9

хахаха

преди 7 години

Ще припадна от коментарите ви , смееех смееех , чудя се защо последно време във фейса е толкова скучно , то докоснатите от илюминацията тук си разказвате ес-ем -ес-ите дето ви пращат извънземните ..

8

До бурзум

преди 7 години

Ако ти сложа кожения наистина ще те пратя при вашия Господ.явно от агнешкото си здухал гарнитурата. Хапвай и сланина от време на време скастрена бургийко.

7

До Некъф луд

преди 7 години

Ха-ха, ама я кажете честно сега-много ви се ще да е мигрант от арабски произход, нали?! Нищо, че никой от вас не е бил там, но вие, разбира се, знаете, че извършителят се казва Али или Хасан, че е викал "Алах е велик" и че лошите немски тайни служби и полиция са покрили всичко. Дори и да е белият като сняг атеист Гюнтер, който сам признава, че го е направил, пак няма да го повярвате, нали?! Защото сте тесни специалисти по международно положение и не се връзвате като рибета, а?!

6

Циник до 6

преди 7 години

Какво? Аз - русофил? Пхахахо - май си прекалил с антифриза? Или сутринта си гаврътнал шишенце Тройной?

5

Анонимен

преди 7 години

do 5 kolko vodka izpi be "rushufil"

4

Циник до 4

преди 7 години

"..и децата знаят че атентатите се организират от жлужбите..." край на цитата!Ъхъ....горките ТИ деца! С този болен татко - няма да им е лесно!

3

До Шорош

преди 7 години

аре стига си циклил като надраскана плоча едно и също и дацата от децката градина знаят че тероризмат се организирва чрез до жлужбите така че не е важно испълнителя как се казва а коя агентура стои зад това

2

Китюка

преди 7 години

Германците потулиха терористичният акт с обикновенно произшествие

1

шорош

преди 7 години

Али ли се казва "германеца"??Дано починалия да не е нормален човек ,а върл либераст!!