30

Анонимен

преди 7 години

Какво е страса?

29

чисто и просто

преди 7 години

Длъжностите за Висше образование разбира се трябва да са по-добре платени, но надбавките трябва да бъдат такива че да поощряват работешите полицаи.Чантаджиите трябва да се намалят и да си преразпределят бюджета.Защото по стар социалистически обичай полицията приютява доста безработни и така се бори с безработицата.

28

скука бако

преди 7 години

Посъветваха ме да се поставя на мястото на полицаите, за да разбера какво им е.От 4 часа люпя семки на една пейка и джобя преминаващите тийнейджъри.

27

Никой

преди 7 години

Става ясно, че полицаите получават доста по-малко от държавните служители в държавната администрация, за които не важи Закона за МВР.

26

Никой

преди 7 години

В случая не се казва истината, а и журналистите нямат желание да го изяснят. Става въпрос за разлика в заплатите на обикновения полицай, и тези служители в МВР, дето ги наричат "чантажии" и които в момента се преназначават по Закона за държавния служител. Е, на последните, съгласно съответните таблици се оказва, че заплатата требва да е доста по-голяма от тази на полицая, дето е по Закона за МВР. Парадокса е още по-сериозен защото лъсва факта, че чолицаите получават доста по-малки заплати

25

PRAWILNO

преди 7 години

Пример -1. Гошо е Полицай от 20 години , няма арести и взима 1500 лева заплата .Увеличаваме му заплатата на 2000 лева заплата и Гошо започва да работи по-добре .2.Пешо е Нов Полицай и започва със Заплата 2000 лева и започва да прави арести веднага .Кой Кой е и защо е такъв , полицаята нарочно ли не иска да се Реформира .

24

PRAWILNO

преди 7 години

Това е много правилен начин за реформиране на голяма организация .Копирано е големите фирми и корпорации . Когато нещо не върви с Екипа се назначават нови хора с по-високи заплата а старите кадри не се уволняват и не им вдигат заплатите заради термина приемственост . В МВР има хора които не вършат нищо но не могат да ги изритат , защото системата ще се срине ако разчита на Новобранци . Много добро Решение .

23

Анонимен

преди 7 години

Полицаите барманите могат да работят и без пари . Те си докарват няколко средни заплати на месец и стажа им върви.

22

Анонимен

преди 7 години

Работят на няколко места и при мутрите за повече пари.

21

1312

преди 7 години

Минимална заплата за тези необразовани ***!!!

20

гого

преди 7 години

ми то и в армията е така, на една и съща длъжност един взима заплата друг взима и цялата си пенсия в допълнение, а разлика в стажа примерно един месец, ходи и ги мотивирай....или чакай от космоса 6000 наивника да дойдат да слагат шапка.

19

Анонимен

преди 7 години

"Оказва се и така, че шофьорите на някои поделения на МВР вече са с по-високи заплати от полицаи, които са с висше образование."---Ами, нали Цвинокио е започнал като шофьор в системата, ... логично е. Румето Бъч. се е съобразила с изискванията.

18

къде са

преди 7 години

Нали стачкуваха,нали протестираха,нали вилняха по улиците като бандити?какво стана тя три синдиката!!! "пропускат важни промени" в ЗМВР!?

17

сминдух енд чесън

преди 7 години

Не могат да разделят на магаретата сламата.Побързайте ,че скоро няма на кого да сте началници.

16

Анонимен

преди 7 години

"Увеличават възнаграждения на полицаите заради страса им."---Много са стрАсирани, тия хрантутници, бе-е! Ало, днесбегето, отваряйте си очите, като пишете. :)Знаем, че "бойко борисов" можете със затворени очи да пишете (всеки ден), ама има и други думички в тоя български език, все пак.

15

Анонимен

преди 7 години

В ромските и турските села в провинцията трябва двойни заплати а не в София както е сега,

14

Тинев

преди 7 години

" Новобранци с по-високи заплати от ръководители в МВР?!Увеличават възнаграждения на полицаите заради страса им "Аз ли съм забравил де чета ИЛИ авторката на статията / заглавието / е НЕГРАМОТНА ***?

13

Анонимен

преди 7 години

Наскоро ръководител в софийския градски автобусен транспорт обясняваше, че шофьорите на автобуси със средно образование вече взимали по 1200-1500 лв. месечно. Това е заплата на директор или началник на отдел в МВР при цялото им натоварване и отговорност, да не говорим за обикновените полицаи.

12

Анонимен

преди 7 години

Заплатите са според произведеното а не според стажа. По-старите не могат да работят много а крадат много пари и няма за другите. Така и е в парламента трябва и заплати от 300 лева и от 3000 лева според работата и качеството.

11

БХ

преди 7 години

А КАКВО ВОДИ ДО СТРЕС И ДИАБЕТ КОРУПЦИЯТА............