17

Стефан

преди 7 години

До АнонименРеално погледнато евреите знаят по-добре да управляват от арабите. Арабите всички до един вярват джихада и ако има някой който не иска да вярва му режат главата като ненужна част от тялото. Ако вярата им се приемаше от десния крак, щяха да им режат десния крак,Не им завиждам на израелците сред тази ислямска ***,Дне и Европа лека полека ще разбере какво представляват арабите които и сега защитават и приемат в страните си.

16

Рик

преди 7 години

Първо Израел не е Християнска държава . Второ струва и се че бързо и качествено забравиха че и те са били в подобно на палестинците положение ! Едни нехристияни извършват геноцид над мюсулмани изкарвайки желанието им за независимост и оцеляване - чист тероризъм !

15

Анонимен

преди 7 години

Не обичам евреите но когато става дума за араби палестинци и израелски евреи аз заставам на страната на евриете. Палестинците са точно същите араби както останалите, Техните закони и конституция са подчинени на ислямския джихад. Те също празнуват след всеки атентат в Европа извършен от ислямисти.Днес Доналд Тръмп иска американското посолства от Тел Авив да бъде преместено в Ерусалим. Още един добър повод арабите да се вдигнат на война срещу Израел.

14

Анонимен

преди 7 години

НИКОГА НЯМА ДА СЕ РЕШИ!!!!! ДА НЕ СИ ГУБИМ ВРЕМЕТО ДА ГО КОМЕНТИРАМЕ :D

13

Анонимен

преди 7 години

Палестинците праваят конференция преди встъпването на Тръмп в длъжност, защото отлично знаят отношението на Тръмп към арабите. Тук пише че 1967 Израел превзема Източен Ерусалим от Йорданците и Западния бряг Ивицата Газа от Египет, но не пише че тази война беше започната от Египет, Йордания и Сирия. Арабите изгубиха войната и земите останаха в Израел.2006 Израел поиска да върне Газа на Египет, но Египет отказа защото знаят че палестинците са проблемни и не искат работа с терористите от Хамас.

12

Анонимен

преди 7 години

Израел е държава създадена с насилие и подтискане на палестинския народ.

11

Анонимен

преди 7 години

Вижте каква е била територията на държавата Израел при създаването и и вижте каква е сега и ще разберете колко земя е заграбила от съседите си. Конфликтът ще продължи докато заграбеното не бъде върнато.

10

Анонимен

преди 7 години

Израело-палестинскиЯТ конфликт ще се реши, когато в днес-беге научат какво е пълен член. Демек няма големи надежди.

9

БГто

преди 7 години

Ще се реши в четвъртък

8

ООН

преди 7 години

До анонименПалестина в случая е географско понятие а не държава ...държава Палестина има от няколко години

7

Анонимен

преди 7 години

Израел иска да окупира целия регион и да изтласка палестинците. Това е мотива за конфликта. Регионът е много важен за този, който иска да управлява.

6

Анонимен

преди 7 години

Палестинците да го духат !

5

Циник

преди 7 години

Когато цъфнат - дървени налъми!

4

антисоросоид

преди 7 години

И това ще стане,и това ще станенякога,но не сега !

3

смЕх

преди 7 години

Когато изчезне и последния *** и палестинец .

2

анонимен

преди 7 години

ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ООН ПРИЕ РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА РАЗДЕЛЯНЕ НА ПАЛЕСТИНА----ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ ПОКАЗВА КОЍ Е ВИНОВНИКА ЗА ЗА БЛИЗО70--ГОДИШНАТА ВОЍНА В ПАЛЕСТИНА ИЗРАЕЛ Е НАСАДЕНА ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВА И АКО НЕ СА САЩ ТАМ И СУБСИДИЯТА ОТ 5 000 000 000 ГОДИШНО БЕЗВЪЗМЕЗНО НЕЩАТА ЩЯХА ДА ИМАТ ЗАВЪРШЕН ВИД ОТДАВНА

1

Анонимен

преди 7 години

Кога върбата роди сливи - тогава?