105

Анонимен

преди 7 години

Никога лъжливата кака *** на власт. Стига ми, че ще гледам леката жена мис Пиги,бивша продажна журналистка.

104

Щирлиц

преди 7 години

Другари герберасти,оставете и на ...други комунисти да построят нещо.

103

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 140.Няма такъв натресен заем.Посмали цифрите.

102

Анонимен

преди 7 години

Сега разбрахте ли защо е имало 1945г Народен Съд?!Защото е имало такива като Борисов, КОЙ и т.н.......

101

Анонимен

преди 7 години

До БАБА БУНА.-БСП ДОСТА ИЗГЛАДНЯХТЕ НАЛИ?ВИЕ КАКВО ПОСТРОИХТЕ НАПРИМЕР?ЕДНА ЧИНИЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ РЕМОНТИРАТЕ НА БУЗЛУДЖА,ТА ДА ИЗЛЕТИТЕ С НЕЯ НА НЯКЪДЕ.

100

OMG_Lucker

преди 7 години

Мисля си: оказва се, че имаме страшно много злато в земята. Геостратегическото положение на България е ясно, че е ключово и че други политици само от това биха извлекли такива дивиденти за страната, че щяхме да сме добре. Нефт намериха в Черно море. Орешарски добър - лош, такъв онакъв, но валутен резерв остави. Но мантрата на политиците е: бедни сме били, нищичко си нямаме, затова сме зле, хубаво че са те да работят и да закрепяме положението.Пуста тояга дето не играе по тая *** герберска...

99

Анонимен

преди 7 години

До Борисов е ..има и 25 милиарда натресен заем ...

98

Анонимен

преди 7 години

"Самолети отказват кацане на летище София""Три чужди самолета са отказали да кацнат на летище София вчера заради съмнение за заледени писти."При Тиквата е ТАКА. Пистите не се чистят а кинтите са "усвоени"=ОТКРАДНАТИ.Но никой не може да ги барне защото са си платили "където трябва"(На Тиквоний).

97

Минаващ

преди 7 години

Самохвалко+популист=ББ

96

OMG_Lucker

преди 7 години

Още искат да лапкат, малко им е било. Още парички за саниране от "нашите" фирми. Как не се наплюскаха?И ми говори и ми обсъжда и акъл ми ръси. А зомбираните гл0паци пак ще гласуват, ГЕРБ пак имат планове правителство да правят, ясно е и с кого. А това ако се случи ще плюя на българската чест и гордост, която ми е останала и ще ходя да се мъча по чужбина.

95

БАБА БУНА

преди 7 години

СЪС КРЕДИТИ И БАБА МОЖЕ ДА СТРОИ,КЪДЕ МУ СА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРОЕКТИ С НОСЕНЕ НА ПЕЧАЛБА,БУРГАС АЛЕКСАНДРОПОЛИС 80 МЛН,ЮЖЕН ПОТОК 500 МЛН,БЕЛЕНЕ МИЛИАРДИ И 40-50 ГОДИНИ ТОК И ЗА ИЗНОС,КАКЪВ ВЕЛИК ПРИМИЕР,КАТО ПОВТАРЯ ЕДНО И СЪЩО, СТАНА 7 ГОДИНИ,МАГИСТРАЛИ,САНИРАНЕ,СТАНЦИИ,МЛАДИТЕ ИЗБЯГАХА ОТ НЕГО,КАТО ПРИ ПОЖАР.НЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ МОЯ ПРЕМИЕР МОЖЕ ДА ГАСИ ПОЖАР,АКО СТРОИ ТАКА ЩЕ СТИГНЕ БАЙ ТОШО ЗА 700 ГОДИНИ.

94

Насо

преди 7 години

Според мен Борисов има няква договорка с европейските лидери да не отпускат кинти на друго правителство, освен негово, в замяна на послушничество, и в това да ни държат бедни за да ходим да им вършим кофти работата.Иначе няма да е толко сигурен че парите от Европа ще спрат.

93

Идеалист

преди 7 години

Нали построй и лятна магистрала до Бургас. Грешно проектирана и изпълнена. После времето ти виновно и на герой ходи да се правиш. С Цветанов сте аут.Утре си заминава и вашата маша Плевнелиев. Вие сте измета на БКП!

92

бате Ицо

преди 7 години

Парите трябва да отидат за пенсионерите ,а не за саниране

91

Анонимен

преди 7 години

До ПОТЪРПЕВШ.Тия в миша дупка,а останалите ще ги короноваме за светци в някоя църква или джамия!

90

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ.Коя история? ЛЪЖЛИВАТА-Написана от Живков или тая,която доказва трите фалита с подписите на Живков и БКП?Умните хора четат факти и документи,а будалите вярват на съзвездия.

89

М, да ...

преди 7 години

Едно е да искаш, друго е да правиш!--------------Бойче ръцете са ти заврени в дупето, за да правиш каквото и да било! Логореята ти гоовори добре за теб! Знаем всички ,че си силен в краката, а у главата ти - асвалт, магистлали и милярди, милярди и милиони! За съжаление си като съдран чувал, *** Борисов!

88

М, да ...

преди 7 години

Бойко представи си за момент, че не биеш и този път на изборите, както на президенскте ! Кво ще се случи с теб? Как ще се чувстваш, усещаш? Как се виждаш партииката ти да има 50на депутати, а? Ще ходиш ли редовно в НС? Скучно, безинтерисно и непонятно,не разбираемо ще е за теб в НС комай? Все пак народа ти мисли доброто, да си поотпочинеш, а и той от тебда взеве глътка чист въздух! Е да, пак могат да те канят като коментатор по ТВто да ни развеселяваш! :)))

87

Иван

преди 7 години

Супер са си Бойко 3 до тотално унищожение на БГ.

86

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ.Личи си че си руски ***.Ти кога чу,видя и разбра комунист да даде власт без бой?`Скритите фалити на БКП`,затова са скрити,да не падне от власт Живков овчаря,и останалите червени мухоморки,които до ден днешен изучиха и техните наследници,как се мори народ и все още ни смучат като въшки.