7

Анонимен

преди 7 години

Тук за разлика от Сидни, има много знайковци!

6

дедо ви

преди 7 години

Наи приятното место за живеене на земята е Австралия.Тя все още е под шапката на британската кралица баба ви Елизабет.Прекрасна държаваконтинент.Заселвана е предимно с британски затворници които в течение на години превръщат континента в в раи за живеене..Прощаваите за правописните грешки ,а и възраста 72г си казва думата.

5

До българка

преди 7 години

Това,което си писала е почти така, но не е най-важното. За Австралия и Сидни мога да пиша до утре, но най-голямата разлика, между там и тук са ХОРАТА! Там огромната част са спокойни, приветливи, учтиви. Тук са точно обратното!

4

Анонимен

преди 7 години

За Москва - един друг път. :/Супер, обожавам Австралия, австралийците са най - страхотните хора на света. Райско място. И плажовете са най - чистите.

3

з н а й к о

преди 7 години

Дререме ми за Австралия и Cидни, само не ме трийте без причина!

2

До 1

преди 7 години

Пропускаш най-голямата атракция на града: полуграмотния и комплексиран мизантроп-социопат - Сиднито от Букурещ!

1

българка

преди 7 години

Хубаво е в Сидни, особено ако си турист. За живеене е малко сложно. Трафика е ужасен - там автомобилните ленти са с около 20см по-тесни - когато шофираш колите около теб са наистина опасно близо. Градът не е проектиран за толкова много автомобили. Добре, че беше олимпиадата малко да го пооправят. В музеите им естествено няма почти нищо, Австралия просто няма история - стари куфари и вестници, роклите на мис Австралия. Добре че са зоопарковете с кенгура и коали.Но си заслужава да се отиде и там.