38

Шефа

преди 7 години

Пак почнаха с поръчковите агенции !Щом тия пишат , че ГЕРБ водел с 2 % , значи БСП води с 10%.....Не става само с манипулации Борисов , не става и *** ми дойде ми , въобще май не ставаш за НИЩО!

37

Анонимен

преди 7 години

При такива проценти и Марешки е в парламента, но не ми се вярва повече от 4 партии и коалиции да влязат в парламента, според сегашните нагласи. Това са засега ГЕРБ, БСП, ВМРО+Скат+АТАКА и ДПС, като няма да има голяма разлика между броя на депутатите на първите две парламентарни групи, както и между третата и четвъртата. Много е верочтно следващото правителство да е на ГЕРБ, задено с ДПС, АТАКА, ВМРО и телевизия Скат, а опозиция да е единствено БСП.

36

Анонимен

преди 7 години

До от ДанияА някакви услуги по специални вършиш ли в Дания?

35

Анонимен

преди 7 години

Да, защото с тези 30 млрд плащаме за вашите кражби в Белене, Цанков Камък, КТБ, здравеопазването, магистрала Люлин на Мапа Ченгиз и т.н. и т.н.

34

Анонимен

преди 7 години

Герберски айдуци, оревахте Вселената, че БСП изтеглили един милиард. А сега сте се *** от заеми, които ние да ви плащаме, 30 милиарда и искате да ви преизберем за да ни докарате до дълговете на Гърция. Следващия главен прокурор който не ще ви е протеже, ще трябва да напълни панделата с вашия свръхкрадливмутроелит от мутри и мутреси и метреси. .

33

Анонимен

преди 7 години

Една четвърт от участвалите в настоящото проучване са на мнение, че на страната е нужен нов дясно-центристки проект със силно гражданско участие.АЛО СОРОШЛЯЧКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ В ДЯСНО, ДОКОГА ЩЕ КОНСТРУИРАТЕ КАТО ШПИОНЧЕТА ДЕСНИ ПРОЕКТИ НА АНТИБЪЛГАРСКА НЕОЛИБЕРАЛНА ОСНОВА - ГЕНОЦИДА ДО КОЛКО СТЕ ГО ПРЕДВИДИЛИ ДО ПОЛОВИН МИЛИОН ЛИ ДА ОСТАНАТ БЪЛГАРИТЕ??????? сЛЕД ТОТОЛНИЯ ПРОВАЛ НА кОСТОВ И НА БЛОКА чиито всички министри са следствени, докога ще крадете като разпрани и ще заблуждавате

32

Анонимен

преди 7 години

Реформаторите не можели повече да бъдат успешен политически проект. Че те никога не са били успешен политически проект. Само успешно успяха да заблудят българите, че ще правят някакви реформи и успешно се лепнаха за властта, толкова успешно, че никой не може да ги отлепи оттам.

31

Анонимен

преди 7 години

Това им е най-големия проблем, да се намърдат в следващия парламент. За нищо друго не им пука.

30

Току що

преди 7 години

Тука си правят сметката без кръчмаря. Така де, другаря решетников.

29

Анонимен

преди 7 години

До от ДанияНе се прибирай, тук никой не се интересува от национални предатели и миячи на тоалетни!

28

един брой НЕгласувал

преди 7 години

Дръжте се българи !Сметките(високи) за тока идват !!

27

Анонимен

преди 7 години

Да сменяш герб с бсп и обратно, и да чакаш положителна промяна е прознак на откровено с.л.а.б.о.у.м.и.е. Най добре я закривайте тая държава и я дайте на концесия. То се е видяло, че нищо не става.

26

от Дания

преди 7 години

В Дания живея от 11 години. Заплата 90 хил месечно (12 хил евро) плюс бонуси за Коледа и Великден. Децата учат в престижни колежи, имаме три коли - една за мен, една за жената и един голям семеен ван. Ходим два пъти в годината на почивка в чужбина на море и на планина на ски. Оправили сме си живота, живеем като западняци и нямаме никакво намерение да се прибираме в България.

25

Анонимен

преди 7 години

Ужас, пак ли старите муцуни. Разбрали са се, щом отиваме на избори. Моят избор ще е някъде между Да, България на Христо Иванов или ДСБ на Радан Кънев - все пак това са единствените, които се бориха за съдебната реформа и когато Бай *** им каза, че няма да стане, се отказаха сами от властта, всички други си топлеха депитатските кресла до последно.

24

Кок

преди 7 години

МАЛЕ МАЛЕ ПАК СЪЩИТЕ ТЕ ДРУГИ НЯМА ДА ДОПУСНАТ ЩЕ СИ СТОИМ В ГЕРМАНИЯ НЯМА КАК. С ТОЯ *** И ГЛАДЕН НАРОД РЕВОЛЮЦИЯ НЯМА КАК ДА СТАНЕ

23

Анонимен

преди 7 години

Наистина ли ГЕРБ пак е първа политическа сила?Въпреки,че им лъснаха голите з...ци?Кмета на Пловдив с далавера за 1 милион,Симеон Дянков,Трайчо Трайков,военния м-р,а ще има и още.На ход са Лиляна Павлова,Цветан Цветанов,ББ и още и още...

22

Анонимен

преди 7 години

Аааа,за патриотите не съм сигурен.

21

другия Каракачанов

преди 7 години

Аз знам, че ще ми ияпляскате минуси, но ще кажа това, което трябваше да стане още 90-те години.Трябваше да се поставят общи ценности и усилия за обединяване на нацията, а не конфронтация, досиета, партиен егоизъм и първешющина. И ако НЯКОЙ мисли, че сега може да се направи, то нека БОГ ДА Е С НЕГО!

20

Анонимен

преди 7 години

Тези 4 партий са създадени от ДС ! Значи ни командват от Кремъл !

19

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До АнонименВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 ДО СЕГА СА НЕЗАКОННИ И ЗАКОНИТЕ СА ПРОТИВОКОНСТАТИЦИОННИ СЛЕДВА НАРОДЕН СЪД И ИЗБИРАНЕ НА НАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО --НЕ ПАРЛАМЕНТ