59

Бъчворова

преди 7 години

Това е номер, ако искаха можеха да доставят и закупят машините и да обучат и хората, но не го направиха! Който спечели изборите той е автор на бъркотията, защото предварително е подготвил бюлетините-менте!

58

Магазин 1 лв.

преди 7 години

Предлагам да се закупят касови апарати по за 200лв.и въведени продукти-ГЕРБ 0.50ст.за кило,БСП-0.40ст.за кило и по 0.10 за кило за всички останали партии.Евтино и бързо.И един магазинер с опит ще свърши работа.

57

Анонимен

преди 7 години

Защо да не си гласуваме от компютрите бе *** всеки има комп в къщи .Хем пари няма да давате за компове хем по бързо става броенето а бе *** ?

56

123

преди 7 години

Фактите показват, че насоящия ЦИК, назначен от ГЕРБ е некомпетентен да организира избори. Затова незабавно уволнение на тези гербави калинки и нова дата за избори.

55

Анонимен

преди 7 години

О не! *** ще продължи да писка че бесепето са загубили изборите защото подсъдно некомпетентният премиер на Нейния льотчик не им е осигурил машинки за гласуване на неграмотни.

54

безпартиен

преди 7 години

Не искам да се заяждам с никого,но устройството на снимката на нищо не ми прилича и след изборите нямам идея за какво може да се използва.Да не се окаже ,че след изборите трябва да го изхвърлим за скрап директно.Ако е така-по добре да си се гласува с бюлетини.Бил съм в изборни комисии на предишни избори и знам,че след краят на изборният ден всичко се затваря в чувал-бюлетини,протоколи и се пазят след това.Ако някой е излъгал може да му се търси отговорност.Мисля,че така е честно.

53

Димитър Борисов

преди 7 години

Машините за гласуване на този етап на развитие са излишни. Политиците лобират на близки фирми да ги снабдят с цел облагодетелстване. Така те имитират че вършат някаква работа за незаслужено големите им заплати. Трябва да се преценява за какви работи мащините са в полза. Например машина не може да опложда и ражда хора. 26.2.2017г.

52

Анонимен

преди 7 години

Маймунско гласуване ще има ли

51

www

преди 7 години

ФАКТ - ЩОМ НЯМА ДА МОЖЕМ ДА КУПУВАМЕ ГЛАСОВЕ ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМЕ МАШИННО...

50

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Всичката я Мара втасала, само машинното гласуване и е проблемът !Не се ли усещате, драги ми сънародници, че постоянно ви отвличат вниманието с незначителни и безсмислени теми, представяйки ги за важни, докато България си отива под носа ви и пред очите ви ?! ...И да не ми разправят разните му скъпо платени журналисти-манипулатори, че България ще я има. Това, което се пръква от евроатлантическите ни прелюбодейства е всичко друго, но не и БЪЛГАРИЯ.Факт !

49

Пешо*

преди 7 години

Забравихме да кажем що е целата работа:Вече има сценарии за протест за законноста на изборите и създадена клетка, която да излезе и да ги оспори и да подкара касиране...ако резултата не се хареса на дадени хора.

48

Пешо*

преди 7 години

Чичо ви Пешо, понеже сме дърт и сме си имали работа с всякакви бои, схеми, комунисти и капиталисти, сега ше ви обясни схемата.Целата работа беше наглАсена така, че да нема никой. *** за да е по-елегантно, мораше да има некой. Едно нашу момче, нали. Така ЦИрК са си свършили работата, ама ето, на, бизнеса е виновен. И държавата. И попа. И пингвините. Сега ще има време за добра и стабилна схема, поръчката ще се оскъпи и за другите парламентарни избори догодина - ше цъкате копчето.

47

Анонимен

преди 7 години

Никой от вас, които претендирате за законност на изборите, не сте си чели даже Конституцията. Какво е гласуването в България и какви проблеми създава машинното/електронното гласуване, които противоречат на основния закон, ако сте го чели? Не ви ли идва на ума, че всеки може да го оспори, защото му се нарушават конституционни права?

46

ЗАКОНА Е ЗА ВСИЧКИ

преди 7 години

Първо създаваш условия за провеждането на изборите според закона и чааааааак тогава определяш дата за гласуване.А НЕ ОБРАТНОТО!!!!!!

45

Анонимен

преди 7 години

по лесно можеш да купиш ЦИК от колкото да купуваш гласоподаватели.

44

няма да ви гласувам

преди 7 години

Оказва се че не сме парламентарна република, а цик-ова република.Съдбата на държавата се определя от хора назначени от партии които не се нравят много на народа. Ами защо изобщо гласуваме като ЦИК може самостоятелно да определи коя партия печели изборите без да има в предвид чувалите с бюлетините .А ще поемат ли отговорност пак за пренасяне и съхраняването на чувалите като знаем каква анархия беше преди....

43

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са за гласуване с бременни чували и Костинбродски бюлетини.

42

Анонимен

преди 7 години

А не можаха ли да отложат това безсмислено гласуване с няколко седмици, вместо след това да го анулират и да насрочват ново? Със сигурност нямаше да се загубят толкова милиони, както ако се наложат 2 пъти избори.

41

Анонимен

преди 7 години

Естествено че ГЕРБ не искат машини, тъй като тогава няма как да фалшифицират резултатите.

40

Анонимен

преди 7 години

Цвинокио