12

дон базилио

преди 7 години

Избора на Тръмп е първото голямо поражение в живота на Сорос!А той не желае да го приеме,и не мирясва!Просто евреите не приемат,че може да има по-умни и по-кадърни хора от тях!

11

Хм

преди 7 години

То пък с изперкалата бабичка всичко щеше да цъфне и върже....Ами да бяха избрали Б.Сандърс-щеше да е първият културен американски президент.Впрочем,Тръмп е в самото начало и прави нещата,които е обещал и заради които е избран от АМЕРИКАНЦИТЕ,а не от англичаните и прочее!

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Много рано започна с щуротиите!

9

Анонимен

преди 7 години

Да си подава оставката и е справедливо да назначат Хилари да управлява а и ние сме в добри отношения с нея

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Боже боже,тук никой не излиза даже когато гори собствения му дом, за протести срешу Тръм ще излезе.А ина вече къде е е,уважени към избора на народа?С какво е толкова неудобен Тръмп? Чий джоб ще остане празен?

7

ето

преди 7 години

Комунистите през 70 те са измислили хитър план за унищожаването на запада . Пренасяме парите и технологиите в Китай .Постоянно деиндустриализиране на запада и му внушават,че е деградирал ...Който пък се опълчи като Никсън ,Тръмп и Буш е ку ку или лош човек . Като икономически обосновки постоянно ще изтъкват ,че Китай е напред щото е соц .......И ето ти победа на неомарксизма над запада след като не успяха с ВСВ и със Студената. Затова и много искаха Турция в ЕС ,затова и шпионират в полза на Ру

6

Анонимен

преди 7 години

Те самите американци ще му видят сметката щом толкова известни личности призоваха да го взривят сигурно са прави. реално никой не е гласувал за него, путин пусна хакерите и те манипулираха сичко това е истината. и тука трябва да излизат хората на протести срещу тоя тръмп а не да си мълчат само

5

Анонимен

преди 7 години

Е Путин ще си почине вече от атаките в медиите! Намериха му достоен заместник.

4

анонимен

преди 7 години

трьмп е болен и неуправляем светьт ще гори вижте му само екипа от пенсиониранивоенни убиици и зетят евреин и картинката е пьлна

3

Спеца

преди 7 години

Вярно е че с избора на Тръмп , на англичаните им се падна късата клечка!Досегашната им политика на търсене на врагове и виене в един глас с американската администрация явно е обречена на провал!Но същата политика води и Украйна , и Германия , и Франция и ...бившия ни ***....и много други!Истината е , че света е в очакване на развитието на революцията на Тръмп!

2

пълни глупости

преди 7 години

Народа си каза думата!

1

Анонимен

преди 7 години

Да прави са, Тръмп е заплаха и затова трябва да бъде свален по един или друг начин, добре е че европейските политици разбират това и очакваме по активни действия, ако трябва и като в украйна но да се свърши работа.