРЪВ СЪВЕТНИК НА БОЙКО БОРИСОВ.

14

Анонимен

преди 7 години

Аз вече гласувах. Избрах да инвестирам в себе си и децата си, отколкото да правя евала на родните ни престъпници. Били те и депутати или обикновени криминали.Живота ми е даден само веднъж, предпочетох да го изживея нормално и затова гласувах с еднопосочен билет.

13

Иван

преди 7 години

Че без ДС накъде ... за последните 50 години нищо не се е променило в България. Само имената на партиите се сменят.

12

прав си

преди 7 години

До Анонимен 5ДС наистина отдавна я няма,само дето пак си е тук!И тя управлява България!Ако си мислиш,че твоето гласуване нещо решава,значи си заслужаваш съдбата!

11

Анонимен

преди 7 години

Нашата гордост! Хубавците ни те. Дайте им 2-ни и 3-ни заплати на тея.

10

Хенде Хох

преди 7 години

Но всъщност е странно с тия ДОНОСНИЦИ!Че не измряха ли бе?..А,като измрат ще стане ясно по приемането на закона за лустрация!

9

Анонимен

преди 7 години

До Nadia Nikolova 85Наде!Ама ти си била истинска красавица, ако това е твоята снимка!!!Браво!

8

Nadia Nikolova 85

преди 7 години

78 са сътрудници,а отаналите са роднини по някаква линия.Външипхора неотровени от политиката не се допускат.