133

1234

преди 7 години

че защо не, станете гаджета горе долу сте набори и сте партийни кадри па сега и в една каца ще бъркате

132

Борисов не го е срам

преди 7 години

NAd 23 000 000 000 ограбват от народа по НАГЛО ПРЕСТЪПНИЯ Бюджет от тях над 10 000 000 000 са предвидени са НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКти ..МАд 5 000 000 са тровени ежеминутно с тежко токсични канцерогенни разтвори вместо питейна вода..Над 1 000 000 деца са тероризирани и малтретирани от черни убиици и педофили през видео терор камери монтирани незаконно в училищата..

131

Анонимен

преди 7 години

Обаче вижте пак пуска хуморески "не сме гаджета" и очаква шараните да се хванат .Нима Доналд Тръмп и Хилари Клинтън да са гаджета та се явиха на дебат двамата очи в очи . В САЩ е президентска република -какво каже президентът -това е .Тук в бг е парламентарна -какво каже премиерът това е . Така че трябва да застане срещу Корнелия Нинова това същество сам ...оти не иска , оти е подляр и *** и знае че ще се изложи ...ама драпа за кокала

130

Анонимен

преди 7 години

Ама чакайте малко !? Няма ли право др. Нинова да иска диспут с др. Борисов ? Те ако в партията си не се разбират , то къде ? Пари са все пак !?

129

:))

преди 7 години

ББорисов от днес може да го назоваваме "храбрият войник"! Този романтичен, чувсвен, лесно нараним и "смел" генерал-пожарникар, елементарен флиртаджия! :))пп. "Конфронтацията и тази бруталност, която в момента шества в България, ще бъде с много тежки последици" - ББ издига бяло знаме ли, т.с обявява капитулация преди дебата дори да се е състоял ? :))

128

Анонимен

преди 7 години

Още се питам КОЙ е този г-н *** ??? Още се питам как този господин г-н *** иска да досъсипе държавата ? Абе кой премиер играе мач или друго , когато държавата му загива ??? Абе айде стига бе !!!! Това че платени мухльовци пишат глупости за да си защитят заплатата ...... на онази работа са ми !!!

127

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Нинова има нужда от едно яко, ама много яко... онождане! Само така ще се кротне усмихната зад масата за гладене и ще остави на спокойствие мъжете, които разбират, да оправят държавата!

126

Анонимен

преди 7 години

Бойко е страхливец . Няма по жалко нещо от мъж страхливец ...*** Като и прибавим нарцистичния му характер и как преди 2 дни караше хората да му целуват ръка картинката става пълна за изготвянето на профил при психиатър . Само не знам кои жалки хора с мазохистични наклоности досега ми натресваха това жалко създание за премиер.

125

Анонимен

преди 7 години

До фактКакво построи Бойко? Летни магистрали и стадиони на бабите по селата? Санирането е държавна помощ за социално неслабите, а за избраните, изборът на изпълнители - за свои хора. Предаде и продаде България няколко пъти, заедно с населението. Мачо бил! Може нещо да е бил, но отдавна има вид на стар одърпан ***! Айде ОФФ!

124

Анонимен

преди 7 години

До ПитамОтговарям: Значи се съгласихме, че Бойко е крадец. Няма значение колко е откраднал, може би и той сам не знае. Затова пък знам, че няма да ми е премиер!

123

Анонимен

преди 7 години

Това нахална жена да те напада е все едно болонка да ти се зъби - не знаеш какво да направиш! Можеш да я утрепеш с един ритник, ама някаси не върви да го правиш...

122

Не обръщайте внимани

преди 7 години

, Борисов, Нинова става досадна с нейното желание за"привличане на внимание":"А дамата сопната, знаете -тропа, нервира се,даже проплаква.Залива ме с кални потоциот ропоти град от словеснаатака." Може би ако беше в южноамериканска, азиатска или африканска щеше да ги "впечатли"" с мечти по социализъм, но тук, на нас- нищо ново не може да ни кажеИ не се занимавайте с опърничави хора: РБългария е избрала пътя на цивилизацията, демокрацията, и не може Нинова да ни занимава с нейните неосъщест

121

Анонимен

преди 7 години

Нинова е отвратителна ,реших вече, няма да гласувам за нея.

120

Анонимен

преди 7 години

Тая пък с претенции!Не стига, че ген. Борисов изобщо изразява съгласие да разговаря с нея, но тя пък и претендира как да разговаря!Ами като те покани ген. Борисов, отиваш, бе! Даже гледаш много-много да не приказваш, а вместо това си промиваш ушите предварително! Какво неясно има в това??

119

Анонимен

преди 7 години

Жалък страхливец! Нинова също е куха лейка,но в един дебат "очи в очи" ще попилее този ***! Той няма дори понятие как функционират институциите от ангабименти по мачлета,тенис,ловни стопанства и ПР-акции.

118

Анонимен

преди 7 години

До утре има много време!Баце може кръвно да вдигне,разстройство да хване,тежък запек да го измъчи или не дай си Боже корем да го заболи и айде дебат нема да има!Или пък ще вземе Путин да го потърси,ум и разум от Баце да иска или пък помощтта му сп ешно да иска.....

117

Анонимен

преди 7 години

БСП срещу ГЕРБ. БСП и ГЕРБ срещу България.

116

MoX

преди 7 години

По женски акъл се водиш само ако е на Меркел или Хилари, *** и да ти напълнят кесията с народни пари, ама Нинова ще ти напълни друго и много ще те боли. Де да знам, може след Симитлийски и да ти харесва.

115

Анонимен

преди 7 години

Велик е Баце с неговия пророк, Цецо Цървула. Избиха рибата.

114

Питам

преди 7 години

До Анонимен 124 Борисов на теб ли ще дава обяснение колко пари е откраднал бе , ***.