53

Анонимен

преди 7 години

когато си беден и живерш в мутренска държава какво друго ти остава освен да пиеш да се тъпчеч с некачесвени храни създадени от мутрите и да чакаш да отидеш в един по добър свят

52

Анонимен

преди 7 години

Чашката, цигарата и манджата. .. бре, бре, бре... а не стреса, беднотиятя, безпрективността. Ти да видиш...

51

Анонимен

преди 7 години

Безработицата, безпаричието, крадливите политици, лукавостта и алчността на българските бизнесмени, които се държат с персонала си като с роби- това е истинската причина смъртността от сърдечно-съдови заболявания. Плачовете на родителите , които изпращат децата си емигранти в чужбина- това е сърдечен шок. Хапването и пийването, както и цигарите са вредни , но по вредни са нервите.За спорта спор няма- трябва да се спортува. Човек спортува , когато е спокоен , като има ядове как да спортува?

50

Селянин

преди 7 години

350мл на седмица??! Ами в такъв случай аз вече съм си изпил алкохола за 50 години напред...Ще се мре, мъка.....Мъка....

49

www

преди 7 години

А НЯКОЙ НЯКОГА ДА Е КОНТРОЛИРАЛ ПРОИЗВОДСТВОТО И КАЧЕСТВОТО НА ХРАНИТЕ ??? - ИЗОБЩО ИМАМЕ ЛИ ТАКИВА ОРГАНИ ???

48

маке

преди 7 години

до 62 евала бате щях да пиша същотоке ода да видя как върви печеното че на гладно не връви ракийката

47

Глупости

преди 7 години

-Мръсен въздух и немите улици. -Ниско качество на храната.- Стрес, че не можеш да си платиш сметките.-Скъпо здравеопазване.- Скъпи лекарства - за да богатеят фармацевтичните компании.- Стрес като осъзнаеш факта, че никога няма да се пенсионираш, на 65 удряме камбаната.

46

Жоро

преди 7 години

Имате грешка господин заместник министър влошеното здраве и преждевременната смъртност е от компанията на тиквун и партията му

45

Анонимен

преди 7 години

Превенцията!!!!!! Това е причината!

44

Адам Смит

преди 7 години

Панелните таласъми се самоубиват и ни спасяват от присъствието си. Поздравления, продължавайте все така

43

Доктор

преди 7 години

Живеем във времето на фалшивите новини.Изобщо не е вярно, че холестеролът се повишава от храната, тествах го върху себе си.Платих си неколкократно липиден профил с мазна храна, но без стрес за периода и с правилната дита, но страхотен гърч.Резултатът беше 3.4 mmol/l LDL без стрес и 5,2 mmol/l със стрес.Целта на всичко е група первер-зници в глобален план да юркат като стадо цялото човечество.Лошото е, че повечето хора искат да са на мястото на въпросните.

42

Реалист

преди 7 години

До до 34(51)Айде изпусни въздуха малко бе, комплексар, сгрешило момчето, помислило, че нитрит идва от натрий. Ясно не е отличник по химия ама все тройката е скалъпил. Па сигурно не му и трябва повече.

41

до 34

преди 7 години

Не си ли чувал за съединението натриев нитрит бе ***, ха ха ха...NaNO2 му е формулата, жалък двойкаджия по химия.

40

Анонимен

преди 7 години

Много добра статия, защо вместо човек да си извади поука, се почва с глупостите? 65% смъртност от заболявания свързани със сърдечни заболявания. Това за мене е стряскащо. Никой не е казал да не се пие изобщо! Става въпрос всичко да е с мярка - спортувайте, пийте и се веселете. Внимавайте какво ядете и си угаждайте от време на време - цигарките са кофти и скъпо нещо, може и без тях. Качеството на живота по този начин е страхотен. Останалото каквото даде Бог..

39

Анонимен

преди 7 години

В човшкия организъм има ензим,който разгражда етиловия алкиохол,при женския организъм липсва.Азиаците и те не могат да пият.Виж при Руснаците е друго...,такъв им е гена..

38

глупаци

преди 7 години

Странно в Япония са на едно от челните места по тютюноушене в света и си пийват, а живеят средно до 85 г.

37

Анонимен

преди 7 години

100 грама алкохол дневно има съдорашираващ ефект.Действа профилактично против инфаркт,инсулт и уроки

36

Анонимен

преди 7 години

Да, бе...щото стресът, депресията, безпаричието, генномодифицираните ви храни, антибиотиците, химикалите в месото, изгорелите газове, отровните ви лекарства, битовата химия и постоянното напрежение нямат нищо общо със смъртността? Ай, стига сте писали тъпизми!

35

factotum

преди 7 години

Въздуха, водата, и Монсанто не са виновни

34

До Фашист

преди 7 години

Вродно е много, прати ми го да го унищожа)