37

tangra

преди 7 години

Коментарите лъхат на реститутски мухъли.В нормалните държави магазин не може да отвориш и барака не може да построиш ако не е съгласен целия квартал. Тук всеки слага ламарините и било негово чуждо, препродал го два три пъти и хайде блок. Младост не са нивите на прабаба ви. Това е жилищен квартал. Хората се борят за качество на живот.

36

Анонимен

преди 7 години

Трябва да бъде преустановено строителството на територията на София и да бъде върнато софийското жителство. Селяните - обратно по селата. И да бъдат въведени зверски ограничения за притежаването и използването на МПС. И София ще стане рай.

35

Писна ми

преди 7 години

Тия реститути станаха кат партизаните - още излизат от горите!

34

Анонимен

преди 7 години

Е тая ви разказа играта. Може да е временно, щото ще и правите мърсотии докато не почнете да изкривявате нещата във ваша полза, но, браво на жената.

33

Анонимен

преди 7 години

Тук явно е пълно с кресливи пропоненти на гъстото застрояване :D Всякакви болни хора виреят по форумите, но рядко се срещат такива, които чак съветват останалите да ходят на психиатър :Д

32

МЛАДОСТ

преди 7 години

До АнонименТАКА И ЩЕ НАПРАВЯ ,САМО ЧЕ ОТ ЦЕНАТА НА АПАРТАМЕНТА МИ В МЛАДОСТ ЩЕ СИ КУПЯ ДВЕ УЛИЦИ НА СЕЛОТО ТИА ТИ ДРАСКАЙ ПО КОМПА

31

Анонимен

преди 7 години

Да, в ГРАДА, а не в завод за бройлери, тъпачке. Разкарай се.

30

До 27

преди 7 години

ПроЗтакът ще ти рекне, че 30 см по-висок фундамент в района на София може дори да наведе на мисълта за по-висока сграда. Как се определяше дебелината на фундамента, поне за София: броя на етажите по 10 см + 10 см.Ако са надработени по отношение на дължината или ширината на фундамента, пак има нещо повече, като почнеш от възможността да се премине граница на имот и се стигне да чисто прагматичното защо му е на някой да налива в основи повече от необходимото? Да развива бетонопроизводството?

29

Анонимен

преди 7 години

Имам едно още по-добро решение за теб. Идваш и започваш бавно да ми облизваш топките. Какво ще кажеш?

28

Анонимен

преди 7 години

До ГражданинЗа кои междублокови говориш, тези общинските или тези, които са частни и имат собственици.

27

МЛАДОСТ

преди 7 години

До ВтрещенАЛО,АМИ ТИ КАТО СИ ВТРЕЩЕН ТОЛКОВА КЪДЕ ЖИВЕЕШ?зА ХИГИЕННИ НОРМИ И ОТСТОЯНИЕ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ ЧУВАЛ ЛИ СИ?ЗА СЛЪНЦЕГРЕЕНЕ ДА СИ ЧЕЛ НЯКЪДЕ?ЕЛА В МЛАДОСТ 2 ДА ВИДИШ КАКВО СТАВА ИЛИ СИ ПИШЕШ ОТ СЕЛО ЗА ГРАДА?

26

Анонимен

преди 7 години

Младост е квартал на София от 30 години, но селяните все още са си селяни. Трябва да има повече контрол върху миграцията им.

25

Анонимен

преди 7 години

До :)*** глупостите, тая женица ни е.а мамата на всички, но това ще го разберете по - късно, като завалят обезщетенията за милиони левове, срещу неправомерните и действия, но нищо ти се радвай.

24

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКакви селяни те гонят, ти от кое село си дошла? Младост е квартал от 30 години и единствените кореняци са собствениците на земи, които им биваха насилствено отнемани, а ти ще ми говориш за селяни?

23

:)

преди 7 години

Всички, които пищят са свикнали да "дават под масата" и да си правят каквото си искат. Тази женица им ... мамата, което много ме кефи. Браво!

22

Втрещен

преди 7 години

Много *** народ в този Младост, начело с кметицата. Защо си мислят, че имат право на парцелите пред блоковете си, като те нямат собственост там, а имат собственост само на апартамента си? Кой е длъжен да им осигурява "гледка" и "седенка" и защо изобщо си мислят, че някой е длъжен? Много *** и неграмотен народ, това законите за нищо ги нямат, а говорят за демокрация, но тя не се прави от овце, които да стачкуват, а демокрацията е зачитане и спазване на законите.

21

Анонимен

преди 7 години

A и зелените площи са много по-важни от притока на *** към града, набийте си го в простите канчета. Всички искат дървета, никой няма нужда от аграри. Точка.

20

Анонимен

преди 7 години

Евала на кметицата. Най-накрая някой, който да мисли на ниво градоустройствен план, а не натъпкване на бройлери в кафези.

19

До 16

преди 7 години

За тротоара може и да не си прав. Ако в ПОИС-а е предвидено временното му ползване по време на и за целите на строителството и той е одобрен от гл.архитект/общината и да мрънкаш, и да се жалиш, няма да има резултат. Обикновено строителят се задължава да осигури и обезопаси преминаването покрай обекта. Ако той се е направил на хитър с цел да мине метър, редно е да има реакция и предписание от общината, и ако тарикатлъците на дребно продължават, може да се стигне до спиране на обекта.

18

До 17

преди 7 години

Нека позная - ти си от тия дето идват от чукарите, където спят със свинете и като дойдат тука се свират по 6 човека в двустаен и им е по-добре от кочинката от която идват, нали? И на мен ми е писнало от такива отпадъци като тебе, които произвеждат отпадъци и като *** завзимат хубавите места за живеене...