37

ivo

преди 7 години

Eii na tiq gerberi vsihko im e na obratno ,dori i broeneto......

36

Анонимен

преди 7 години

БСП ще спечели безусловно изборите само при едно условия- да изхвърли от списъците на кандидат-депутатите номен,парто,бюро и потомствените клат-ику-ристи!Крайно време е тая пап-лач комплексирани нек-адъ-рници да спре да се крие в калабалъка зад гърба на истинския национален капитал- доказалите се знаещи,можещи,опитни,честни и отговорни специалисти в професията си!Президентът ни знае и може и това,което дори президентите на САЩ,Руския и Китай не могат!Ало,БСП!Не се гаврете с президента и народа!

35

Анонимен

преди 7 години

Др. Радев и др. Герджиков , затворете държавата и нищо да не работи , спрете тока , водата и всички пътища докато не се избере БСП на власт. След това назначете за началник на затвора в Белене др. Това Томов , защото това му е наследстван пост от баща му . Ура..а...а...а да живее БКП-БСП .

34

до 35

преди 7 години

А защо смяташ, че ГЕРБ и БСП няма да управляват заедно... Аз лично смятам, че всички партии са един сговор и ни играят театри преди избори - я с бутане на ромски колиби, я със затваряне на граница... Прости сме и ни лъжат. Властта никой не пуска. Единствено Христо Иванов видях да се откаже от властта като не мина съдебната реформа. Затова симпатизирам на "Да България". Харесвам и Татяна Дончева. Това са те. На други политици не вярвам. Радан Кънев донякъде.

33

Анонимен

преди 7 години

До БСП Врацапосле да не оплаквате северозапада !

32

До 30

преди 7 години

Не разбираш, а е просто. Няма за кого да се гласува, а като няма, хората гласуват "против", а не "за". Примерно, ако си против ГЕРБ, гласуваш за партия, която няма да пусне ГЕРБ на власт. Ако си против БСП, гласуваш за ГЕРБ или за някой друг.

31

Анонимен

преди 7 години

Къде видяхте патриоти - хора без морал, заблуждаващи необразования си електорат с празни приказки. Онзи ден българи спечелиха Оскар със свой продукт. Това са хората, прославящи България и вдъхващи надежда на другите българи. Това трябва да обсъждаме като нация. А не някой, наричащ себе си патриот, ама единственото, което го вълнува е колко още татуировки да си направи, колко знамена да развява и колко кучета да отгледа... Като сме *** електорат ще ни лъже всякаква ***. Д

30

Анонимен

преди 7 години

БСП право в десетката!

29

Анонимен

преди 7 години

Циркът е определен за 26 март. Клоуните се ръгат с лакти и нокти за да се появят на сцената. Народа очаква зрелища и като няма хляб яде пасти.

28

Палачинков

преди 7 години

Ах, мили мои, партии любими, аз ще бъда с таз, която е на власт!

27

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ, БСП и ДПС - Неймар, Меси и Суарес.

26

БЪЛГАРИН 1

преди 7 години

И защо Обединените патриоти не фигурират в заглавието като резултатите им са по-добри от на Турското дпс ? Ей това журналята сте големи АНТИБЪЛГАРИ-срсмота !!!

25

БСП Враца

преди 7 години

БСП!!

24

А Н Т И

преди 7 години

Няколко милиона мишлета,гласуват за парламента,а кукловодите потриват си ръцетеи си пият питието.

23

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ Победа!

22

От герберите

преди 7 години

Ние сме безмозъщни гербери и като Цветан Цветанов плешивия крадлив лъжец сме проскубани кокошки

21

САМО ПФ

преди 7 години

АКО ИСКАТЕ РЕАЛНО ПОВИШАВАНЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ И ТОТАЛНА БОРБА С КОРУПЦИЯТА ГЛАСУВАЙ С БЮЛЕТИНА 17

20

Бивша от СДС

преди 7 години

" Да бях ко-кошка, или друга пойна птица,гнездо бих свила, в наш'та Левица".По мотиви от известната трапезна песен "Село Бреница". Всякакви прилики с проскубаната лидерка на БСП са случайни.

19

От герберите

преди 7 години

Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки създание също като Цветан Цветанов плешивия крадлив лъжец затова се разбираме и обичаме.

18

Нане

преди 7 години

Корна да си оди у Крушовица.Там й е местото - да копа, да пере, да клюкарства по кьошетата и да ока по мъжо си.За друго я не бива!