17

Анонимен

преди 7 години

Ами мадам Деса какво мисли по въпроса? И къде е била, докато Румбата е гледал мазно хърватката? Сигурно за това НСО и е сложило охрана. Всъщност ченгетата пазят президента от ревността на Деса.

16

demograph

преди 7 години

Радев е посредствен полуинтелигент с частични познания за геополитиката, който прилича на Тръмп и ще докара на България беди. Защото не знае колко е зле, а се заблуждава че е нещо. Посланията му са пълна каша. Щял да се ослушва каво ще си говорят Тръмп и Путин и тогава да реши какво да прави.. Ами като е така, защо бърза да дрънка глупости. Ами Тръмп и Путин ако не си продумат, какво правим тогава...?! Типично поведение на човек под чехъл, било женски, било руски, било американский...

15

Цецо

преди 7 години

Първата му среща е с к....а! За какъв президен изобщо говорим... жалка картинка! Тоя зарязал семейството си, колегите го знехме като най-големият ку...р. Щом е пързалял семейството си за ниски страсти, ще изпързаля и България за същото...

14

Анонимен

преди 7 години

България & Хърватия - вечна дружба.Всички хърватки са наши. А те са сред най-красивите жени в света.Ние пък сме известни като най-потентните мъже на планетата.Ще се разберам от раз. Ако не от раз - от втория или третия път.

13

край

преди 7 години

Историята не познава случай да се оженят двама президенти ама не знаеше и цар - премиер да стане па стана. Дръж я Бате Шефе.. Деси ше я пратим на Путин да му сменя крушките без стълба.

12

бг

преди 7 години

Един мъж женкар ли е, предава ли семейството, не чакайте да не предаде и държавата си!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Наистина си струва да видите снимките на хърватаката по бански. 100% сексапил.

10

край

преди 7 години

Дръж я шефе - ше си ходим на море у Дубровник.

9

Анонимен

преди 7 години

Дано се оженят и да се обединим с Хърватия. Там стандартът на живот е доста по-висок отколкото в Тикволандия.

8

до 7

преди 7 години

Ами какво лошо има - жената излъчва секс. Освен това е и интелигетна. Такава комбинация не се среща. Мечтата на всеки мъж. Но не и на третополовите като теб.

7

Женички-парички

преди 7 години

Напишете името Колинда Грабар-Китарович в интернет и изкарайте снимики и ще видите защо се среща със нея. Тоя е най-големия женкар и провал, който някога може да имаме като президент!!! И това му е първата среща... Виктория Сикретса ще е най-голямата дупка като президент, помнете ми думата!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Рядко красива жена. С излъчване. Браво.

5

Анонимен

преди 7 години

Погледнете лицето и изражението на хърватката. Тя е истинска жена, щастлива че насреща й стои истински мъж. При такива ситуации думите са излишни. Който разбира чете по очите.

4

Анонимен

преди 7 години

Генерал Радев е чаровен мъж, не може да му се отрече. Нe като оня настъпен плъх предшественика му.

3

ХА-ХА

преди 7 години

Тоя е най-големия женкар !!! В армията всички го знаят!!! От женкар няма как да стане добър президент!!! Нищо мъжко...

2

Анонимен

преди 7 години

Красива двойка. Дано са щастливи повече отколкото Бойко и жена му.

1

едикойси

преди 7 години

Тоя ли дето в инстаграм е лаикнал Виктория сикретс! Тоя, който се е развел... А жена му има акъл за 1-ви клас да обижда така просташки във фейсбук! Този п....рост военен виждам, че избира срещите си по съвсем други причини, като гледам хърватката. Тка или иначе на тази длъжност нищо не се прави, тъкмо да .....