77

анонимен

преди 7 години

изобщо не е имало преврат това е борба между двама имами за пари и властердоган обаче преигра вкара 100 000 в затвора свали руския самолет убируския посланик и непрекьснато изнудва европа за париникакво доверие на ердоган никога турция в ес никакви пари и визи на турция

76

Осъзнайте се

преди 7 години

турци /тука не визирам български/. Ердоган първо ще ви промие мозъците, после ще ви нахлюпи фесовете, а накрая ще ви вкара по занданите.

75

Анонимен

преди 7 години

Гюлен не играл главна роля, а второстепенна. Значи е участвал все пак. Султанът пак се оказа прав.Това, че е планирал чистки защото службите му работят добре и са имали сведения за това кои са гюленист не го прави виновен, а само човек гледаш добре работата си.Статията е елейна храна за туркофили. Лапаййте.

74

Дарвин

преди 7 години

Оня ден Мей сега Меркел.Не могат да си поделят Ердоган.Меркел и ЕС не искат Турция ,но ги е страх че ще останат изолирани.Нови съюзи се създават.САЩ -Англия,Турция-Русия-Иран ....ЕС и техните санкции ще са заобиколени.Китай ще си вкарват стоките през Англия с етикети Маде ин Енгланд -без мита.Русия си набавя всичко през Турция.Две руски атомни централи в Турция ...ЕС колабира разкъсван от популизъм и лъжлив национализъм(под диктата на руски агенти)....Британците са 5-та икономика в света.

73

Смерж

преди 7 години

Ами доклада всеки може да си го тълкува както иска.Хем не бил главен организатор пък хем бил част от него.Поредните европейски сапунки -ни врат ни шия.Турция ,Русия и републиките и Иран -новата сила не само в региона!За каво тереза Мей и Меркел една след друга отиват в Голямата порта...

72

Анонимен

преди 7 години

Кой организира метежа в Турция?

71

СС

преди 7 години

Това е истината, колкото и да се напъват да ни убедят в обратното Ердоганските кучета!

70

Анонимен

преди 7 години

До до 123От къде да го знам кой е ? Но е голям ***!

69

Анонимен

преди 7 години

До 111Абе тебе няма ли кой да те цензурира? Не знам какво толкова са ти направили българите че мразиш толкова или просто примитивната ви природа е такава.

68

Анонимен

преди 7 години

Dobre de,koito se chuvstva turchin,a ne bg,kakvo pravite tuka v bg mediya???

67

Анонимен

преди 7 години

Еее ама то беше ясно това!

66

Анонимен

преди 7 години

А кой го е организирал? Митьо Пищова ли?

65

Анонимен

преди 7 години

Няма да е далече времето когато смазаните от болника Ердоган ще се вдигнат и изтрепят него и безмозъчните му слуги-ислямисти. Баси държавата!! Кривоглави, тъпоглави, дзурлести, определено грозни, езика отвратителен, рядко ще се срешнат нормални. Това са турците. Ето защо никъде никой не ги иска и те го знаят поради което се капсулират. Дивашка работа!! Колко войничета и офицери избиха варварски! Гнусен народ, който живее с Алюзията, че е велик. Лошото е, че граничим с тях и Мутрагеньо полягаше н

64

Анонимен

преди 7 години

То това го знаят и малките деца...

63

Анонимен

преди 7 години

Българя президенска рипублика , а Бойко борисов тряба да е президен , саму тугава шъ съ управим Напред Господин Бойко ,всички в нашто село же гласувами на изборти за тебя Койту не оважава Господин Бойко е п.е.де. ....син

62

байхейс

преди 7 години

знаех си аз че марсианците стоят зад този преврат .... и сега какво, става преврат в турция и никой ама съвсем никой не стои зад този преврат на това втора дисертация мога да направя: "Спорадичната същност на блуждаещите преврати в епохата на разпад на еврейско-лихварския нео-либерализъм"

61

Анонимен

преди 7 години

Ebati tolkova mnogo urodi prosta naciya kato vas ne sm vijdal tvoyto zname shte ti go navrat v

60

Анонимен

преди 7 години

Значи правят опит за въоръжен преврат, ама целта му не била въоръжен преврат.Разбрах, Ясно ми е сега.И Гюлен и организацията му е антихристиянска, ама трябва да го обичаме и браним от Ердоган.Разбрах.Чак сега ми стана ясно всичко. И защо Ердоган е толкова лош.

59

Анонимен

преди 7 години

Забрана за исляма у нас е правилното решение. Който не иска да се изпраща с еднопосочен билет в Афганистан. Там ще се г::зят ако искат и по 20 при на ден. Нали искат шерият?

58

Анонимен

преди 7 години

То беше ясно, че всичко е инсценирано от Откачалкото Ердоган. Турция се срива главоломно! Ислямизира се което я отдалечава от Свободния свят. Икономиката страда, лирата е обезценена защото печата пари. Туризма им едва крета. Затихва. Никой не иска да бъде взривен на улиците или където и да е. Колкото по-рано американците ликвидират Ердоган, толкова по-добре за интелигентните хора останали там. Баси побърканата държава, самотна, презряна, необичана, с много примитивно население, муслимани.Отврат!