25

Това,че постоянно

преди 7 години

някой я подкрепя, ми говори ,че в повечето хора се затвърдило усещането ,че може и да е права , НО не е това мястото за такива речи - това е шоу все пак !! А, и факта,че са приятелки с Хилари Клинтън говори ,че преценката й е компроментирана т.е. тя е солидарна с загубилата Клинтън, и не можеш да приеме мнението й за миродавно .... Общо взето Мерил недооцени времето / твърде закъсняла е -Тръмп е президент ! / и мястото / раздаване на награди за ТВ и филмови продукции/ за тази реч !! Олекна ....

24

Анонимен

преди 7 години

Малеее колко са смешни, а човека даже още не е встъпил в длъжност. Представям си като официално стане президент какви глави ще хвърчат! Голям си, Доналд!

23

Анонимен

преди 7 години

Браво на Тръмп! Да живей!

22

трапер

преди 7 години

ако към тях се присъедини и Глен Клоуз ,тия ще станат трите най-грозни и Надценени пачии за всички времена !

21

Анонимен

преди 7 години

до 21 Знам, бе Разпоретин! Нямаше нужда да се обясняваш.

20

РазПутин

преди 7 години

По-добре да ме наричат Сорос от колкото ***.

19

Анонимен

преди 7 години

19 Викаш Русия да се допитва до ООН за нещо което е нейно? Стига ме разсмива, бе соррос!

18

РазПутин

преди 7 години

До рускинята!След резолюция на Съвета за сигурност към ООН и в изпълнение на всички международни договори и споразумения Русия си върна Крим и целокупния, благороден и велик руски народ заживя доволно и щастливо.

17

g

преди 7 години

А клинтън като насилваше Люински тези къде бяха.Или и те са се издигали по стълбицата на свирките.

16

Анонимен

преди 7 години

Бил, Клинтъне, как живееш с тази психопатка под един покрив, брат?

15

рускиня

преди 7 години

"български видиотил се народ ..." Виж сега, американци са избрали президент и това е Тръмп. И на тях ли ще кажеш ,че се видиотили? Замисли се,че ако наричаш целия народ *** , то най-вероятно ,че *** си ти и миризмата е от тебе. Това ,че тези лелки работят в Холивед ,но никой не ги назначавал за говорители на американски народ. Както и тебе да даваш характеристика на българите.

14

Шопо

преди 7 години

Кофти нещо това ,климактериума...

13

Анонимен

преди 7 години

А аз си мислех, че нашите мозъци са промити...Май източноевропейците сме най-адекватни, когато става дума за пропагандни войни, както се казва:парен каша духа!

12

Анонимен

преди 7 години

Боже, прости на този *** български видиотил се народ. Прости на тази м*ша.

11

рускиня

преди 7 години

Само не разбрах мнение на тези "звезди" ,когато американски президент даде заповед да бомбардират Сърбия и Ирак - без да има резолюция на ООН. Мнение за това как се бомбардират деца и цивилно население заради американски ценности. Да не говорим за "достойнството на институция на президента с Люински" Тогава те мълчаха- сега дърти парцали решили да набавят още рейтинг. Май се взеха като интелектуална елита?

10

Агджата

преди 7 години

Тези баби и те мятат през терасата, но на Хилари. Евала Холивуд - всичко за пари!

9

Анонимен

преди 7 години

Само фашиста Тръмп може да разбуни прогнилия кошер на тия оядени безскрупулни и лицемерни мъррши от Холивуд.

8

Анонимен

преди 7 години

Не е важно какво мисли Мерил стрийп или Джордж Клуни, или Брад Пит. Важно е какво мисли белият американец, да, именно белият, който гласува срещу емигрантите, срещу префърцунените богаташчета, срещу транссексуални, извратени, третополови и незнайно още какви недоразумения.Белият показа кой командва парада. Все още нормалният човек Е господар на тази Земя.

7

еврейски манипулации

преди 7 години

пак на дългоносото лоби.

6

Анонимен

преди 7 години

Айде, айде, аман от прехвалени звезди.Наистина е надценена, прав е Тръмп. Взели са се много на сериозно.Да го критикуват за делата му като президент. Какво са се нахвърлили като лешояди на ***, по заръка на холивудските си господари в сянка?