74

АНОНИМЕН

преди 7 години

КАКВА грешка,бе между бсп и герп,няма никаква разлика,това са бивши КОМУНИСТИ,И Е без значение кой ще бъде,като от герп се оказаха много нагли и мръсни.РАДЕВ Е СЪС НЯКОЛКО КЛАСИ И НАД ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ.

73

М, да ...

преди 7 години

До АнонименБългарските от България които са за Русия са много по начетени и качествени от всички останали българи, камо ли тези които се правят на десни /и а по същество ме тласкат към БСП! пп. Последен пример е простака В.Симеонов- антируски представител, ***, невъздържан, арогантен, поведенчески неграмотен или първичен, ...., но пък да му имаме самочувдстието - в НС бил! :)) Да не споменаваме за софииските реститути сноби, търтеи, плямпала въргалящи се прасета по жълтите павета! :))

72

Анонимен

преди 7 години

Избрахме достоен президент само на парламентарните избори да не направим грешка.Никога повече БСП И ГЕРБ.

71

М, да ...

преди 7 години

До 72 АнонименТеатрали са и Слабаци, които немогат да преудолеят болката /фидзическа, психическа, .../ и да продължат мъдро напред!

70

М, да ...

преди 7 години

До 70 АнонименПродължение:харесвам Путин, а той не е Ревльо, като розовошапчовците в последно време или българските реформатори смешници, или тези които в БГ си пишат за десни а са си на пюре/ясла държавна или на чужда фондация издръжка -*** нечистоплътни гадове!

69

М, да ...

преди 7 години

До 70 АнонименИмаш развинтено въображение и никаква реална представа от руски агенти, вероятно и най вече руски служби, както и от демократи,демокрация -дясно, и дясно мислене!Ревльовците са по мое мнение за соц.помощи! това са хора които немогат сами да се справят в живота и все им трябва или да са под нечия сянка или реват постоянно че са жертви от някого или нещо! Това са гнусни хиени, които нищо свое собствено немогат да създадат, па камо ли да го подарят или предоставят на друг!

68

Пилот

преди 7 години

Това, че е пилот го направи президент, хората си викат - ей тоя е голяма работа. Ако беше кашик - едва ли ... Иначе няма голяма разлика между пилот и шофьор .

67

АНОНИМЕН

преди 7 години

За 5 години Плевела няма една реч без да е написана и четена, така че хайде да оставим Радев от първата минута. По отношение на репликата му към някои депутати тя е напълно правилна. Не може да не покажеш уважение към новия държавен глава, а само ако е някой еврочиновник. Няма да има вече реформатори и АБВ в парламента. Времето им изтече.

66

Пехливанов

преди 7 години

Радев е класи над ***. В речта си говори за България, за достойнство и чест, за нас, за труда на родителите ни и за бъдещето на децата ни. Плюнката се хвалеше и декламираше за евроатлантически ценности и ориентации.

65

ЛИЛИ

преди 7 години

КОЙТО БЕЗДЕЙСТВА НЯМА КАК ДА СГРЕШИ! КАК МОЖЕ ДА Е СПОКОЕН ЧОВЕКА СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ПОГЛЕДИ СА ВПЕРЕНИ В НЕГО И СЛЕДЯТ КАК ЩЕ ДИША ВЪЗДУХ! ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА НА МИРА И ДАНО ПОПРАВИ ГРЕШКИТЕ НА ВСИЧКИ ОТМИНАЛИ ***,ОТИ, КОИТО ГРАБЕХА ДЪРЖАВАТА НИ ДОСЕГА! УСПЕХ, Г-Н РАДЕВ!

64

М, да ...

преди 7 години

Радев е бивша фуражка с поведението и манталитета на ***. Тепърва ще има да се смеем на изцепките му.-----------------------Ех! Преди 44та не малко от политиците и политическите назначения /министри, кметове/са били с поведението/ почтенност, честност, точност,коректност, дисциплина,принципност/ в БГ като Радев!

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45 - "Иначе, че е бил цял живот на държавна хранилка, вярно е"..."И ако сега сгреши, би следвало да понася по-сурови наказания!"А да не би Боко или Цецо да са били на друга издръжка до сега? (с изключение на един период на ББ който не фигурира в биографията му, единствения запис е от МВР окачествен като 'оперативно интересен)Ама въпреки това - онова с 'наказанията' не се отнася за тях?

62

Parcuc

преди 7 години

На мен ми хареса много това, че не чете от листче като плюнката и останалите, а си има дар слово човека. Вижда се, че е интелигентен. Браво.

61

Анонимен

преди 7 години

Може ли да не ми го хвалите тово ограничено генералче. Ще го изтрая някакси да си играе на президент и да гони фустите по коридорите на властта. В тази държава никой не е на мястото си и затова нещата боксуват.

60

Анонимен

преди 7 години

Президент, който се е обявил за надпартиент и после се пъчи на пленуми на БСП не ми го хвали. Честният човек никога не би се оплел в такива елементарни лъжи

59

Анонимен

преди 7 години

А пък Червеният тапир Банкя как ги плещи . И едни бисери ,,...я....щъркели ,, Правилно ви се подигра ,,Аз съм *** и вии сте прости ...,,

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен51.... А Тиквата и ГЕРБ който опляскаха на ,,най-бедната държава,, в Ивропата 25 милиарда ?А това че Мъжът на Пома..ка не живееше с него и НСО харчеше да я охранява и нея . Тогава защо мълчеше като пукал . Ах милите лицемери ,демагозаии демукрати , ах милите . Не си виждате гредата стърчаща в задницата ви .25 милиарда ,фюююют ,опоскани ,ту-тууууу-Гарантирано ГЕРБ ......и КТБ -ГЕРБ .

57

Реалист

преди 7 години

До Анонимен 4 Президентска Република , това трябва да стане Бългория.....Прав си приятелю , но това трябваше да стане преди Плевнелиев. Сега е деградивно.

56

Анонимен

преди 7 години

До ИнвалидВярно си инвалид.

55

Инвалид

преди 7 години

Върл анти комунист съм от дете .Сега съм пенсионер и смея да твърдя че съм много честен човек. По времето на соца не съм откраднол и един пирон. През демокрацията бях на такава длъжност че можех да крадя , но отново не го направих.Не съм гласувал за Радев , но той е нашия , българския президент , спечелил убедително и няма да плювам по него.Аз не съм комунист и никога няма да бъда.