144

Анонимен

преди 7 години

До Българин169Според теб,за да "случи на човек",жертвата е трябвало да му даде всичките си пари,или да стои със скръстени ръце,някой да го намушка без той да получи синини?!В нормалните държави полицаите стрелят само при движение на ръката към джоб,или чанта,камо ли изваждане на нож.Самоотбраната е позволена,но не и за насилника,който е нападнал с цел обир.Той едва ли е помолил учтиво за парите.

143

Анонимен

преди 7 години

До Българин169Това не е"тинейджърско сбиване",а нападения с цел грабеж,при упостреба на нож.Пресметни,колко престъпления в едно е извършил Йоан.Именно,защото у нас санкциите са леки и обществото е склонно да сведе едно углавно престъпление до "грешка",докато се "мотал",убийствата на младежи ще зачестява.

142

Българин

преди 7 години

За съжаление едно тинейджърско сбиване завършва трагично. Йоан отива до жертвата си и го рекетира с изваден нож, но не случва на човека. Онзи се защитава и му удря няколко туката в лицето, при което Йоан ръга с ножа на месо и тръгва да бяга.

141

й

преди 7 години

към коментар 1-все пак има текст чл.294 НК.

140

Ясно е

преди 7 години

На всички е ясно че убийството е било прикривано. Отделно продължава да не се дава гласност на развитието.Обърнали ли сте внимание при други знакови убийства на деца, медиите се надпреварват да канят гости - психолози, криминалисти, социални работници, които разсъждават от всички студия. Опитват се да установят връзка с близки на извършителя,с тези на жертвата също. Дали е правилно или не, по-скоро не е правилно . Но сега няма такова нещо. Майката е ПР. Изводите на вас за независимите медии.

139

ЯНА (1) ГЕОРГИ (2)

преди 7 години

До factotumОЩЕ ЗНАМ КАКВО НАПРАВИ МИНАЛОТО ЛЯТО :)

138

Анонимен

преди 7 години

"Свестните у нас считат за луди." Христо Ботев

137

Анонимен

преди 7 години

Задължително трявба да подведът под съдебна отговорност учителите които са знаели ! Също да разследват семейството данъчно !!!

136

factotum

преди 7 години

Знам какво направи миналото лято!

135

месара

преди 7 години

абе да попитам : джуклестата майка и баща му митничар на тоя " ученолюбив и кротък " младеж , къде са , няма ли да кажат нещо ?!

134

хъ

преди 7 години

Разбира се, че са се страхували, обяснимо е за нашето общество, в което да си почтен, съвестен и отговорен е основателна причина за страх от тежки за психиката и физиката ти последствия.Сега момичето, което е помогнало с информация, къде е, как се чувства? Ще научат кое е и ще му стъжнят живота.

133

Анонимен

преди 7 години

ГРЕШКАТА Е, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ НЕ ОБЯВИХА НАГРАДА ОТ 1000 ЛЕВА ЗА ИНФОРМАЦИЯ КОЯТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ЗАЛАВЯНЕТО НА ПРЕСТЪПНИКА!!!ДА СА ГО ПРЕДАЛИ 100 ПЪТИ ДОСЕГА МИЗЕРНИТЕ ДУШИЦИ ДЕТО СА ГО УКРИВАЛИ!

132

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо не ставаха такива неща. При бай Тошо съм се прибирал стотици пъти в 3 часа през нощта през целия град и никой никога нищо не ми е направил. При бай Тошо хората бяха много по-добри. Ако случайно станеше убийство, го разкриваха за 2 часа! А сега 3 години ми разкриват убийство и пак не могат да хванат убиеца, защото убийството се хваща най-лесно в началните часове на убийството.

131

до 142

преди 7 години

Раната на главата на йоан ли? Елементарно, сам се е наранил и демонстративно е отишъл да се мие в училището си, да го видят всички! Демек, ако го пипнат да излезе с версията, че той е бил нападнат, ранен, защитавал се е...и "случайно" пробол Георги В СЪРЦЕТО!!! не в ръката, крака, дори не в корема.Що не е отишъл да се измие на тенискортовете, или вкъщи?!

130

Анонимен

преди 7 години

ДА КЛЕВЕТИШ КОМШИЯТА ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РУСКИ ТЕРТИП!!!!!!!!!!!ПРАЩА СЕ ИНФОТО АНОНИМНО!! Е НЕ МОЖЕ ДА СА ТОЛКОВА ***!ЯВНО СЪУЧЕНИЦИТЕ МУ СА ЗЛИ БЕЗБОЖНИЦИ И НИЩО ПОВЕЧЕ!

129

Анонимен

преди 7 години

КАКЪВ ТИ СТРАХ!!!!!! ИЗЛАГАЦИЯ И ТОВА Е ЗАЩОТО МУТРАТА БЕШЕ НА ВЛАСТ ТОГАВА И НАРОДА НЯМАШЕ НИКАКВО УВАЖЕНИЕ КЪМ ДРУГИТЕ ТАКА МУТРАТА ДАВАШЕ ПРИМЕР!!!!-----------И ДА МЕ Е СТРАХ ВЕДНАГА ПРАЩАМ ЕДНА АНОНИМКА ДО МЕДИИТЕ И ДО ПОЛИЦИЯТА И ДО МИНИСТЕРСТВОТО !!!------ТОВА САМО ПОКАЗВА, ЧЕ В ЧАСТНИТЕ УЧИЛИЩА ЗА ЛИЦА ДО 18 ГОДИНИ ВСИЧКИ СА ПЛЯВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

128

Родно образУвание

преди 7 години

Сега ще оневинят убиеца и ще погнат съучениците. Някой изобщо обръщал ли е внимание на противоестестявените прояви в училищата, та сега са се загрижили за морал? Бабички на преклонна възраст губят времето на деца, родени в 21-ви век, директорите само правят сметки колко парчета ще приемат и по колко лева на калпак им е субсидийката, даскалите си рекламират частните уроци вместо да преподават, в университетите приемат без изпит, професорите не знаят къде се поставя пълен член...

127

Хм

преди 7 години

Ялова работа е тая...По-добре да помислят за парични награди за далите ВЯРНА информация.Парите могат да се вземат от тези за пускане под гаранция.

126

66031

преди 7 години

да клеветиш комшията - това е американската мечта!Явно сме далеч от американците...

125

анонимен

преди 7 години

До Български редти си куче