84

Анонимен

преди 7 години

Хотели получше, получилось как всегда! Обосрались

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 112В същото време в ЕС има легална партия на педофилите.и русофилите са нейни членове

82

Ну

преди 7 години

Както се казваше преди 30 години:ИМА ДВА ВИДА ЖИВОТ: LIFE И ЖИЗНЬ

81

Холандия

преди 7 години

И в България има организации, закрилящи педофилите! ДPOМ, БXК, ДПC...Но по консумация на одеколон на член от населението Рacия е векове напред!

80

Тройной

преди 7 години

Който не пребива децата си е eвpoгейски тoлeрaст!

79

сминдух енд чесън

преди 7 години

Консумацията на почистващи препарати все пак оказва влияние на психиката.Не съм чувал друга нация да прави изследвания в тази област.

78

(не)учуден

преди 7 години

Ми...те са си в 19 век, тогава си беше разрешен кютека.

77

ист

преди 7 години

Браво. Да биеш близките си не е престъпление, което значи че ако анексираш близки територии, също не е престъпление. Руска алкохолна демокрация.

76

емигрант от 22 г

преди 7 години

И защо ли ни занимавате с тези? Тяхана си работа. Да оправдават каквото си искат. Назад са 60 години от света.

75

Азазел

преди 7 години

"Руската Дума реши: Да биеш близките си не е престъпление!"Нищо чудно. В Русия да разстрелваш политическите си противници пред стените на Кремъл също не е престъпление.

74

Анонимен

преди 7 години

Всеки ден в България изнасилват поне едно дете. Поне нещо са прихванали българите от евроатлантическтите ценности.

73

Анонимен

преди 7 години

Ето какво пише на български сайт за домашно насилие:Всяка четвърта жена у нас е жертва на домашно насилие, а всеки трети човек е ставал свидетел или познава някой, пострадал от насилие в дома си, сочи статистиката у нас. Жертвите не търсят помощ от самото начало - вярват, че нещата ще се променят.ТАКА ЧЕ ПРОБЛЕМЪТ Е ВСЕОщ, не е само руски.

72

BG

преди 7 години

До 94 това обяснява и любовта на руснаците към ВОДКАТА :))) При такъв живот как няма да пишеш одеколон и метилов спирт !?! Цялата им бит и култура се свежда до това - водка и бой !

71

мдааа ...

преди 7 години

В нецивилизована Русия непослушните деца ги пошляпват. В цивилизована Европа ги любят, всички любят децата, особено 50 годишните цивилизовани европейци, а татковци затварят 7 годишни дъщери в мазето и с години си ги любят там - любвепбвилни евроатлантически ценности. А в цивилизована Холандия дори и партия на любителите на деца са си направили, да любят децата цивилизовано.

70

Анонимен

преди 7 години

Тук едни ангелчета с бели крилца пишат, като чета ще се разплача от умиление.Искат да ме убедят пиленцата, че в България няма домашно насилие.Тогава за какво са тези защитени жилища, дето се крият известно време набити съпруги, пък после се връщат обратно, за да продължи масажът.

69

ЛЯВ

преди 7 години

пак пускате fake newsОдновременно была декриминализирована часть 1 статьи 116: если побои или насильственные действия принесли физическую боль, но не повлекли вреда здоровью и при этом не были совершены в отношении близких лиц из хулиганских побуждений или по мотивам ненависти или вражды, то правонарушителю грозит административная ответственность. Если же ранее человек уже привлекался к административной ответственности, то за повторный проступок полагается уже уголовная ответственность.

68

Чебурашка

преди 7 години

В момента тpoлетариатът се преориентира кръгом преди да набере скорост в защита на домашното насилие и обяснения че КОЙ не пребива децата и жена си е гeй...

67

KRAVARKATA

преди 7 години

Iotova im dava banichkite...zatova se bavqt s komentarite vashkite na Rusiq

66

Мишо

преди 7 години

При нас е демокрация и да те бият и да не те бият на никой не му пука.Реакция никаква, мутри стрелят, кметове бият, политиците крадат и с какво сме по-различни?

65

Большой рахат

преди 7 години

Евразийски крепостни традиции.