88

с1уден1

преди 7 години

До Честен човекРАБО1ИЛ В МВР И СИ ПАДАЛ ПО 1ЪНКА1А ЧАС1 СЪЩО КА1О ДЯДО МУ

87

друг студент

преди 7 години

До АнонименМНОГО МИ ХАРЕСА АБЗАЦА.............КАК БОЙКО СЛУШКАЛ ТОМОВ ЗА КОМУНИЗМА И СВИЧКО ПОПИВАЛ................МАЙ СА ОТ ЕДИН ОТБОР

86

друг студент

преди 7 години

До бивш БРАВО ПИЧ,ВСИЧКИ СА ЗА БЕЛЕНЕ

85

бивш студент

преди 7 години

Поредния лицемерен политик... БСП, ГЕРБ, Атака, ДПС, ПФ, РБ, АБВ... все абревиатури на едни безнаказани крадци и мародери, работещи на принципа "разделяй и владей", а глупавите българи се караме помежду си кой е крадец и кой не е... Всички са крадци, всички са *** - ако някои от тях не бяха такива то щеше да има поне един крадлив политик в затвора... А ти, българино, спори по форумите с непознати оти си голям разбирач...

84

MAD

преди 7 години

На мен ми харесва коментар 84 от светло ТАКА Е НЕКА ДА ДОЙДЕ ПАРТИЯ КОЯТО Е ЗА БЪЛГАРИНА И БЪЛГАРИЯ НЕ САМО НА ДУМИ А И НА ДЕЛА ДА НЕ Е КАТО БОЙКО БОРИСОВ КОЙТО МНОГО ОБЕЩАВА И ПОСЛЕ МНОГО СЕ ОПРАВДАВА И ТОЙ, БОРИСОВ НИКОГА НЕ Е ВИНОВЕН ЕДВА ЛИ НЕ Е НАЙ ПОЧЕТЕНИЯ МИНИСТЪР (ДЪРТ Г Ъ _ З)

83

хаха ново 20

преди 7 години

знаел бил на бсп лицата.... а не знаел какви са министрите дато му ги спускат отнякъде си да ги назначава... и накрая пак невине, неразбрал, изненадан, възмутен

82

Анонимен

преди 7 години

До Няма да станеще стане ,ще стане аз разчитам че все още са останали читави и умни хора и понеже никога по-вече няма да гласувам за старите крадци от БСП ,ДПС и Герб ,трябва да чета ,трябва да се интересувам кой какво иска да направи ,и моят избор са "Да България ! " Това се казва промяна а не старата приватизаторка Корнелия и нейният най-подкрепящ я Овчаров да правят промяна ....

81

Няма да стане

преди 7 години

Хаха, не знам как си представяте "Да, България" да мине границата от 4%. Просто хората са си свикнали да гласуват за ГЕРБ и БСП и ще продължават да си гласуват за тях.

80

Анонимен

преди 7 години

И него го знаем още от бай Тошово време, ама иска да е във властта.

79

НЕ Е ГАДАТЕЛ НОГАДАЕ

преди 7 години

"Мкар и с уговорката, че не е гадател, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди" САМО ВЪВ ТАЗИ РОЛЯ НЕ БЯХМЕ ГО ВИЖДАЛИ НО вече е ФАКТ?Следващият премиер ГАДАТЕЛ.Спукана ни е работата щом държавата ще се управлява по съчинение по картинка от ГАДАТЕЛ!

78

Анонимен

преди 7 години

само ГЕРБ!

77

Активист на БКП

преди 7 години

Е как няма да ги знае !!! Нали още пази партийният билет на БКП !

76

Анонимен

преди 7 години

До SvetloИ това ще е " Да България " Помнете ! Хората искат промяна искат тези дето грабиха години наред ,натъпкаха си банковите сметки с милиони докато народа гладува да си платят.

75

Честен човек

преди 7 години

Бойко Борисов заявява, че дядо му е бил убит от комунистите.А как така, баща му работи в системата на МВР.Като знаем как проверяваха до 9 коляно родословието на кандидатите тогава .?Че и лично той / Бойко / е свързан с МВР.Нещо не се връзва!По-сигурното е, че Бойко Борисов лъже за пореден път.

74

Анонимен

преди 7 години

Въй ***, самият факт, че Тома Томов ти е чел лекция, ще рече, че сега пак трябва да:- да седнеш- да си затвориш устата- да слушашИ след още 25 години, внукът ти да каже как е слушал от дядо си (ТИ), как Тома Томов му е чел лекции, колко е по-лош Капитализмът от Комунизмът!

73

Svetlo

преди 7 години

ЩЕ СЕ ИЗКЕФЯ АКО НИТО ГЕРБ НИТО БСП НЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ Те и без това толкова години ту едната, ту другата партия ни управлява и на мегдана НИЩО САМО РАЗРУХА, БОЛЕСТИ И НИЩЕТА И ПОЛОВИН *** Е ПРЪСНАТА ИЗ ДРУГИТЕ СТРАНИ СТАНАЛИ СМЕ КАТО... СЯКАШ СМЕ БЕЗ ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО СТАНЕ ДВАМА СЕ КАРАТ ТРЕТИ ПЕЧЕЛИ И двете партии това ЗАСЛУЖАВАТ

72

Анонимен

преди 7 години

До До Не се знаеИ АЗ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ ,НО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТРОЛОВЕТЕ НА БСП И ГЕРБ СА МНОГО И СПЯТ ПО КОМПЮТРИТЕ И ВЪПРЕКИ ТОВА АЗ СМЯТАМ ,ЧЕ СОФИЯ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА "ДА БЪЛГАРИЯ" С НАДЕЖДАТА ДА ГИ НАТИКАМЕ ПО ЗАТВОРИТЕ !

71

До Не се знае

преди 7 години

"Да, България" ще съберат поне 5-6%.Според мен Да България ще има повече от 10%. Много хора искат промяна, дори привържениците на БСП и ГЕРБ. Така че очаквайте една голяма изненада на тези избори.

70

Не се знае

преди 7 години

Нищо не се знае."Да, България" ще съберат поне 5-6%.Марешки - поне 7-8%.Не е сигурно дали АБВ и РБ ще влезнат. Ще са интересни избори.

69

Анонимен

преди 7 години

Добре, че Баце знае всичко. Ейййй, какъв човек, какъв мъж!!! Само една книга е прочел, една глава от нея и знае. Той е разбрал едно, Знанието е сила. Ако застанат да поговорят с Тома Томов, ще бъде нещо като битка между Давид и Голиат. Но Баце не влиза в полемики, простичък си е човека, изтрещял е от далавери и крадене, умрял от страх да не го убият защото гадостите са му безкрайни.