152

Госпожата

преди 7 години

Г-жа Лъжа пак излъга, не може да каже даже дали е траверстит.

151

гого

преди 7 години

Бойко, Бойко, страх те е от Нинова като дявол от тамян, Нинова ще те отвее от раз.

150

Анонимен

преди 7 години

Сега по всички медии ще има усилени дебати на мастити политкомисари - политолози, който ужким ще спорят дали трябва да има дебат между политиците. Нека си дебатират. ББ го каза, за който го разбрахте: Избирателя съди по делата, а не по красивите думи и обещания отлитащи като прелетните птици към южните страни. Той няма интерес от такъв дебат с една едничка цел - омаскаряване зад вентилатора.Маскарада да започне сега

149

Анонимен

преди 7 години

Малката Корнелия пита майка си: - Мамо, мамо защо съседката се казва Цвети ? - Защото майка и много обича цветята и е искала Цвети да прилича на цвете - Мамо мамо а защо съседчето се казва Явор - Защото майка му обича дърветата и е искала да прилича на явор. - Мамо мамо, а защо аз се казвам Корнелия - Я бягай да си играеш и стига ме разпитва .......

148

WC

преди 7 години

До ВЪПРОСЪТ Е :vaprosite sa mnogo>>>samo che kycheta laiat kervana si varvi.

147

WC

преди 7 години

До Shoppmnogo madro no ne vigdash onazi si rabota zashtoto ti prechi korema

146

ИЗЛАГАШ СЕ ШОПЕ..

преди 7 години

ЗАХАРИ СТОЯНОВ е *** овчар и ратай ....НО, ПИШЕ РЕАЛНИ СПОМЕНИ И СТАВА ВЕЛИК ЗА БЪЛГАРИТЕ .......докото---- ХЕМИНГУЕЙ-----Е СВЕТОВНО ПРИЗНАТ ЗА ТАКЪВ СЪС СВОИТЕ КНИГИ!УСЕЩАШ ЛИ РАЗЛИКАТА ...??!!!АКО НЕ Я УСЕЩАШ ....СИ ПО-*** И ОТ МЕНЕ!!!!

145

Анонимен

преди 7 години

Въпросът е, ще вземе ли собственикът на ЕТ,,ББ-ГЕРБ",отново България на концесия ???

144

Анонимен

преди 7 години

Това е същите схема, чрез скандален дебат да се дискредитира Борисов. Така както направи Първанов с П.Стоянов на дебата на който не се яви, а с подставени лица го изкара извън нерви и така опонента му изглеждаше слабак. Познат хилядолетен трик. Но Бойко вече им взе мерките на стоящите зад битата карта Корнелия. Всъщност нея ще я измъкнат към нов пост за да запазят честолюбието и и за да изисква респект и раболепие от всички.

143

Анонимен

преди 7 години

Най добре е да отидете на вечера в некой ресторант да пийнете и хапнете.След това ще се харесате и хайде в Банкя до сутринта.Това е най добрия вариант.А за пред народа може да си се карате.

142

Кожогризец ООД

преди 7 години

Ти, Бойче, понеже трудно се надговаряш с жени, затова като идеш при леля си Меркел и само слушкаш и козируваш!

141

Бойко не Борисов

преди 7 години

Когато прочета нещо за лоялния гражданин Методиев или чуя негово изказване се сещам за една мъдра българска поговорка- ,,Пази БОЖЕ кьорав да прогледне,,.

140

говорит москва

преди 7 години

Да спориш с *** е като да спориш с радио Москва. Има ли смисъл?

139

752031

преди 7 години

До ***-милионеркаИма малка неточност. Нинова имаше 37%, но мисля че ги продаде. Костов я направи изпълнителен директор и председател на съвета на директорите. И тогавашния и прякор беше г-жа 37%

138

Анонимен

преди 7 години

Друго си е по селски мегдани, заобиколен от клакьори, да обясняваш на прости хорица, колко си велик, но когато трябва да отговаряш на стотици неудобни въпроси...що да не избягаш страхливо ?!?

137

Анонимен

преди 7 години

За незапознатите БАТ е Бритиш американ тобако.

136

Анонимен

преди 7 години

Нинова и Пеевски бяха зам министри в правителството на Станишев. И двамата бяха уволнени след като срещу тях започна разследване "за използване на служебно положение за набавяне на противозаконна облага" И двамата (и Доган) бяха замесени в скандала при който БАТ се оттеглиха от процедурата за приватизация на Булгартабак (офертата на БАТ 200 млн долара) . След което Пеевски купи Булгартабак на цена от 110 млн долара. Въпроса # КОЙ ? има ясен отговор.

135

Анонимен

преди 7 години

Какво по-естествено има от предизборен дебат на лидерите на двете водещи партии, в една демократична държава? Или държавата е,,демократична"...?

134

Анонимен

преди 7 години

Борисов е популист! Може да държи речи,да манипулира,да се хвали,да се оплаква,да се прави на обиден,но не може да води смислен дебат! Ако излезе на дебат с Нинова,всички ще видим и ще разберем,че досега ни е управлявала една долна,лъжлива,крадлива и некъдърна пасмина!Страхливец!

133

!!!!!!

преди 7 години

До До 143Защо да е нагла?Защото иска да направят дебат.Това не е наглост .Това е смелост.Нагъл е Бойко защото плюе наред а после бяга.Не искал да прави сеир.Истината е че не иска да СТАВА за сеир защото е бъзльо.Да говориш на хората зад гърба е лесно и безотговорно но да застанеш очи в очи се иска смелост (здраво дупе)