43

Извънземен

преди 7 години

Университетска болница - като знаем какви са студентите, виновни са всичките. Защото сме в България...Аз се лекувах в университетска болница, но във Франция. Там са толкова кадърни и толкова много научени, че ви е бедна фантазията. Студентите там знаят повече отколкото доцентите тук. Спасиха ми живота. Добре че бях във Франция. Толкова много внимание, лечение и диагнози с точност... просто не вярвах че се случва. А тук... студенти не учат, доценти чакат нещо под масата - ето резултат.....

42

Анонимен

преди 7 години

Спрете да защитавате лекарите в България. Та те се превърнаха в бездушни търгаши ...Погледнете това красиво момиче -не ви ли е неудобно пред погубения млад живот да продължавате да говорите че лекарите не били получавали достатъчно пари ....за пари ли, за пари ли е всичко ????????????????????????????????????????? или е до морал и способности А

41

Анонимен

преди 7 години

Тук много влизат да учат за лекари като преди това са ходили на частни уроци за да схванат химията . Корупция е хора , залагам си главата зад това . Най умните заминават зад граница , тук остават некъдърниците и корумпираните лекари ...Има геноцид срещу младите , само критики, само плювни срещу тях ....мъчно ми е , много ми е мъчно и плюя на тази корумпирана държава

40

Анонимен

преди 7 години

Каква заплата взема 1 лекар?За работата която вършат, нищо не вземат! Затова няма добри лекари.Аз съм програмист, не бачкам кой знае кво - 3500лв чисто съм.А лекаря е поне 5 пъти по трудна работа!Отделно че *** консумират сигурно 50% от ресурса за здравеопазване а нищо не внасят.Еми затуй ще сме на тоя хал и ще става по зле.Всички го знаем ама се правим на ударени.

39

Анонимен

преди 7 години

Лекарите в случая не са виновни. Писна ми от гнусното ганьово отношение към тази професия. Елате да видите в САЩ какви са лекарите- да не попадаш в болница. Същото важи за Великобритания, за Германия. Неслучайно е пълно с наши лекари там. Кадри- няма. Нашите лекари ги търсят из цял свят, а ние ги обиждаме. Обиждат и обвиняват слабите и необективните. Жалко за детето, но майка му да не търси вина в някой, който се е опитал да помогне. Това го казвам като ИТ специалист, не като лекар.

38

Пешо*

преди 7 години

Колеги лекари, сега разбирате ли що ни бият ?За бой сме си.

37

Анонимен

преди 7 години

те кадърните лекари се изнесоха. останаха тези,дето могат само от настинка да ни лекуват...........защото понякога не могат да познаят грипа.

36

Анонимен

преди 7 години

в същото време дейвид рокефелер получи миналата година 8-мото си сърце на 101 години, след като изкара с последното едва 2 годининормалните хора измират докато чакат за трансплантация с години, и на хора над 70 дори не предлагат да чакат, но ако си богат няма грижи, сърце се намира на момента, дори и да си от някоя от редките кръвни групиа обикновените хора кучетата ги яли, все пак тва са просто заменими роби от които има предостатъчно, и тепърва предстои да станат тотално излишни

35

Един мъж

преди 7 години

Бащата да гръмне лекаря.

34

Анонимен

преди 7 години

99% от лекарите ни са бездарни, некадърни темерутиизобщо не им дреме, а уменията им са толкова ограничени, че и със случаите по учебник често не се справят, камо ли нещо, което да изисква действителна мисълама така е то, евроатлтизъм, всичко е за ПАРИ, болните са само статистика, колкото са лежали, колко са минали под ножа, а дали са оздравели или били затрити, няма никакво значениев същото време комунистическа изолирана Куба има най-доброто здравеопазване в света...

33

А1 до Анонимен

преди 7 години

Ние вече се реализираме. Не бери грижа за езиковите ни познания!----------Не, твърдя че част от вас не владеят чужди езици достатъчно добре за да могат да работят в чужбина, но за голямото болшинство от вашите колеги, дори българския (да не говорим за латиницата) е предизвикателствоедво!Успех!, в бъдещата ви професионална реализация, където и да сте!

32

Анонимен

преди 7 години

"Много лекари се изнесохме от тук и заради отношението на пациентите към нас. Не стига, че трябва да търпим ниското заплащане"Ниското заплащане у нас важи за почти всички професии. Как решихте, че лекарите сте най-специалните и най-ощетените?Ако тъпите ви глави не осъзнават, че и други професии са жизнено важни, проблема си е ваш.Що не пробвате да ядете камъни и дърве, да ви питам как се оцелява?

31

Анонимен

преди 7 години

Ние вече се реализираме. Не бери грижа за езиковите ни познания!

30

А1 до Анонимен

преди 7 години

Пациентите ще започнат да ни уважават чак като им се наложи да чакат месеци за един преглед. Явно твърде много колеги са останали в Бг.-------И къде ще се реализирате като доктори без да владеете перфектно езика на държавата в която ще емигрирате?А, да, сетих се!Пациентите ви в чужбина ще трябва да учат български или може би специално за вас болниците в чужбина ще трябва наемат преводачи на които също ще трябва да плащат?Тежкото състояние на здравеопазането в Бг е комплексно!Това е факт!

29

Петър Папазов

преди 7 години

Тъжна история! Жалко много жалко!

28

Анонимен

преди 7 години

Тъжна история.Разбирам и лекарите,които са безсилни пред една толкова напреднала и жестока болест,разбирам и майката,която не може да се примири,че единственото й дете в едната седмица живота е бил пред него,в следващата е вече мъртво.Лека й пръст,на момичето вече му е леко.А за живите-просто не се разболявайте в България.Могат да ви изкарат и от най-тежките животозастрашаващи състояния,могат и с най-елементарната интервенция да ви пречукат.Здравеопазване=руска рулетка,всеки с късмета си.

27

Анонимен

преди 7 години

Не обвинявайте Държавата, защото тя е само една фирма с мноооого калпавв персонал!"*** народ - слаба Държава!"

26

Еколог с джип 4,7лит

преди 7 години

Девойката е в рая ,но ада е за родителите тук на земята...Обществена тайна е ,че рака задмина инфаркта по причина за смъртност.В световен мащаб е 25% от всиички починали.ГМО,Консерванти.Знаете ли ,че Лимонената киселина-лимон тозу е канцероген който атакува директно ДНК нуклеотидите-има го навсякъде .Изследването не беше огласено от медиите щото ще им фалират рекламодателите.

25

Анонимен

преди 7 години

Стив Джобс умря от същия вид рак и нито един от милиардите му в страната с най-напредналата медицина не беше в състояние да го спаси.Спрете се малко! Много лекари се изнесохме от тук и заради отношението на пациентите към нас. Не стига, че трябва да търпим ниското заплащане, ами и коментарште на сульовци и пульовци! Пациентите ще започнат да ни уважават чак като им се наложи да чакат месеци за един преглед. Явно твърде много колеги са останали в Бг.

24

Цял един народ

преди 7 години

Лекарите некадърни.Политиците лъжливи.Полицаите подкупни.Съдиите подкупни.Чиновниците надменни.Учениците неграмотни.Учителите глупави.Поповете развратни.Родителите непукиси.Разбирате ли, че целия народ е смоотан. Целия, без изключение.Затова Държавата е на този хал.