160

sorry

преди 7 години

Защо някой в държавата България си вярват,че 2020 година ще са пенсионери.Никой не смята да се връща в държавата България.Някой можели да ми каже-защо да се връщат?

159

събуди се

преди 7 години

До ВеселинИма валутен борд, колега разбирач !

158

Край

преди 7 години

Спечели малко. Ако беше казал - "имате 20мин да опразните бюрата и шкафчетата и повече да не съм ви видял тук" - щеше да спечели повече. Ама и това е нещо.

157

Анонимен

преди 7 години

Президента нито ще оправи *** , нито нищо ... 30 г. само актьори пред очите ви , а резултата - времето тук е спряло . Много българи в чужбина не искат да чуят за БГ ... защо ли ... територия изтъкана от мазохисти , готови да платят 200 лв. за винетка и път пълен с кратери :)

156

Веселин

преди 7 години

Почнах и аз да го харесвам този Радев,само да не коленичи толкова много пред Курнелика....А и дано пак БАТЕ ВИ БОЙКО ДА Е ПРЕМИЕР,ЧЕ ЩЕ МИ ЯДЕТЕ ЦЪЕВУЛИТЕ....ЗАПЛАТИТЕ ПО 10 000 ЛВ ,ХЛЯБА 1000 ЛВ....ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ДЕ....

155

НИКО

преди 7 години

радев е военен и го казва направо за разлика от шотланска пастирка ли беше мастийка ли беше какво толкова ги засегна момите неущипани да ходят пак на избори па да видим кой ще яде баница

154

Анонимен

преди 7 години

Дали бил спечелил Радев от казаното!!! То България спечели, което е по-важното, а Радев също спечели.Само разни разпуснати депутати губят, защото няма да влязат в следващия парламент.

153

Прос Селендур

преди 7 години

Е това вече е Президент...всички политици равниииис по Генерал Радев...

152

Сменяй!

преди 7 години

На 19-ти Радев заяви, че депутатите държащи се като в селска кръчма имат още една седмица, т.е. най-късно на 26-ти януари, президента трябва да разпусне парламента и да насрочи предсрочни парламентарни избори. Би трябвало преди това и да е назначил служебно правителство, което да проведе изборите. Ясно че, правителство на ГЕРБ не трябва да провежда избори, най-малкото заради костинбродските бюлетини.

151

Твърдо за Радев

преди 7 години

Радев е моят Президент, а от Роско се срамувах. Въпреки, че мразя БСП толкова, колкото и ГЕРБ, пожелавам на Радев успехи и разчитам, че ще е достоен Президент и Българин!

150

хак

преди 7 години

174, айде опресни си мозъка - ппри кого се самозапалваха хората-да не би от прекрасен живот при тиквата и има още какво да се изброява, но просто не си заслужава на такива като теб да се обяснява!

149

Младеж

преди 7 години

Вижте само по коя телевизия се коментира казоса.А дали Варненските ВЕЛМОЖИ и нощните вълци няма дял в нея????????????????

148

Дано!

преди 7 години

Надявам се Радев да удържи на казаното: Имате още една седмица.

147

ТЪРСЕТЕ СИ ПАРИТЕ !

преди 7 години

ОТ ТАЗИ СЕДМИЦА ---ЗАПОЧВА ИЗПЛАЩАНЕТО ПОВСЕМЕСТНО С ПОДКРЕПАТА НА ПРЕЗИДЕНТА , ПАРИЧНИТЕ ДИВИДЕНТИ ОТ БОНОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ И АКЦИИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ !!ВСИЧКИ , КОИТО ИМАТ ДЯЛОВО УЧАСТИЕ В ПРИВАТИЗАЦИЯТА /акции и бонови книжки/-----ДА СИ ПОТЪРСЯТ ПАРИТЕ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЧАСТНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ!!!ЗА СПРАВКИ -----ТВ-СКАТ И ...Г-н Байрактаров!!!!!!!

146

Трол до трол

преди 7 години

Изборът беше между човек, който не е бил в политиката или някой дебел, ояден и корумпиран политик и българите избрахме Радев, което не се хареса на мафията и тя впрегна всичките си *** щедро финансирани от мафията, в злобна кампания против Радев. Това обаче работи в полза на Радев, защото хората не са глупави и виждат, че още преди да е заработил като президент, троловете побързаха да ми припишат всякакви измишльотини.

145

патриот

преди 7 години

анонимен 170, може би простаци и недостойни са всички онези,които гласуваха и избраха генерала на изборите!

144

Радев уби ГЕРБ

преди 7 години

Радев спечели... изборите. Това е най-важното. И сега ще троши герберски вратове. ГЕРБ са пътници. Въпросът е 2-ра или 3-та политическа сила ще са на изборите. След изборите е ясно какво ще се случи - ще се разпаднат. ГЕРБ е структура, която без грабежи и далавери не може да издържи и 10 дни. В ГЕРБ 90% от хората са там, за да крадат. Няма ли кражби, няма и ГЕРБ!Затова и беше злобното изказване на *** срещу Радев. Радев просто ги смачка и сега се гаври с тях.

143

Факт

преди 7 години

Хубавото е, че досега Радев се показа като независим човек, зависим само от българските национални интереси. Това разбира се не попречи на разни българофоби, да му измислят всякакви прякори, като Гадев например или че бил слуга на не знам си кой си, но това си е за тяхна сметка. Разликата с писаното за предишните президенти идва от над 16-те милиарда откраднати от ГЕРБ, с част от които се финансира щедро кампанията против Радев.

142

защо Радев

преди 7 години

1) В тези грешни години не се знае знае ли се какво ще става утре, най-добре е в екстремни ситуации начело да бъде човек, който е в час с военното дело; дано да помогне да се стегне армията, че сме зле, зле, та знае ли се;2) Трябваше да бъдат наказани самозабравилите се, ояли се, ос..ли се политици;3) Не е политик;4) Честен човек, няма данни да е корумпиран, ако имаше, досега да са ги развяли като знаме;5) На няколко пъти показа, че е с характер.;......................

141

М, да ...

преди 7 години

До ФактКонкретизирай! Кой кандидат имаш впредвид! пп. имах няколко фаворити но те бяха по слаби кандидатури от Радев! ппп. позната ми е в не малка степен средата от която идва Радев и и от тук качеството на хората там! По добър кандидат и като лични качества /формирани от средата в която е бил/ нямаше!