29

Тони Найка

преди 7 години

Фандък трепери!!!

28

Ivo

преди 7 години

Не си истински софиянец, ако не си затискаш киселото зеле с жълто паве!

27

Коча

преди 7 години

Павета в 3 D формат,ко сте ревнали като не разбирате

26

аз там

преди 7 години

Всяка партия вече си има на издръжка ***. Ама как си личите тия на издръжка... :)

25

Име

преди 7 години

Така говорите, все едно преди 2 дена са наредили тези павета :D Но поне троловете да изкарват заплатите, нали са в предизборна кампания :)

24

Анонимен

преди 7 години

Под паветата са заровени архивите на бкп-бсп и фалшивите дипломи на техните лидери и не издържат на времето и може да избухнат.

23

спомен

преди 7 години

Прав е ББ тоя народ се ояде ще дойде соца да стои на тази студ по 20 часа на опашка за храна и да види как умират хора пред него.

22

Да

преди 7 години

Нещо лошо за БСП, левите в България няма ли да кажете?

21

Анонимен

преди 7 години

Нещо взема да ми писва от Фандъкова и нейното мрънкане. Всяка сутрин е по телевизията и говори едно и също, а резултати ги виждаме.Не знам по каква причина я избраха пак за кмет, но тази жена не става за тая работа.

20

Анонимен

преди 7 години

Каквото става с паветата същото става и с асвалта! Няма как да направиш път без основа - все едно да дигнеш бетонна сграта върху кирпичени основи. Гепачите решиха че строителството е проста работа - не е проата работа но най-много се краде там!

19

Анонимен

преди 7 години

"ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ" (цитирам по памет изказване на главната тиква герП за управлението на герП).

18

До 21

преди 7 години

До От 12До идването на ГЕРБ никой не е правил ремонти на София нито настилки нито В и К топлофикация само очуждаване и строеж на паметници на бкп. Зимата на 1972-73 заваля повече сняг и три дни нямаше никакъв транспорт ходеше се пеш от Дървеница/студентски град/ до центъра на София.

17

рофл

преди 7 години

Паветата се редят на дълбочина 5 см и се засипват с пясък. Кой ги е излъгал че пясъка е хоросан не знам...

16

аз там

преди 7 години

да сменят тая настилка с нещо друго, че в киша не можеш да стъпиш на тях

15

:)

преди 7 години

Тиквено-фандъково качество на ремонтите. Парите са прибрани от фирмите на ГЕРБ, комисионните са в Тиквун. Това, че раята се гърчи по скапаните пътища и плаща високи данъци не е проблем на Тиквун Бей.

14

Анонимен

преди 7 години

Това лято подменяха паветата и плочките на тротоарите по няколко улици в центъра на София. Не е за вярване, как не знаеха как да го направят - как се редят павета и как се редят тези нови плочки за тротоарите. Сега нещата започнаха да избиват. Аз дето не ми е работа, знаех повече от тях - като малък гледах как го правят. Това беше преди десетки години.

13

Анонимен

преди 7 години

То положението е същото и точно пред коня и парламента. Така че ... драма няма, лунният пейзаж е повсеместен :) Впрочем, паветата са паметник на културата и са под бройка ... така че никой да не ги краде от Леге, въпреки че там едно паве е хванало крачета :)

12

Жоро павето

преди 7 години

И на мен ми щръкна една нещо.

11

От 12

преди 7 години

За тези 65 години живот в София, такова чудо, каквото са ремонтите на ГЕРБ, не съм виждал. Учудва ме и друго - как някои сякаш не виждат какво става в София, а и не само в София.

10

Анонимен

преди 7 години

Така по-лесно ще ги извозят, преди нали искаха да ги продават.