11

Хм

преди 7 години

А бе случват се тия работи!Ама обикновено не вода за уста прави проблема(хи-хи).Впрочем,в неделя като отивах на работа,ме спряха за проверка защото ....карах много бавно!Три пъти ме караха да духам в апарата и не можаха да повярват,че не съм пил!В интерес на истината имат си основаниятада са подозрителни!Както се казва:"Ако някой кара бавно,има редовни документи,колан,фарове и т.н. то със сигурност е пил!" Е разминах се с едни 20лв (фиш) за просрочен преглед.ама няма да остават валад.

10

:(

преди 7 години

Защо я пият?Тя е само за изплакване.След това се плюе.

9

Анонимен

преди 7 години

Тоя с петте промила братушка ли е бил?

8

з н а й к о

преди 7 години

До ПрофесорПрофесор Вучков, вие сте нали!?Професор Вучков, добър ден!!

7

Анонимен

преди 7 години

Прави ви мъртвопияни, ама друг път. Това е перфектен начин да се изкара някой лев. Миеш си зъбите,жабуриш се с правилната вода и тръгваш да търсиш милю по храстите. Залавят те с пет промила в издишания въздух, вземат ти книжката, а на кръвна проба нула и веднага ти я връщат. После един бърз иск за еди какво си и след време малко кеш в сметката,ей така от въздуха.

6

Професор

преди 7 години

до комуниста номер 3:Ти на мене акъл не давай. Пия само водка с буркан кисели краставички.Знаеш ли колко книги съм написал? 36! 36 книги? Ти колко си написал? Нула.

5

Анонимен

преди 7 години

"При поглъщането на алкохол, както метилов, така и този, к"Метилов алкохол се съдържа в лосиона за баня Бояришник, която нашите скъпи братушки имат навика да употребяват. Ние тук не правим такива работи.

4

Анонимен

преди 7 години

Тия луди ли са - ако е пил с тия промили, изобщо нямаше да може да ходи, щеше да спи. То веднага си личи човек дали е пил или не.Ама нашенския катаджия си е уставняк. Лошо няма - "Проверката е висша форма на доверие".(Ленин)

3

Анонимен

преди 7 години

Професоре пии си хапчетата за да си щастлив

2

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха ,защо не казвате,че е объркал водата за уста с шишето с ракията!

1

Професор

преди 7 години

Да му отнемат книжката. Комуниста е взел пример от руснаците които се наливат с шампоан и антифриз.