113

1

преди 7 години

какъв воевода,може да бъде агент-иван,или всички воеводи са като него,тези хора в хилядата автобуса,ако тръгнат пеша ,срещу агент-иван,какво ли ще стане.

112

Наивен

преди 7 години

Изцяло погрешна тактика. Ще се спират автобусите само от Турция, а за другите държави не важи. Патриоти, ако сте патриоти, съсредодотечете се към отпадане на двойното гражданство. Тогава няма Турция, няма Германия, има само българи, които живеят и гласуват в България. Вашето сега е евтин PR, за спечелване на гласовете на псевдо патриотите.

111

фх

преди 7 години

А ТИР-овете ще пускате ли? Че точно тогава нашата фирма чака няколко доставки!

110

турчин

преди 7 години

В Турция щели да гласуват за ДОСТ,и след като устоновили това патриотите и дпс взели взаимно решение да затворят границата

109

НЯКОЙ

преди 7 години

Поредната пушилка на лъжепатрЕотете!Каракачанката съвсем полудя-кой е той да затваря, която и да е граница!Кой е той да забранява на хора с български паспорти да гласуват.И ако гласуват в Турция,Гърция или САЩ-какво?!Тези патрЕоте работят само за собствена популярност и за руснаците!"А можело ДПС да са патрЕоте" - а може да сте разбрали,че ДПС и Обединени патреоте, сте все кремълски руски издънки.Не ставате за нищо,безполезни ***!Жалко,че толкова народ ви се връзва на простотиите!

108

Анонимен

преди 7 години

И този войвода се оказа обикновен хайдутин, пардон, айдук.

107

късата памет

преди 7 години

Измислени полици решават измислени проблеми. Най големия проблем на България е съдебната система, липсата на справедливост и безнаказаността на големците. Българските турци не са проблем.Проблема с бежанците се преекспонира за да се плашат хората. В България няма и 1000 бежанци и те сами ще се махнат.Ученията на НАТО не са проблем, това са просто учения.Всичко това е отклоняване на вниманието от истинските проблеми, които изредих и които никой не иска да реши, за да си крадат дружно

106

luckyman

преди 7 години

маайте ги платени псевдо-патриоти марионетки на Кремъл, така е докато от кремъл ни източват кръвта за да хранят алчното джудже че за него спирачната течност и одеколона не са част от диетата за разлика от населението ***. САЩ винаги е бил и ще е наш приятел. Разберете ние не пием одеколон и спирачна течност, не оскотяваме по блатата и не искаме да сме Сомалия дрънчаща на ракети.

105

бюлетина 10

преди 7 години

До Анонимен 110Напротив, точно с 10 трябва да се гласува.

104

Krub

преди 7 години

Zasto ste zatvariat granicite?Nali s prastov otpechatak ste stava glasuvaneto, poneje e originalno, eftino i sigurno bulgarsko sredstvo bez pari, hem i za bezgramotnite bulgari e lesno?

103

Байрактаров

преди 7 години

Това не са обединени патриоти, а обединени ид*оти !!!!

102

Анонимен

преди 7 години

Добре, че в България крайното дясно е по-скоро нелепо, отколкото опасно.

101

Ганчо

преди 7 години

Евгени Михайлов, кандидат на ДОСТ. Егати падението. Да си беше казал по-рано, че иска да е депутат. Мисля, че тотално се провали. А, като гледам листите на ДПС и Патриоти стигам до заключение, че са се превърнали в пристанище на неуспяли политици. Много трудно ще ме накарат отново да гласувам за тях.

100

Анонимен

преди 7 години

Какви патриоти са, като техни кадри минават в редиците на ДПС (Слави Бинев) ? Всички лъжат, няма нито един честен политик в България.

99

Мирослав

преди 7 години

По-голяма тъпотия не бях чел скоро... И как ще затвориш границата бе другарю? Това да не ти е двора? Против съм покрай избори тези хора да пътуват от Турция, но законово това няма как да се спре в момента! Те си имат български паспорти, също като Каракачанов. Така че не може да ги барне, колкото и да се плюнчи по телевизията и да се мъчи да ни убеди, че е голям националист!!!

98

Анонимен

преди 7 години

Проблемът сега е избирателната система. България трябва да реформира избирателната система. Една модерна избирателната система е основата на всяко демократично общество. Избирателната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме избирателната система. Трябва да се започне първо с реформата на избирателната система - това ще бъде едно добро начало.

97

Офанзива

преди 7 години

Затваряйте границата,тоя Евгени Михаилов е най-големия продажник отзава се на листита на ДОСТ.Чудя се кой ли ще гласува за партията като лично качество.Прадажници нищо друго

96

Анонимен

преди 7 години

Волен Сидеров няма ли да последва двамата бивши националисти?

95

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на българия сега е съдебната система. Бъглария трябва да рефромира съдебната система, българите имат нужда от правосъдие и справедливост. Съдебната система е в основата на всяко развото общество, ето защо сета трянва да започнем от съдебната система, реформата в съдебната система ще бъде едно добро начало, без реформа в съдебната система България не може се се оправи.

94

Пейтриът

преди 7 години

Левски ако оживее и ги види патриотите ще се обеси сам!