62

А

преди 7 години

Това правят сърбите. Те са малко племе и ни завиждат. Русия ги подкрепя в случая. Ние обичаме Русия. Но никой няма интерес от голяма българска държава на Балканите. Българите имат държава от преди 14 000 и повече години. Когато сме имали велики градове, държави и столици, Рим и Париж още не са съществували. А западняците са живели по дърветата. Нашият слънчев ген го няма никой друг народ. Пазете българщината и се гордейте, българи от Македония. Не им обръщайте внимание на глупостите, които говор

61

А

преди 7 години

Никога не забравяйте, че сме един народ!!! Баба ми и дядо ми говореха западното падното ни наречие - екането и до днес се говори в Македония.Те са от Костенец. В 1939 година за официален български беше прието източното българско наречие - якането. Западното ни наречие - екането и до днес се говори в Македония. Ако беше прието западното ни наречие за официален език з 1939, днес изобщо нямаше да има "македонски" език. Българите са велик и древен народ. Разделят ни, за да ни владеят. Това правят съ

60

Анонимен

преди 7 години

Македонците говорят на български, па дори и французи да се самоопределят.

59

А

преди 7 години

Горкият български народ, останал оттатък границата. 15 000 българи, дошли до българската граница не са пуснати тогава в България. Много са се издавили, пресичали Вардар. Ходили са пеша нагоре към Дунава и обратно и са измирали по пътя. Политиката е била да стоят там, да пазят българщината. Окобено много страдат останалите в западните български покрайнини. Имам съученици и състуденти, цели семейства, едва добрали се навремето до България. Това е политиката на "великите сили", не им се връзвайте.

58

А

преди 7 години

До АнонименИмам две лели и един от чичовците ми са българи от Македония, избягали в България да се спасяват от турците. Живеят в София. И една вуйна, от българско семейство избягало пък от Солун, от гърците и живеят в Несебър. Които са останали в Македония много са страдали и страдат от сърбоманията. Сърбите са строили и пещи, в които са изгаряли наричащите себе си българи. А много младежи българи са избивали и хвърляли по границата, уж убити при опит за бягство. Горкият български народ, остана

57

САШО АНТОВСКИ

преди 7 години

Горд народ е нашият македонски народ. Македонската история еправилната - българите са смесица от тюркски народи - татари,които живеят от над хиляда години на Балканите иСредноазиатски тюркски племена, които са дошли този пъткато мюсюлмани османци.

56

Анонимен

преди 7 години

Макетата да не се плашат, Плевнев си тръгна вече.

55

Пешо*

преди 7 години

Тия па безродно фашисти там изобщо нямат право да се обаждат.Ако искат да имат думата по български въпроси - да си върнат земята на България.

54

Петър Папазов

преди 7 години

Македонизъм и Сърбомания е все едно.

53

Съюз

преди 7 години

Бесепарите се съюзили с македонистите от Скопие против Президента Плевнелиев. Знаех , че бесепарите са предатели , но това преля чашата.

52

Анонимен

преди 7 години

В историята на българите има стотици пъти, когато български племена се обособяват в отделни държави. И всеки път се опитват да забравят, че са българи. Светът би останал шокиран, ако разбере, че в началото на цивилизацията цялата бяла раса е считала себе си за българи!

51

Анонимен

преди 7 години

Желев сам отчете,че някои негови виждания са бии погрешни,докато беше жив.А и "Скопие 2014"-чийто скулптори бяха произведени в Белград,и който е симвал на "македонизма" и антибългаризма,бе изградено много сед смъртта на Жельо Желев.

50

Щирлиц

преди 7 години

До Анонимен 50Никога не съм харесвал Желю,но заради истината трябва да напомня,че той призна държавата Македония,но не и македонска нация.

49

Проба

преди 7 години

Желю Желев

48

Анонимен

преди 7 години

До турчина Как си представяш Турция да ни ,,присъедини,, пред погледа на Европа и особено на Русия,точно заради такива мераци на Ердоган,Турция ще бъде разпокъсана от кюрди и съседи.Каквото пожелаваш на другите ,това ще се случи с теб.

47

Анонимен

преди 7 години

до турчинаПич, хората тръгнаха Марс на колонизират ти още ми къцаш с разбирания от 18 век.Хич не ми е, готино като гледам какво става в Турция. За мен е по-добре нашите бездарници отколкото вашия фанатик.Хайде със здраве

46

Фреш

преди 7 години

До Анонимен "50" Желев не е признавал нито език нито нация, а само държавата, като самостоятелна от Сърбия , тогава все още бе Югославия. За да не стане нахлуване на войски и там. Там командва Путин, държи ги като коз против нас, както Американците държат Украйна против Русия. Тъпо, но такъв е света.

45

Анонимен

преди 7 години

До турчина От селото до градо, у на турчину ...

44

турчина

преди 7 години

Трябва да ви присъединим, вие сте от нашите, вие сте тюрки славяноезични, християни, Турция няма да допусне да останете подвластни на европейските ***, не че и вие сте много,,намаляхте напоследък,

43

турчина

преди 7 години

Нашата цел е да приемем всички в империята, ирак, сирия и балканите, иран е наполовина турска....европа пък има милиони,