153

Анонимен

преди 7 години

Една книга само трябва да напише - "Магарето, назначено за предидент".Трудни му били мандатите, не се притеснявал да ходи по улиците....На никой не му пука за този ***.

152

до Анонимен

преди 7 години

Най- добрия!Мачкаше комунистите!--------Че, той самият беше комунист и комсомолски секретар бе, ти не знаеше ли?????

151

Анонимен

преди 7 години

До Щирлиц: "Сегашният президент поне е мъж,а не същество с неопределен пол."Муж!!! Стои мирно пред крушовишката ***, мазното вице и неговата кущрамба.И това ако е мъж.

150

бай Петко

преди 7 години

АМИ КАТО ТИ Е ПО-ДОБРЕ ЩО НЕ СИ ДАДЕ ОСТАВКАТА АМИ СЕ КЛАНЯШЕ НА ТАЗИ ТИКВА, КОЯТО ТЕ НАТРЕСЕ ДА СЕ СМЕЕ ЦЯЛ Н А Р О Д 5 ТЪЖНИ ГОДИНИ. Що ходиш по улиците, стой си на имението в Гърция и не смей да припариш до н а ш а та майка Б ъ л г а р и я !!!

149

в кварталната кръчма

преди 7 години

Довечера, в кварталната кръчма, Роската ще чете лекция на тема: "Как вървят офшорките в Кипър?" За предатели, мошеници, чужди агенти, мутри и криминални елементи, входа е свободен.

148

Каракачанов

преди 7 години

По кои улице бе... по кои? По Софийските ли? Щото само ако за 5 минути се поразходиш ,долен *** Български, ще те пребият като мръсно куче! *** долна твар! *** на САЩ!

147

Анонимен

преди 7 години

Най- добрия!Мачкаше комунистите!Сега Решетников ги реанимира.

146

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 163Ами изгони ги бе, щом си толкова "храбър"!!!! И парите им не прибирай!!! Пфу, недоразумение човешко!!!

145

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Разбирам полза от ЕС, ако ни дадат милиарди, както на хитрите гърци !!Разбирам полза от напускане на ЕС, ако се усетим бързо, както британците.

144

Анонимен

преди 7 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР 160:Говоря за момента когато ще ни налазят зелените човечета ако имаме неблагоразумието да напуснем НАТО и ЕС. А това първо ще се стовари върху нас, аз съм от Варна и тук е пълно със североизточните навлеци.

143

емигрант от 22 г

преди 7 години

БРАВО, г-н ПЛЕВНЕЛИЕВ! ТИ БЕШЕ ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ! Радев е гърмян заек и такъв ще си остане, завладян от БСП и ПУТИН. Именно от последният руски ръководител-проводник на старото болшевишко котило за превъзходство и некадърно у-ние на Земята нищо ново няма да научим, а ще се ЗАБАВИМ.

142

Анонимен

преди 7 години

До Ангел до 152:"Гоце като президент се прави по добре от Плевналиев..."В какво се справи по добре? В отстрела на вързани защитени от червената книга архари или предосатвяне на милиарди от нашите пари (бюджета) на североизточната *** срещу някой друг хотел. Или че постави в черна дупка България в международен план. По голямо *** нашата страна не познава като държавник от основаването си.

141

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

до 157Бяха излъгани рускоговорящите от нашите мутри, да купят скъпо некачествените апартаменти.Ясно е, че напълниха мафиотски джобове !Сега се чудят как да продадат без голяма загуба, щото видяха, че не могат да отдават под наем, както сладко сладко бяха излъгани от НАШИТЕ БЪЛГАРИ.

140

Роската Плевнелиев

преди 7 години

Ай ем формър булгериън президънт анд ай ем гоунг ту воут фор булгерин говърмънт ин Уошингтън ДиСи. Уеър май мастърс лив.

139

Анонимен

преди 7 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР 150: "Омразните на много от вас рускоговорящи, хубаво ще ми освободят отънелия джоб със добри парички идващото Лято !"Тия не пълнят ничий друг джоб освен своя. Да не стане така че децата ти да платят скъпо и прескъпо даже и с живота си (няма да е прецедент) защото това диво жестоко североизточно племе е свикнало да граби убива и завладява но не и да сътворява нещо.

138

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До вчера дрОгарЕте плюеха по Турция и Ердоган и плашеха с отмъщение за сваления самальот... - а днес са вече готови да си направят сюнет и да сложат ***... - може ли на такива люде да се повери държава...

137

Ангел до 152

преди 7 години

Гоце като президент се прави по добре от Плевналиев но като политик и ръководител на партия какъвто е в момента си е както казваш ,Долно Комунистическо и лакомо недоразумение.В момента обсъждаме Президентския пост а той е доста по различен от Политическия!

136

Анонимен

преди 7 години

А Радев го държат на къса каишка.

135

А Н Т И

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАБай *** уби Стамболов и създателя си Алеко !

134

Анонимен

преди 7 години

До Ангел 134: "Плевналиев изпълняваше длъжността Президент на РБ без капка желание.Затова се справи толкова зле."Ако Плевнелиев се е справил зле, какво да кажем за онова комунистическо лакомо, блядолизко и просто недоразумение гоце. Такива като теб заслужават да живеят в руско-комунистическо робство в каквото живяхме ние. Вярвайте на потомствените лъжци, крадци и убийци възпитаници на най лъжливото, жестоко и несъзидателно североизточно племе заробвайте децата си но НЕ за нашите.