26

искам да попитам

преди 7 години

До Анонимен 17 "а руската минимална заплата е 200 лева."а българската?

25

Анонимен

преди 7 години

Колко време може да издържи най-селната икономика в ЕС да хрантути милиони *** и да увеличава разходите си за въоръжаване.

24

Анонимен

преди 7 години

Докато кучетата в коментарите ***, Германия си засилва икономиката, а руската минимална заплата е 200 лева. Квичете, кучета, квичете! """Герберюгите ще ги натоварят на една платформа и ще ги стоварятв Орландовци.

23

Киро Хикса

преди 7 години

До don:Прощавай, но кой е този "санкций", който си споменал? Да не е някой римски пълководец? На такъв ми звучи!

22

Хм

преди 7 години

Баба Меркел първо вкара многоброен терористичен "материал",а после търси да се обединява....Наглост или безумие?Колкото до успешната германска икономика-тя се е доказала през годините и винаги е работила добре, независимо от управлението,което по-скоро я бърка,отколкото помага.Само че сега е заложена бомба,която може да срине устоите на цялото общество, неговата същност!И нищо не се прави за да се неутрализира!

21

Анонимен

преди 7 години

Ние пък мислехме, че вече сме се обединили, но се оказва че НАТО и ЕС не е обединие освен вече и да се оженим за Германия не виждам повече накъде.

20

Анонимен

преди 7 години

То и личи,че нещо не е добре с психиката.Кво стана с бежанците,нали щяха да и подобряват генетиката?

19

Анонимен

преди 7 години

Меркалице, ти разрешаваш пкк в Германия да си отваря стандове... Ти отваряш ръце на терористи, лицемери...пукайте да ви дойде акъла.Сащ с вашата подкрепа и с подкрепата на ингилизите създаде ИД, pyd, pkk сега се оплакват...Гаргите, които хранихте, почнаха да ви вадят очите, а???

18

LUDATA

преди 7 години

MERKEL SIAK DA OBEDINI TERORISTITE PRISTIGNALI V EVROPA KATO BEJANCI !!!

17

don

преди 7 години

Личното ми мнение за тази г-жа Меркел е , че вече не е със всичкият си.Оня ден говори почти за разпадане на ЕС и оставяне в изолация на държавите от източно Европа.. Сега говори за пак за санкций на Русия а пък купува руски газ.От тези санкции българските производители са едни от най губещите. Но докато лижем задниците на брюкселските чиновници ще е така. Те пак проспаха арабската инвазия в Европа. За тях е по важно гейове и лисбийки да имат закони бракове . Просто Европа се разпада чрез мюс

16

Анонимен

преди 7 години

ГЕРМАНИЯ ТОВА КЬДЕ БЕШЕ В АФРИКА ЛИ ?

15

Анонимен

преди 7 години

Пука ми дали Германия си засилва икономиката. С този баласт, дето има да го изхранва, че и да го отглежда и размножава години наред, скоро ще й трябва нов Бисмарк.

14

Анонимен

преди 7 години

Докато кучетата в коментарите ***, Германия си засилва икономиката, а руската минимална заплата е 200 лева. Квичете, кучета, квичете!

13

Анонимен

преди 7 години

"Връзките на Европа с Русия остават проблематични, но е важно да се сътрудничи с нея в борбата с ислямския тероризъм". Т.е. пак Руснакът да води война с извергите.Политическият труп си въобразява, че ще излъже Русия, както след победата на СССР над фашизма. Германия продаде фашистите си на САЩ, САЩ дойде на финала да дели "плячката", леконравна Франция се присламчи и тя в дележа, че била водела нелегална борба. Е, да, ама вече не! Москва на сълзи не вярва! Ще си воювате сами,на ваша територия.

12

анонимен

преди 7 години

за мен германия е терорист и няма за какво да се обединявам с нея да сеобединява с оланд и другите гмо мозьци които я подкрепят видяхме остарим берлин токио до кьде ни докара

11

Анонимен

преди 7 години

Царска Русия им пречеше. Наполеон се пробва, руснаците върнаха визитата в Париж. Пробваха с първата световна. "Внесоха" им революция. Втора световна, Русия оцеля. Обвиниха ги в комунизъм и им спретнаха студена война и желязна завеса. Русия стана капиталистическа държава. Пак им пречи. Е, всеки има право да се бори за кожата си, Русия също.

10

Анонимен

преди 7 години

Време е братушките да направят една екскурзия с Т-90 до Берлин.

9

Хитлер капут

преди 7 години

Последният път, когато Германия си мереше пиш.. силите с Русия, знаем добре какво стана. Май пак ще има подобно развитие на нещата. И пак малките ще страдаме без вина.А онези зад океана ще потриват ръце и ще се радват, че конкуренцията се избива.

8

:(

преди 7 години

Немците явно са напълно ***. Нормален народ не би търпял това изкукало бабе. Да я махат и да я разследват за национално предателство.

7

FAKE news

преди 7 години

И тази е ционистки агент като Хитлер!Изводите са решили да ни довършат!