97

47477

преди 7 години

Владко не се напъвай, че ще се на........аш.Знаем какъв гаврош беше. Как се прекланяше и боготвореше разсипника Костов.

96

ДС

преди 7 години

ако бяха ви отсжирили агенти *** преди 28 години би имало BULGARIQ

95

Анонимен

преди 7 години

ne e istina kolko pecheli Dogan ot lumpenite v bulgariq.....DPS,BSP,GERB vse za nego raboti...da e jiv i zdrav Peevski a vie oshte 50 godini shte tarkate biletchetata na Cherepa i Delqn

94

Анонимен

преди 7 години

Iotova dobre vi e nahranila dnes gladni vashki...mnogo besneete

93

Анонимен

преди 7 години

Като довлечете червените хиени ще станете още по бедни това е най сигурното нещо на света

92

Анонимен

преди 7 години

каквото и да говорите, хората им писна да живеят бедно бре, ГЕРБе в историята !

91

Ало

преди 7 години

Герджиков е възпитан и умерен човек. Трябваше един хунтаджия да дойде и да ви разпердушини. Сега ще разигравате разни драматични етюди , доста зле режисирани. Къде са милиардите от заема ?

90

Анонимен

преди 7 години

До реалистНе са само 9 годините на геноцид .Народа на България вече 72 търпи комунистическата мафия дето се е пръснала като чума по всички партии и не изпуска властта. БСП са наистина най-голямото зло,лошото е,че никоя до сега партия не се загрижи за народа си ,а тяхните грижи бяха насочени само към обществените поръчки и кой колко милиона ще глътне от тях.Борисов ,макар ,че досега гласувах за него се оказа абсолютен комунист-глух за народната сиромашия ,сляп за престъпността и с това неговото

89

Учуден

преди 7 години

Вие разчиствахте, Те разчистват, това ли наричате политика. Кажете поне нещо смислено нивото на тези изказвания е детска градина.

88

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ наистина има нужда от разчистване ГОЛЯМА чистка от такива алчни недоносчета като този.Всички комунисти ,които са в БСП,ДПС и Герб са гробокопачите на България.С такива ненаситни акули като Гоце,Борисов,Горанов,Доган,Станишев, Гергов,Корнелия Нинова България е осъдена на смърт.Тия хиени нямат насита и този Горанов е толкова отвратителен с умразата си към пенсионерите,мисли се за голям капацитет,заплатата на депутат му беше малка,защото си направи палат а пенсионерите им е достатъчно по

87

реалист

преди 7 години

Ako някой доведе БСП на власт това ще са единствено и само ГЕРБ, заради политиката им на геноцид. Народа 9 години все стяга колана, защото все нямало пари, а хората от властта живеят охолно, раздават си безотчетни пари в пликове, привелегии, командировки, коли и край нямат обкагите. Сега ще трябва да чакаме всичко блокове да бъдат санирани и тогава да помислят за народа.

86

отвратен

преди 7 години

Този е на-големия двуличник. Помните ли го на една маса с Пеевски и после се оправдаваше че няма нищо общо с него. Защо никой не си спомня з КТБ където държавата ги плати като поп и после пенсионерите чакат увелимение на пенсиите и другите организации на бюджетна издръжка. Милионера вярва ли бедния на него 2000лв джобни не му стигат наден. Крадци ,мошеници и новоизлюпени политици вън от управлението на България. На този пицата е по постна от тази на Дянков. Никога няма да гласувам повече ГЕРБ .

85

Анонимен

преди 7 години

ГЕРП И БСП СА ЕДНО ОТ ТУК НА ТАМ

84

Ха,хааа...,

преди 7 години

То,на кривата ракета,космоса и е крив....

83

До 93

преди 7 години

До Анонимен Твоят ББ не остави и капчица кръвчица у българите.Всичката я изсмука....

82

*

преди 7 години

Герберугите така са омазали работата, че се молят бесепарите да спечелят.

81

реалист

преди 7 години

Този на снмката не искаше да стане министър, защото не можел да си издържа семейството с 2000 лв заплата. Но другите могат с 600 лв да издържат семйства. Погледнете го, той извършва геноцид над пенсионерите, а имаче много загрижен за стиропора на празните блокове.

80

Анонимен

преди 7 години

А вие ***, ще сте едни от главните виновници ако доведете БСП на власт

79

Анонимен

преди 7 години

абе за к'ви губернатори говорите това са чиста проба партийни секретари на хранилка

78

Иван

преди 7 години

До реалист 92Заплатите не скочиха заради каквито и да било управляващи. Икономиката се развива и заплатите скачат ВЪПРЕКИ тях - управляващата МАФИЯ.Ако мафията си беше изпълнила задълженията, за които народа ги беше избрал, сега можехме да бъдем Швейцария на Балканите.А какво сме в действителност:- Най-бедната страна.- Най-корумпираната страна.- Най-бързо изчезващата нация.Какво ти говори това?!? С нацията е свършено заради корумпираната управляваща държавата мафия.