42

anonimen

преди 7 години

това докога какво са виновни областните едни от най кадърите хора на градовете юридирани гледам какво се слага в общите на държавните фирми ми маи не са редовни никак

41

Анонимен

преди 7 години

Професоре, изрини тези Герберски обори, много мръсотия, много нещо! Един да не остане!

40

edin

преди 7 години

До 48Пропускаш да споменеш също, че именно БСП сложиха цял премиер без един ден трудов стаж.

39

ха-ха-ха

преди 7 години

ЗАКРИВАЙ ГЕРДЖИКОВ ! ТОВА СА ИЗЛИШНИ ХОРА ! ВСИЧКИ ОБЛАСТНИ АДМИНИСТРАЦИИ СА СВЪРТАЛИЩА НА КАЛИНКИТЕ ОТ ГЕРБ ! ЕДИН СПОСОБЕН ЧОВЕК НЯМА ТАМ ! МАРШ НА БОРСАТА , ТИКВИ С ТИКВИ !

38

Офф ,да се омитат

преди 7 години

Гербавите *** неистово!Митко Кълбото от Ямбол цели 12 години следва в някакво варненско училище, докато баща му му купи куха диплома.Няма един работен час ,освен като гербест активист и областен управител.И такива са всички областни управители на Герб.Да се омитат веднага и завинаги.Хрантутници и некадърници.Келепира свърши ,нещастници!

37

Йоланда

преди 7 години

до Анинимника 42Не, ***! Те са представители на министерски съвет в областите и са ЧАСТ от правителството. Затова трябваше да се разкарат отдавна. И ДА - МОГАТ да влияят на изборите дори като са в отпуска. Ти да не мислиш че ходят лично и подменят протоколи ?Вървете по дяволите ГЕРБАВИ *** !!!!!

36

пиночет

преди 7 години

президент от БСП тотално и нагло го показва тая кака вида ,служебното правителство е на БСП повтаря се историята от преди няколко години .Но няма да ги огрее този път.

35

Анонимен

преди 7 години

Тука някои бъркат държавната длъжност областен управител с партийна такава. Няма правило което да казва, че при оставка на правителството оставка подават и областните управители.

34

Андрешко.

преди 7 години

Няма какво да скачат с оставката на правителството и те трябваше да си подадат оставките,като част от това правителство...

33

да

преди 7 години

Крайно време е комунистите да влязат масово в затвора !!!! Иначе на България и остават най - много пет години и ще ни довършат !!!!

32

Анонимен

преди 7 години

"Губернатори скочиха срещу Герджиков: Изчистете името ни!"To си е ваша работа да си чистите имената, от какъв зор Герджиков да ви ги чисти?

31

Анонимен

преди 7 години

До 35Нормално е да няма от БСП областни управители. На последните местни избори те имат само един кмет - този на община Свищов.

30

Анонимен

преди 7 години

Всеки областен управител си има по пет (5) негови верни зам. управителя назначени от същата партия които остават на "служба". Но ако попитате Боката това са разкрити нови работни места! И затова и на следващите избори пожарникарят ще спечели изборите! Не за друго ами защото е купил вече душичките на държавната администрация.

29

до МЕСАР

преди 7 години

МЕСАР, няма от БСП областни управител, всички са от ГЕРБ. Питайте и Б.Б. да потвърди това. С идването на ГЕРБ на власт през 2014 г. той назначи свои хора във всички области

28

33

преди 7 години

До 20Не съм казал, че трябва да се слагат хора от БСП. Логиката е проста, областните са представители на управляващата партия и те трябва сами да си подадат оставките. А също помним носенето на чували при едни избори, Костинброд /въпреки оправданията/, за какво са 500000 годни бюлетини, едва ли за тоалетна хартия. Така че и ГЕЛБ и БСП са едни и същи /дори по проценти комунисти в ГЕРБ са повече/. Разликата е , не мога да се съглася , че в Б-я няма по - грамотен човек от ББ. 21 век сме.

27

А?

преди 7 години

А ВИЕ КАТО ЗАЕХТЕ МЕСТАТА НА ДРУГИТЕ ПРЕДИ ВАС ОБЛАТНИ УПРАВИТЕЛИ ТЕ КАКВО КАЗАХА??????? СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА МНОГО ЧЕСТНИ

26

Анонимен

преди 7 години

КАКВО ПЛАЧАТ КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТ КАТО БЕЗРАБОТНИ ПАК ЩЕ ГУШКАТ ПОВЕЧЕ ОТ РЕДОВИЯ БЪЛГАРИН

25

до к.26

преди 7 години

Областните управители си отиват с подаването на оставка на партията, която ги е назначила. Те са "забравили" да сторят това и проф. Герджиков им е напомнил какво е трябвало да направят. Всичко е законно.

24

месара

преди 7 години

е поне един от бсп да смени , е така за пред хората , заповедите на другарката *** се спазват стриктно !

23

Анонимен

преди 7 години

И колко са живущите в една "губерния"? От 150 до 180 000 във всяка провинциална губерния! Но заплатата? Ах, заплатата от онези 30 милиарда е толкова сладка!