157

ФИЛ

преди 7 години

Прос тотията като няма какво да прави,сее русофобия.Нищо ново под слънцето и нищо изненадващо.Омраза,злоба и примитивност.Винаги слабият ненавижда по-силния.А фактите са налице,кой е агресорът,кой напълни света с военни бази,кой отваря войни и налага своята "демокрация",кой разби живота на милиони хора по света.Светът ще свърши ,но балъците-не.

156

Анонимен

преди 7 години

Ей вече и тежката артилерия започва да отговаря на тия смешни обвинения на загубилите "демократи".https://youtube/watch?v=V8Pbe3v5dEs Ориентирането на атаката срещу Путин е трик за отколоняване на вниманието и да се прокара удобно законодателство като по-долното. Псевдопатриотарщина за отнемане на правата на гражданите. Пита се в задачката на коя страна е "демократичната" преса ;-)

155

Анонимен

преди 7 години

русия винаги е била бандитско терористи4на организация

154

Анонимен

преди 7 години

Да виждате Днес да ви информира, че този закон вече е в сила от 1.1.2017-а :-)Накратко :1 Force internet and communications companies to retain customers browser history for up to a year.2. Protect the ability of GCHQ and MI5 to bulk collect communications data and to hack in to a suspects electronic devices.3 Give a judge the power to sign off warrants for intrusive surveillance. Путин няма такава официална власт върху руснаците. Неофициалната не я коментирам, тя е недоказуема. Оруел!

153

Анонимен

преди 7 години

А на тази *** кой ли и плаща щом ги разбира толкова нещатата. На практика статията е точно това - шантаж без доказателства. Долна работа...

152

ха така

преди 7 години

Кажете сега ,ама -честно -Хилари изпращала ли е тези имейли или не? Защото -ако ги е изпращала-то тя е за затвора. Твърдението , че Русия стои зда разултатите на британския референдум е ново и направо кърти мивки..а бе кой е този светъл ум, написал тази статия ?

151

Анонимен

преди 7 години

Тръмп може да спаси Путин от Трибунала в Хага, но от руския мужик - едва ли !

150

Анонимен

преди 7 години

Най-добрите специалисти в манипулацията и политическият маркетинг са във САЩ, всички се учат от тях, включително и руснаците. Известно е че в БГ, няколко много успвешни политически кампаний са организирани от чужди фирми, макър и европейски. Основно фирмата на Жак Сегала. Въпреки всичко ако на се вдигнат санкциите на руснаците ги чака страшна агония поради липса на чужда валута и от там на технологии.

149

Щом е леля Елка ...

преди 7 години

Да се чете: Шантаж и сплашване? Сорос*оидките нямат равни в това направление!

148

Джукър

преди 7 години

Трябва да продължават санкциите. Некадърните гаменчета трябва да бъдат наказвани. А те да проьължава да си дрънчат как едва ли не дова е добре за тях :))) Щом е така, значи им правят услуга хахахахахаха. Санкции до дупка!!

147

Анонимен

преди 7 години

Русия е работилница за имитация на западната култура,бензиностанция,маскирана като държава и няколко хулигани в Кремъл,които заплашват света с ядрени бойни оръжия и промиват мозъците на пияните си поданици.

146

Анонимен

преди 7 години

До Анонимендо 208Не сме виновни,че Русия е омразна на целия свят с агресивната си политика,лъжите и намесата във вътрешните работи на страните,с желанието си за световно господство.

145

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен214Като им е добре във "великата" страна-Русия,защо руснаците се натискат да живеят на запад?Нека си стоят там ,*** при тях да си ги обичаш отбизо.Защо не го направиш?

144

Борнео

преди 7 години

До Анонимен Рейтинга в Русия му е до небето, но живеят по-добре от нас-утре по това време.Само ти си бил/а вР усия.Няма нужда, ние сме били и в "бели" страни и видяли бели хора.Лъжи до небесата.

143

Анонимен

преди 7 години

Много яко върви компроматна антируска пропаганда . Колкото повече плюят моите братя ,толкова по силно си ги обичам Руснаците , и нищо не е в състояние да промени това . Дори напротив ,все повече намразвам така наречените "западни ценности ".Слава на най великата държава на земята - Русия !!!

142

Анонимен

преди 7 години

Тъй като триете името на авторката - само до кога, не ти ли свършиха плюнките да плюеш Русия и Путин. Отиди и виж как живеят хората в Русия и как у нас. Там клошари няма, няма просяци и децата ходят на училище. Колкото и да плюеш Путин рейтингът му е до небето, а на нашия стигнал дъното но дълбае надолу, дано успее че му останаха броени дни.

141

Анонимен

преди 7 години

ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ЕЛЦИН НА ЕВРЕИТЕ

140

Анонимен

преди 7 години

От Анонимен 209 Опс лапсус, австралийци, имам в предвид от англосаксонското лоби.

139

Анонимен

преди 7 години

Има доста американци които са на мнение, че цялата параноя около "хакера" Путин е меко казано пресилена. Ей ви пример по долу. А авторката е на яслата вероятно на другите "хакери" :-). Вестника който е "авторизирала" е на елита, контролира се от Безос(Амазон). Така, че не очаквайте обективност от "платени" журналисти. Още повече вестика е с левичарски уклон, т.е. "демократичен"smh.au/comment/russia-isnt-the-bad-guy-youve-been-lead-to-believe-it-is-20170106-gtmzvc.html

138

Анонимен

преди 7 години

Путин - Тръмп !Природен закон: Всеки сам избира екзекутора си !