10

Анонимен

преди 7 години

Ако не сте разбрали, левите и десните екстремисти искат едно и също. Едните са глобалисти, другите интернационалисти. Не по врат, ами по шия. Едните искат повече права за горките бежанци, а другите " повече евтина работна ръка" от Третия свят. Едните свят без национализъм и религия, другите свят без граници, за да върви бизнеса по-добре. И т.н.

9

БАБА БУНА

преди 7 години

НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕШ БОГАТ ,БЕЗ ДА КРАДЕШ/,БАЛЗАК/

8

гп

преди 7 години

Нека никнат - много по-добре, отколкото да ни управляват леви екстремисти, които променят пола на децата и променят света към перверзии и сатанизъм. Американците мразят Тръмп, защото са с промити мозъци от либералите, които им дадоха не свобода, а свободия. Разглезени са до такава степен, че когато нормален лидер с истински ценности като Тръпм дойде на власт, те се побъркаха и за съжаление вече виждат доброто като лошо и лошото като добро. ТОй е единствената пречка на новия световен ред.

7

Анонимен

преди 7 години

Марешки не е антисистемен играч, тъй като е патерица на Баш мутрата.

6

Анонимен

преди 7 години

Абе я недейте да представяте Марешки за антисистемен играч, за какъв се помисли пък тоя?! Американците избираха между двама души, но ние избираме между много повече. Марешки ме загуби с изказването си, че нямал нищо против да се отворят границите и Турция да влезе в ЕС. О, верно ли бе?! По това ли приличаш на Тръмп? Я се махай от хоризонта!

5

Анонимен

преди 7 години

Защо тук е пропуснато, че е споменат и Марешки.Не сме в Централна Европа, но и Сърбия не е там!

4

Анонимен

преди 7 години

Ми как няма да никнат. Хората се отчаяха от предишните, тоито ги водят към безизходица. И ще стават даже повече. Гответе се

3

Анонимен

преди 7 години

аре сега тук списващата статийката да се извини за думата ПОПУЛИСТ с която се опитва да закичи Тръмп, защото той най-съвестно си изпълнява обещанията даде преди изборите, дали ги харесва Весела или не си е нейна работа, но хората в САЩ са гласували точно за тях!!!

2

Анонимен

преди 7 години

И кво му е лошото на Тръмп ?Че не дава на дедо Жорош да превежда долари на грантаджиите,да свалят неудобни за ционистката мафия правителства в Европа ?

1

Анонимен

преди 7 години

Марешки, само 4 милиарда долара те делят от това да си българският Тръмп! Вече имаш 1 милиард почти.