45

41161

преди 7 години

МИ ДА, ЗА 15 000 ЕВРО НА МЕСЕЦ И 5 ГОДИНИ ПОДРЕД И АЗ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА АБСУРДИ- НАПРИМЕР: ХИТЛЕР Е БРАТОВЧЕД НА ... САМО МИ КАЖЕТЕ И ИМАТЕ +.

44

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да не разбирам, въвеждане на сертификати в селското стопанство е означавало и ще означава, че производител, който изнася продукцията си на пазара е длъжен да купува семена от друг, специално за това лицензиран производител. Това по цял сват създава монопол на сортове , даже на видове отглеждано растения. Много ценни растения, виреещи при суша, например, в Африка, не могат да получат световен достъп заради монополите на семепроизводителите. Къде са родните сортове?

43

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ, КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ "ЗА" ВЪОБЩЕ НЕ СА ГО ЧЕЛИ. И КАК ТОГАВА СИ ИЗКАРВАТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ?

42

ЛАВО

преди 7 години

МИТОВЕТЕ СА ЗАБУЛЕНИ В ТАЙНА, РЕАЛНОСТТА Е АДСКИ ГОРЧИВА.

41

opps

преди 7 години

Ако беше нещо хубаво - нямаше да е секретно.Точка!

40

Анонимен

преди 7 години

Омръзна ми да чета глупости за "свободния пазар" и каква панацея е. Големия изяжда малкия, лишен от защита. Това е СЕТА. А ние сме точно от "големите"!

39

Анонимен

преди 7 години

Путинофилитеса готови да застанат срещу целия свят в угода на своя идол.Но,не.Кучетата лаят,керванът си върви.Глобализацията е в пълен ход и няма сила,която да я спре.Обидените на целия свят путинофили са просто едни лицемери,за които истината не струва пукната грош.

38

dp

преди 7 години

Само *** от тролефермата на кремълския Саурон грачат против СЕТА и въобще всяко добро за Членките на ЕС развитие естествено.Защо господарят им толкова го е страх от силна обединена Европа не е трудно да се види разбира се, къде е 500+ милионна работеща икономика къде са неговите няма и 150 милиона кретащи по комунални квартири хорица каращи на каквото дойде от продажба на суровини.В крайна сметка ще дойде краят на феодалния кремълски режим и ще тръгнат и руснаците по нормален път.

37

Анонимен

преди 7 години

сета не може, а Таможненньй союз може?Така ли?

36

Анонимен

преди 7 години

СЕТА , МЕТА, ЕС, БЕС и всевъзможни псевдо обединения са ШОРО.Ш партенки ПРОСТО защото са насилствени и веднага започва да действа закона за водовъртежа т.е. концентрация в най-силния и маргинализация на останалите.Обидинението на света е еволюция , а НЕ революция както правят ШОРО.ШИТЕ.МИТАТА гарант за равномерно развитие на света (за сега) !

35

Анонимен

преди 7 години

Има и втори вариант за подпалване на барута-Тръмп да удари кучето на Китай.Не се косете, безумни последователи на глобализма.Благодарение на нас-трезвомислещите българи, като започнат да се замерват бабаитите с атомни бухалки ще си кажат:Оставете ги онези шизофреници българите и ще ни се размине.

34

Анонимен

преди 7 години

Щастливецът, а ти чел ли си СЕТА?Не, но можеш да се изкажеш.

33

Анонимен

преди 7 години

На онези тройкаджии-предприемачите, които управляват света с техните не по-интелигентни другарчета-политиците, ще им дойде като "черен ледед" нова световна революция-сиреч пак ще са изненадани.ИДИЛ е искрата, която ще подпали барута.После добрите ученици ще се чудим как да спасяваме света.

32

Анонимен

преди 7 години

Големите държави имат големи дългове и светът трябва да им ги изплати.Жерминал...

31

Анонимен

преди 7 години

Спомнете си Закона за защита на държавата и определението-що е фа-ши-зъм.'Б си офсете прости!

30

Анонимен

преди 7 години

Четете Маркс.

29

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с опорната точка демокрация?!Ще оцелеят само държавите, които са изолирани от "световната чума" наречена глобализация поради икономически причини-ще могат да се изхранват сами, да си осигурават енергийни източници сами, ще имат ресурси в това число човешки да поддържат стопанството си в хомеостаза.Парите са егрегорий, който сам по себе си не произвежда нищо.Произвежда единствено и само човека.Младежите със специалности нямащи общо с производствените ресурси са с 0 КПД.

28

Анонимен

преди 7 години

Това е споразумение под натиска на големите корпорации тук и отвъд океана. Излишно е да се надявате да получите стоки и услуги евтино и изгодно. Корпорациите нямат други цели освен да продават с още по-голяма печалба за себе си. Ако могат да ви принудят да купите нещо ненужно на тройна цена - ще го направят. Няма логика да бъде сключвано такова споразумение, освен още повече пари за тях.

27

Анонимен

преди 7 години

Кой е Адриан Николов и като как се е запознал с пълния текст на това споразумение, та да ни разяснява? И като как не видя нито един аргумент против? Аааа, забравих, писали сте ИПИ. А те как се финансират точно? Аре мерси, нема нужда!

26

Анонимен

преди 7 години

Оформя се "голям шлем" между силните икономически страни, което още повече ще засили поляризирането на света на богати и бедни държави.Протежира се корпоративния бизнес, което постепенно ще ликвидира средния и дребен бизнес.Всички ще се превърнем в "роби на труда" на все по-малко богати недосегаеми.Обикновения човек ще разполага с все по-малко икономически перспективи освен... наемен работник.Ще се увеличи миграционният поток, корпорациите ще станат недосегами за законите вкл. екологичните.