7

:)

преди 7 години

Честито сини фенове !!! Тези претенции и към следващия собственик, успех!

6

до 1

преди 7 години

Че то у нас кво друго... дето се вика - вилидж пипол - вилидж футбал.

5

Анонимен

преди 7 години

Футбола в България умря преди много години. Това което се случва сега е аутопсията, следва последния да затвори вратата. Цялата стратегия на собствениците на отборите е грешна, не знам кви финансисти ги консултират, но няма как отбор да се издържа в Бг , ако не произвежда играчи. Вместо това ние произвеждаме клиенти на 33 и Плаза. Клубовете се източват от "собствениците", не е сериозно да не знаеш колко пари дължи клуба. Говоря за всички клубове.

4

Уво за феновете

преди 7 години

Те тези така наречени фенове изгониха и много треньори, съблякоха и оня от Лудогорец и какви ли не още своеволия! А това са най-обикновени надрусани, пияни и безработни хулигани без една стотинка в джоба, които се мислят за велики!Те прогониха и почтената публика, вече не можеш да видиш семейства с деца на стадиона или по възрастни почитатели!Точно такива фенове са вредни за футбола, те са и причина за празните стадиони!

3

===

преди 7 години

Пазите ли още номера на попа и катафалката сини "приятелки" - който копае гроб другимо сам пада в него - ОНЯ от горе бави *** не забравя............

2

чичопей

преди 7 години

До сега ЛЕВСКИ нямаше фенове,сега феновете няма да имат ЛЕВСКИ!

1

Анонимен

преди 7 години

Сериозно ли на някой му пука за тези селски отбори още