15

Анонимен

преди 7 години

Ако незаконните нарушители на българската граница бяха добре заключени в добре оградени затвори нямаше да имаме казуси като този от съда в Царево: "Афганистанец 14 пъти прекарва незаконни нарушители на границата и още не е в затвора"

14

..отивай 18..

преди 7 години

Бегай --ДА ПАЗИШ ГРАНИЦАТА !Що да не отидеш, бе.......ха,ха,хааааааааааааааа...??!!/..ше ти дадат и ръкав от жилетка --та да не измръзнеш там.../

13

Анонимен

преди 7 години

Убеден съм, че ако г-жа Нинова обслужи без ръце Путин и Ердоган, границите ни ще бъдат сухи

12

Анонимен

преди 7 години

Защо настанявате бежанците в долнопробни ол-инклузив хотели, наречени общежития от отворен тип? Че им осигурявате и безплатна храна?Дневната им дажба е много пъти по-скъпа от храната на бедните български деца и на българските пенсионери.За българите - кото не работи не трябва да яде.За незаконните нарушители на границата - ядене на корем, мързел и право на протести.Защо незаконните нарушители на границата не се вкарват в затвори, от които се излиза само с доброволно връщане в родината им?

11

Анонимен

преди 7 години

Границата с Турция трябва да си я пазим сами..А държавни служителикоито. предлагат някой друг да я пазитрябва да бъдат разгонвани съссълзотворен газ.

10

Анонимен

преди 7 години

Руснаците имат най-голяма изгода европа да се полазена от бежанци, надявам се на още санкци към тази агресивна и първобитна държава.

9

Анонимен

преди 7 години

Докога ще сме зависими от Русия.

8

Анонимен

преди 7 години

"Ако имаме добри отношения с Русия, турският президент Реджеп Ердоган няма да пусне бежанци към България"Този директно казва, че де факто Русия е ни изпраща бежанците !

7

Анонимен

преди 7 години

Държавата е разграден двор,политиците са марионетки и защитават чужди интереси, съответно няма политическа воля за решаване на проблема.Всъщност.....няма политическа воля за решаване на който и да е било проблем в БГ.Имайки предвид и демографската криза,ромския проблем,етническите партии в НС,новите вносни варвари,радикалните ислямисти,които безпроблемно щъкат из държавата.Липсва национално отговорна политика,липсва програма и визия за бъдещето на БГ! Тотален срив на държавността!

6

Извод:

преди 7 години

Обичай Русия , уважавай Турция!НАУЧИ СЕ И БЪДИ --СЛУГА НА ДВАМА ГОСПОДАРИ!МНОГО Е ПРЕСТИЖНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Турската лира и рублата плуват на дъното. Там ще отидат и всички предатели на България, подплатени с рубли.

4

до 1 - Предател

преди 7 години

Как се нарича човек от дадена общност, който се радва когато чужди хора причиняват вреди на хората от неговата общност ?Че чак се и радва

3

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Какво значение имат българо-руските отношения... - за емигрантския поток...

2

Анонимен

преди 7 години

Пак политически съображения, пак анализи, хипотези и чесане на езици. Защо не минирате границата? Защо не доизградите оградата? Докога ще продължава това явно безхаберие и цирк?

1

Анонимен

преди 7 години

руслямистан - *** на света.