97

Анонимен

преди 7 години

Проблема на руските *** е, че освен оръжие и военна сила не могат да предложат нищо друго на африканските диктатори. А за да се задържат те на власт и да управляват спокойно трябва и икономическа помощ, която рухналата руска *** не може да предложи.

96

Берлин

преди 7 години

Този сатрап изби толкова невинни хора, колкото и Сталин не е.

95

Бъди какъвто си

преди 7 години

Русия извоюва сериозен успех в Сирия, но дали упешно ще се ангажира със възтановяването на тази страна? Това вече ще дада оканчателна оценка върху нейните действия. И ако се справи по същия начин и в Либия, това вече ще промени политическия баланс в Северна Африка и Близкия изток. До момента само можем да отбележим, че беше пресечен процеса на умишлено разрушаване на арабските държави, преди те да са оформили собствено икономическо прастрансвто, и да са се превърнали в кокурент на ЕС.

94

хахахахахаааа.......

преди 7 години

До Хехот къде знаеш?

93

Анонимен

преди 7 години

Мачкай ВОВА!НАРЕД ВИЧКИ-УКРИ МУКРИИ,И САЩ УДАРИ!!!

92

Хех

преди 7 години

Както говоря и пиша от преди 3-4 години - Просто клубът Билделберг е сменил "световният жандар" от САЩ на Русия. Както навсякъде почти имаше недоволство че САЩ се врат където не им е работа, така сега в съвсем обозримо бъдеще руснаците ще изнасят демокрация на ляво и на дясно.

91

Анонимен

преди 7 години

Време е да се събудиш, краварю. Реалността е различна. Иначе евала на доставчикът ти. С халюциогенен бояришник те е уредил.

90

Кравар

преди 7 години

Болен съм от педерасттия и скорбут. Плешив съм, но въпреки това имам пърхут. Зъбите ми са криви, жълтокафяви и гнили. Смърдя. Аз съм евроатлантик, шороссоид и русофобска гнида. Нямам пари и за препарат за вана. Затова съм въздържател.

89

Анонимен

преди 7 години

Нищо не променя факта, че си психясал кравароид. Духай евроатлантическата супа, кравароиде.

88

Странджата

преди 7 години

Влюбен съм във Владимир, богатира от Сибир, моят идол и кумир, на земята носи мир!

87

Анонимен

преди 7 години

Знаеме ги и другите, не се притеснявай, кравароиде.

86

Трак

преди 7 години

Защо всички путинофили си мислят , че Сорос е най-могъщия кукловод , на света.Толкова ли сте елементарни , че още се връзвате на тази глупост.Според вас , един борсов спекулант , върти света.Защо не се замислите , кой създава ФЕД и защо.

85

Анонимен

преди 7 години

Кой поддържа ИДИЛ?

84

майорски

преди 7 години

абе с две думи :Русия пак ще оправя бакийте и супите дето Сападния демократичен свя забърка...Добре че поне в този свят има една държава която мисли за ред ...законност и право !Западняците са ясни ...дай им само печалби ..пари ..Нефт ..злато и тем подобни ...а това че хора имират ...че бежанци се преселват в европа....ВСЕ им е едно !!!Пари и печалба ..това е грехът на европа и САШ!!!и скоро ще си платят за гяволъка !

83

Анонимен

преди 7 години

Винаги с Русия !

82

Тихомир Томов

преди 7 години

Дмитрий Анатолиевич Медведев руснак ?! майка и баща евреи - за по- кратко Давид Мендел

81

..

преди 7 години

като видя да пише /БТА/ под някоя статия, знам че става въпрос за целенасочена пропаганда...и какво искате да кажете сега? Пак Путин е много лош.- Това го чухме вече милион пъти, нещо ново?

80

Ufkz

преди 7 години

Фантазии

79

Чичо Иван

преди 7 години

Сега прочетох че Путин може би е латентен гей. Пише го в интернет, само потърсете и ще видите.

78

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски, Сирия е руска. Сега какво?