85

крас

преди 7 години

Супер.Нека да има постоянно присъствие на НАТО в Черно море.

84

есхач

преди 7 години

До Един българин Това веднага след като се спретне такъв за Клинтън и Буш младши във връзка с Косово и Ирак.

83

chuwe

преди 7 години

И всички руски *** няма да спят нито денем, нито нощем за да плюят и пишат глупости из форумите.Колективната отбрана е хубаво нещо не само когато си във Варшавския договор или в новия Евразийски съюз мътен от Русия.Нямам нищо против войски на НАТО в България.След като бюджета ни не позволява да имаме съвременна армия няма нищо по-хубаво от присъствието на НАТО в България.

82

Анонимен

преди 7 години

баси ,аман от тъпите решения на ГЕРБ...тепърва ще лъсват , ама тоя път зор ще прехвърлите топката...

81

Анонимен

преди 7 години

Идат да дърпат мечката за опашката тоя филм май сме го гледали вече.

80

no comment

преди 7 години

От МО обаче посочват, че на 24 юни 2016 г. правителството на Борисов приема рамкови позиции, като основа за мандат на националната делегация, водена от президента на Република България Росен Плевнелиев на Срещата на върха на НАТО във Варшава (8-9 юли 2016 г.).

79

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха тия циркаджии ще показват мускули на Русия, Путин отново ще ги вкара в 3-та глуха с два елегантни шамара. Запасявайте се с консерви.

78

Turk

преди 7 години

Turski voennen korab Heybeli Ada TCG F-511 ...

77

Анонимен

преди 7 години

Това е чиста провокация към Русия . Демонстрират мощ от нашата българска територия , а ние защо сме свалили гащите и някои от тези бъл политици пита ли хората за да ни дадат под наем на сащ

76

Анонимен

преди 7 години

Имат ли разрешение от Путин или ще слушаме отново краварски врясъци и нечленоразделни звуци, как им прелитали ниско отгоре и не успяват да сменят памперсите толкоз бързо.

75

Анонимен

преди 7 години

Гаврата с Русия продължава :))

74

Анонимен

преди 7 години

Да стоят по-далеч от Крим, че от тия тенекии бая скрап ще излезе.

73

Анонимен

преди 7 години

Снощи един кравар от армията на нато каза по тв че щели да ни пазят мира както го пазили били в Ирак и Афганистан. Божееее, да им плюя на мира ...кой ги допусна тук тези терористи бе , кой ?

72

есхач

преди 7 години

Мечтателите за Хага. Русия и САЩ не са страни по договора хубаво е да го знаете. Освен това в Хага никога няма да се съди американец или руснак защото означава ВОЙНА,а не се вижда държава която да тръгне на такава глупост,защото означава собственото и унищожение. Всяка нормална държава се бори за просперитет ,а не да бъде върната в каменната ера.

71

Анонимен

преди 7 години

Нека идат бе, какво сте се разквичали те и в Украйна идваха и украинците олекнаха с Крим, нека видим и тука какви ще ги изядат носят ли си достатчно памперси. Разширяването на НАТО води до напрежение ако целта им е да докарат Путин тука на прав път са.

70

Анонимен

преди 7 години

Предатели. И Румен Радев излъга народа и народа ще го заплюе.

69

иво

преди 7 години

"Честит" да ни е новия президент и пишман-премиер !!!

68

Умнофил

преди 7 години

Ние сме в НАТО, има натовски кораби. Проблема е ако е обратното.

67

есхач

преди 7 години

Ние явно сме най-умните както винаги,но накрая ядем 100 пръчки, килограма сол и си плащаме за гяволъка както се казваше в един стар виц, Не знам ,но Германия, Австрия, Чехия,Словакия и Унгария нямат проблем да гледат и на изток само ние "гледаме" в 3 а не в 4те посоки на света. Тези държави развиват търговия с 140 млн пазар само ние сме достатъчно "богати" и го пренебрегваме. Взимат суровини преработват ги и ги продават отново на Москва,а ние какво -нищо и затова сме толкова бедни от хитрост

66

Анонимен

преди 7 години

До Али"До 76Добре го казваш.Организирай проведи акцията за залавянето му и го предай в Хага и после ще получиш и виза и медал."Али ефенди, бъди рахат те руснаците сами ще си го предадат на Хага заедно с 200 хиляди страници обвинителен материал. Ти само стой и гледдай джумбиш.