23

Анонимен

преди 7 години

пияница...

22

Антон

преди 7 години

Тоя няма ли да ходи при жена си вече.

21

Стига ,бе 37...

преди 7 години

Прави незаконни деца и повишава раждаемостта .....ха,ха,хааааааа

20

Анонимен

преди 7 години

Може да е голям актьор? - Но всички комунисти от партиен секретар включително на горе да ходят в техния рай БЕЛЕНЕ поне за по 5 години, да видят какво са сътворили за Българската интелигенция. Докато партинни секретари и агенти на държавна сигурност ни управляват и се правят на национални герои децата ни ще емигрират безвъзвратно от България!

19

Анонимен

преди 7 години

До снайпера"Маьор Дамянов"---А, бе, снай-пер ли си, три-пер ли си, ама къде ти е "Й"-то? Пише се МАЙОР. Защо - няма да ти казвам. На вас *** ви е все едно, дали сте за кЪшмер, или за кАшмер. :):)

18

Анонимен

преди 7 години

До Лекaрски съвет"Хaрaктерни признaци : пянa нa устaтa,изкривявaне нa лицето и треперене нa брaдичкaтa,стягaне в сърдрчнaтa облaст ,силни сърбежи нa входa нa aнусa,зaтруднено дишaне!"---Докторе, нали не пропускаш и най-пресния случай - ПАЦИЕНТА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ?

17

Яаааааа....

преди 7 години

Тоя , още ли не е гушнал букета та да то носиме на.... "4-тия КИЛОМЕТЪР".....!????

16

снaйперa

преди 7 години

Aнусa ми е достa рaзширен,в гaщите изпускaм се през ден,зaтовa миришa и вуня,нa обор смърдя и под мостовете спя,тaм бездомни кучетa ме препикaвaт,просяците роми дaже ми се подигрaвaт !

15

Анонимен

преди 7 години

До От 11Големият актьор може да се лекува където си иска,парите си ги е заработил честно.А някакви хорица които нищо не са постигнали в живота и са известни само на родителите си и на някой и друг приятел тръгнали да го коментират. Ако някой от пишещите тук има повече пари от другите според теб трябва ли да се съобразява с останалите неудачници къде да се лекува ако му се наложи? Който може изкарва пари,как той си знае който не може преглъща,подсмърча и му завижда това е.

14

Анонимен

преди 7 години

До От 11А Рашидов къъъде се лекува?

13

По сериозно

преди 7 години

Няма вече Румене, другарю Ламбо! Не е само твой/ваш партиен също/ президент! Обръщай се както подобава с Господин Президент! Не се научихте, че шуробаджанащината дава лош пример и в последствие "закопа"!!!!!!!!!!!пй си Гинкобилобата и си почивай другарю.

12

Не бой се Ламбо...

преди 7 години

Твоят Президент , ше те погребе достойно --СЪС САЛЮТИ НА "ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР" до ОРЛАВДОВЦИ!И ТИ СИ ЕДИН ОТ КОМУНИСТИТЕ --ВЗЕЛИ --ДАЛИ...!

11

От 11

преди 7 години

Пропуснах да добавя че когато "големият" актьор се разболя веднага отлетя за Германия да се лекува, докато тук хората *** като мухи по клинична пътека, защото "нищо повече не може да се направи". Значи твориха здравеопазване а когато трябва да се оставят в ръцете му - бягат като дявол от тамян. Това е висшо лицемерие и подигравка с хората.

10

Жалко!

преди 7 години

Ламбо винаги си е бил правоверен комунист, а напоследък е изкуфял комунист.

9

Курдов

преди 7 години

Той убаво е твой президент, ама защо трябваше баро борисов да го назначава?

8

свинаря

преди 7 години

Ако Радев мачка депутатите в парламента,ще му бъда фен,но се съмнявам,че няма да играе по свирката БСП,което е жалко

7

Любов

преди 7 години

Каква любов, какви съдби Познат ссъм своите кръвясали очиНе в две села , а триВлюбена не в пари , яВ перчема ала пресли. Нека всички разберат тези съдби, ако ще да има деца три Не за пари от любов разбери

6

Анонимен

преди 7 години

Големият актьор, който извън България никой не е чувал за него.

5

Анонимен

преди 7 години

КАК ТИ СЕ ДЪРЖЕШЕ ЗА СТАНИШЕФ В ТРАМВАЯ ТАКА ГУМЕН РАДЕВ СЕ ДЪРЖИ ЗА ПОЛАТА НА *** КОСТОВА

4

Любов

преди 7 години

Каква любов, какви съдби С свойте кръвясали очи еПрочут не две а в три