95

Анонимен

преди 7 години

Горкия... дайте го 22 години в нашите затвори да му гледам сеира :) пък нека там отправя нацистки поздрави :)))

94

Анонимен

преди 7 години

Убитите са деца на политици, на лагер специален за деца на политици. Не ги жалете защото ако брадат талибан убие вашето дете политиците и журналистите дори се радват

93

Хуманност

преди 7 години

Норвегия се подиграва с човешките права. Този човек е извършил геноцид, а те го защитават. 69 деца саубити. Норвежката държаеа се подиграва с жертвите, роднините им и на целия свят, като защитава този изверг.

92

Анонимен

преди 7 години

Ще го пуснат и ще го направят премиер. Видяха те какво се казва емигрантска заплаха.

91

Анонимен

преди 7 години

не е нормално човек отнел толкова животи да има права и привилегии,къде е справедливостта за жертвите,ако беше попаднал в лагерите на соца щеше да има работа до припадък,бой и унижения и накрая на прасетата,това заслужава спрямо това което е причинил.В момента той не съжелява за това което е причинил,живее си живота макар и ограничен и сигурно се гордее с постъпката си

90

Теди

преди 7 години

Той е норвежки екстремист, който се явява ответен удар на ислямските фанатици.Насилието поражда насилие- жалко само за невинните жертви .

89

as

преди 7 години

половината тук изобщо знаете ли за какво се бори Брайвик ?

88

Анонимен

преди 7 години

Без съмнение този е звяр и сбърканяк. Друго е по-тревожно, това, че някой убил 67 души на 32 години (напълно вменяем) получава 21г. присъда, ще ги излежи и може да излезе на около 53 г.; ще продължи живота си, може дори семейство и деца да създаде, та и спокойно да си поживее още 20-30г. Вместо да бъде отстранен завинаги от обществото. Не е наред някак си цялата работа, според мен тази толерантност е извратена.

87

Анонимен

преди 7 години

"В затвора 37-годишният екстремист разполага с три помещения с удобства, може да гледа телевизия, да играе видеоигри или да използва уреди за фитнес. " Ето го решението за нашите ци гани . Да станат нацисти Норвегия. Шегата на страна .... от кога масовите убийците имат права ?Едно общество се събира и решава да спазва определени правила. Някой решава да ги наруши т.е. да не е част от това общество .След като иска да е така , защо се възползва от благата му ?

86

Сандо

преди 7 години

3пъти на ден го хранят и то с 1во, 2ро и 3то ... може и биричка дори да си кърка

85

Теди

преди 7 години

Насилието поражда насилие.

84

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте, че Брайвик е АнтиКомунист !Такива трябват повече.

83

Циник до 209

преди 7 години

...ъхъ...следващия път като се върнеш от Марс...можеш да ни донесеш по-пресни новини! :-)

82

Анонимен

преди 7 години

Франс прес , АПФ , БТА от няколко Медии сглобена статия , и 200 комнетара за тва изобретение(текст) ама доста са се самохипнотизирали тука

81

Анонимен

преди 7 години

Според мен допускането на черни и араби на континента, ще възроди нацистките движения и това ще докара нова война в Европа. Бих предпочел да си останем просто нелюбезни и коравосърдечни расисти нехаещи за човешкото нещастие от колкото утре да станем зверове които избиват нашественици. Няма как да събереш хора живеещи в 21 век с хора в чаршафи които са на ниво на развитие 13-14 век. И не си мислете, че когато станат повече от нас ще са толерантни, вижте колко християни останаха при тях.

80

Анонимен

преди 7 години

Расизмът в САЩ - страната създадена от имигранти е по-жив от всякога, не си мислете, че консервативна Европа лесно ще приеме нецивилизованите мюсюлмани. Експериментът насила да ни съберат ще бъде доста по-смъртоносен от смъртта на тези 77 социалисти! Не знам каква е статистиката но жертвите на нашествието вече надхвърлят тези на Брайвик. Лошото е, че те прогресивно ще нарастват. Когато станат стотици хиляди ще Ви питам Брайвик ли е по-лош или толерантността без почва за развите в днешна Европа.

79

Ивайло

преди 7 години

Този човек трябва на ръце да го носят!!!Та той уби 70 червени ***.

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 154''този като се пише голем ербаб,що не отиде в някой квартал с емигранти/дето полицайте много внимават когато влизат.''Че е откалчалка - откачалка е. Че е за доживотен- спор няма.Ама поне се целил не в проблема, а в корена на проблема.

77

Анонимен

преди 7 години

И другата неразрешима загадка пред учените е кой е по-голям див.ак - този гаден изперкал с лудия поглед на горната снимка, изтрепал над 70 души за удоволствие, или българинът, който се радва безумно на това безумие!? Засега везната клони към българина!

76

Българина

преди 7 години

Като се почне с председателя на на въпросната партия всички имена от списъка са на нови норвежци! Има и кореняци, но те трябва да са в списъка заблудените норвежки гугутки известни у нас като со ***. Само след 20г ще бъде обявен за герой и паметник ще му построят