13

гражданин

преди 7 години

Това, че има арестуван ми дава надеждата, че органите на реда не са загубили интерес към разкриването на извършителя на това тежко престъпление (което е похвално за тях предвид това колко "неразкрити" убийци останаха в миналото). Надявам се да са задържали действителния извършител на деянието и разбира се да направят необходимото да докажат това в съда...

12

до 4

преди 7 години

"Невинни деца" са лица под 16 годишна възраст, а дори и тогава при тежки провеинения наказанията са доста строги, а какво общо имат евроатлантическите ценности не е ясно. Ако не ти харесва може да идеш в Пакистан или Иран, там бесят за далеч по-смешни неща. По-важното е първо да се докаже вина, което ще е доста трудно. Аз лично съм изненадан,че родната ни полиция не е отписала случая и все пак е свършила някаква работа, макар и две години по-късно. Да видим какво ще стане.

11

Анонимен

преди 7 години

Малко трудно ще го осъдят само по косвени доказателства това ,че е хванат на камери да бяга не доказва 100 че го е убил

10

Анонимен

преди 7 години

Ако наистина е той, едно огромно браво на всички, които са участвали в разкриването му. Може би някой от близките/познатите не е издръжал и е разказал каквото знае... Без вътрешна информация, след толкова време, при липса на свидетели, просто би било невъзможно да се установи виновника.Това е една малка утеха за опечаленото семейство, едно е да знаеш, че извергът си живее житовота навън, друго е да е зад решетките.

9

Анонимен

преди 7 години

И как разбраха, че е той?

8

Анонимен

преди 7 години

Извинявай 9, верно адвокатите са безбожници.

7

Анонимен

преди 7 години

Абе 8ми, говорят за студент по право, каква религия те гони... Онези които ти намекваш на тази възраст са бащи на 3 деца, а не студенти и то по право.

6

Анонимен

преди 7 години

Каква религия изповядва този убиец? Напишете му имената!

5

Анонимен

преди 7 години

дори и наистина да е той, тогава е бил на 17 а според евроатлантическите ценности не може да му се търси отговорност щото е детенце невинно ------------------------Неможе друг път :D

4

Анонимен

преди 7 години

Ako e toi...policiyata ni e dobra vupreki vsichki trudnosti...ako..

3

Atanas

преди 7 години

Марковски ще се заеме с разкриването на истината.

2

бааа го

преди 7 години

Оооооо,студент по право,бъдещия Джаба Марковски?!

1

Анонимен

преди 7 години

Бежанец е. Нали бяга от местопрестъплението.