13

Анонимен

преди 7 години

"Флагът стои над религията и всички са длъжни да се кълнат в него преди Господа си."Моля??? Ти чуваш ли се...!!! Флага ли създаде, ТЕБ и всичко това около теб???Преди всичко е ГОСПОД! На Второ място идва Родината!

12

до 56

преди 7 години

"В никакъв случай не подкрепям направеното, но вчера имаше новина как едно момиче е навредило на корана..Религията и националният флаг са две различни неща. Флагът стои над религията и всички са длъжни да се кълнат в него преди Господа си. Нашата светиня е земята, върху която живеем, а флагът е нейният олтар. Не смей повече да ги сравняваш религия с национален символ.

11

Анонимен

преди 7 години

Нахакайте му максимална присъда за назидание на останалите. Иначе няма да ни уважават.

10

Анонимен

преди 7 години

В никакъв случай не подкрепям направеното, но вчера имаше новина как едно момиче е навредило на корана...почти всички бяха казали еми може да си прави каквото иска с него...Как се почуствахте да навредът на нещо, което вие много уважавате???

9

Един българин

преди 7 години

Ами значи, след като много внимателно и без капка емоция прочетох новината, стигнах до извода, че драма няма.Човекът явно е нарушил закона и ще бъде наказан за това.Сега си представям, ако случката беше станала в САЩ какво щеше да стане.Ами пак същото май.Човекът е нападнал полицай. Тежко, даже много тежко престъпление.Запалил е националния флаг?Ако си беше донесъл негово знаме, в САЩ никой нямаше да го обвини.Но той е запалил знаме в центъра, не лично негово. А това е вече престъпление!

8

Дж

преди 7 години

Кви 5 години, кви 5 лева, да му режат главата на площада с банцига и точка

7

Аз

преди 7 години

До ИЗВЪНСоломус Солому - 1996 г. Има и песен, посветена на него.

6

Анонимен

преди 7 години

Бурзуме, такъв коментар си написал, че нищо не разбрахме, така са го "звездосали".

5

Анонимен

преди 7 години

До ИЗВЪНЗащото социализмът съсипа характера на българина.Колкото време е било разваляно нещо, толкова време му е нужно, за да се оправи. Това е правило.

4

Анонимен

преди 7 години

А кога ще осъдим оня полугамен дето свали флага на ЕС?

3

ИЗВЪН

преди 7 години

Нека се върнем мъничко назад в историята.. и си спомним за един млад мъж , който в Кипър на браздата се опита (само опита) да свали турското знаме от пилона. С един куршум бе убит за опита му да поругае светинята на всяка една страна. Турският войник тържествено повишен в чин, а младият кипърец ..в ковчег.А подобни примери много по света !България пленено знаме в битка няма, защо тогава ще позволяваме някой да го поругава ?Чудесен повод управляващите да върнат смъртното наказание !

2

Анонимен

преди 7 години

Най добре съсипан от скръб да се самоубие докато чака делото.Едва ли ще има жово същество на планетата земя което да го е грижа за него.Освен оноя от ИД.*** те скоро няма да са живи.

1

Циник

преди 7 години

Къде са неолибералните гн**** писали под статиите за Тръмп, и референдума в Ямбол?Този полудивак пред очите на цяла България се изгаври с българското знаме, под което са умирали поколения български воини! Престъпник минал нелегално през 4 държави, е показал ясно - колко уважава културата, и традициите на приелата го държава! Този афганопитек е представителна извадка - за целия му джинс!