24

НАД 1 МИЛИАРД ЛЕВА

преди 7 години

досега е дало и ДАВА /60-100 млн всяка година/ Военното министерство от своя бюджет / т.е от НАШИТЕ ПАРИ/ за участие на българи в защите на американски интереси в "братския" Афганистан. И Ирак. Без да броим колко хора загинаха. Искам да видя политиците, отговорни за това в ЗАТВОРА

23

СМОТАНЯЦИ

преди 7 години

Кога ще видим дело срещу този, дето е наредил това имущество, купено с нашите пари да се раздава на талибаните

22

Шоп

преди 7 години

Май не обичате да мислите, а?Въпросното имущество не е било българско, а е предоставено от НАТО на нашия контингент, с уговорката след края на мисията да се раздаде на местното население. Това е политика за печелене на симпатии, не сте закъсали за топки и походни легла, за да ги влачите вкъщи. Логично е да го осъдят за тая простотия и кокошкарския мащаб за мене е утежняващо обстоятелство. Поне като крадеш кради като генерал, а не като старшина.

21

ТО СМЯХ ЩЕ ИМА

преди 7 години

когато наистина заведат дело на ПЛЕВЕЛА за АНТИБЪЛГАРСКАТА ТАЛИБАНСКА ПОЛИТИКА

20

САМО ТОВА ЛИ БЕ

преди 7 години

ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИ "стожери на морала" ли открихте! Даже бил направил опис на престъплението.....Ами ако беше скрил в самолета и двама ТАЛИБАНИ , дето ежедневно виждам на метри от дома си. Тях не ги ли докарал пак той в багажното. Тия обаче ги докара ПЛЕВЕЛА, ТИКВАТА и оня дето събираше ТАЙНО в СОФИЯ "ПРИЯТЕЛИТЕ НА СИРИЯ". ИСКАМ ТЯХ ДА ВИДЯ НА КРЪСТА....

19

тюлен

преди 7 години

До 32990 Браво момчета. Генерала е достоен човек, а всичката тази помия, която сътвориха срещу него, ще си я изсърбат.

18

Анонимен

преди 7 години

Нещо има сбъркано, генерала е съхранил имуществото на войската и затова го съдят. Значи по тази логика, крадците са честни и не ги съдят, а честните ги съдят, защото не са крадци..... В царството на крадците , честният го съдят, но на какво основание, ами не иска да краде.

17

Десант

преди 7 години

До БЪЛГАРИН 18 - ами пич, ний го дирихме там заради НАТО и заради пари, това е истината байно!До анонимният 17 - Пич, точно затова го защитаваме, защото и той и Радев са точно за нас такива - Символ на дисциплина и професионализъм и човек с топки!!!!Били сме там видяхме и от онова там хора не става, но виж България ги приюти даде им всичко и сега ...... дай ни нам вазелин!Там където другите не могат..... за съжаление вече не можем нищо, порязаха бригадата!

16

БЪЛГАРИН

преди 7 години

ПО-ДОБРЕ ДА ГО СЪДЯТ ЗА ТОВА, ЧЕ Е БИЛ В АФГАНИСТАН. КАКЪВ ГО ДИРИ ТАМ?

15

Анонимен

преди 7 години

В този случай не следва да го защитавате. Армията, и още повече високият пагон, са символи на дисциплина и професионализъм. Присвояване по този начин накърнява честта на пагоните му.

14

Кадровак

преди 7 години

Я, имало живи души от бригадата!!!!Генерале, дай знак пускай позивната и снайперистите уплашили депутатите ще бъдат заменени от момчетата, а е време да ги съдим ние!Пиша от името на 3 кадроваци били с Вас, генерале, хора които Ви уважават и само чакат знак за да се приключи с тази трагикомедия в тази България, заради която някои наши другари си оставиха костите из чужди бунари!

13

32990

преди 7 години

Генерале, не се предавайте, ако трябва мобилизирайте ни и под знамето ще ги съдим ние!Всички в поделението сме зад вас и можем там където другите не!

12

Анонимен

преди 7 години

Генерал, който краде е по-лош и от джебчиите. Последните поне крадат за да ядат.

11

G

преди 7 години

Въпросът е кого ядоса ген. Шивиков, че го влачат по съдилища с изсмукани обвинения?Колкото до одеалата и дрехите за горките афганистанчета, те вече дойдоха в Европа и си ги взеха. И не само тениските и одеалата получиха, ами и апартаменти, здравеопазване, образование, че и по 500-1000евро на месец помощи,а на някои и по една бяла европейка да ги топли.

10

Анонимен

преди 7 години

Радев ще го помилва.......................

9

Koko

преди 7 години

Ами преди него беше Топузаков а той как крадеше не е истина - купуваше компютри по 3хил лв броя.

8

Анонимен

преди 7 години

"предоставено имущество (одеяла, якета, панталони, зимни комплекти, спортни екипи, футболни екипи) като безвъзмездна помощ на местното население".Запитване - а българският народ питан ли е и дал и е съгласие от неговия пробит джоб да бъдат давани безвъздмездни помощи наляви и надясно ?

7

Анонимен

преди 7 години

Същия го съдиха, че беше платил на някакви войничета да му помогнат да си направи ремонт на къщата. Явно, че човека бърка на някоя важна клечка в очите.

6

ШибиРиби

преди 7 години

Ако могат и политиците така да влачат от чужбината пари и имущество в страната цена няма да имат, но правят обратното, грабят от собствения си народ и влачат навън и никой не им дири сметка. Тоя пишман генерал е за орден не за съд.

5

Анонимен

преди 7 години

при фуражките без моз... е така , ако го беше дал на афганчетата щеше пак да го съдят за безстопанственост с държавно имущество