148

Анонимен

преди 7 години

Абе, с една дума - от тук нататък всеки новоизбран президент в света ще е "човек" на Путин !!!...като виртуално плацебо за изтерзаните душици на путинофилите.

147

Анонимен

преди 7 години

Аман от глупави препечатки на някакви си измислен доклад в който се твърдяло, че Хилъри Клинтън гризнала дръвцето на изборите заради руснаците. Абе то цял свят говореше какво ли не против Тръмп. Цялата американска преса бе в услуга на Клинтън и като няма кой - руснаците и Путин. А и да са се намесили какво от това. те се ровят и се бъркат навсякъде по света.сега с техните камъни по тяхната глава.Да им е сладко.Ей, много т ъ п и са тези американци.

146

Ноком

преди 7 години

До кога идиотските "експертни" коментари на продажни медии от този тип жълта преса ще се препечатват и обсъждат от наши такива?Тези йезуити с фалшиви новини са готови да предизвикат трета световна война, а след това , ако ги има, ще се обясняват, че това е било решка.Примери: бол.Нещастниците от загубилите президенските избори в оставащите десетина дни ,са в състояние да хвърлят света в ядрен хаос, но да останат на господстващи позиции.Много пациенти на психиатрията се размотават все още по БХ

145

ас

преди 7 години

ей аман от ревливи глупости, въпреки че това с тия хакерски атаки е чисто оправдание на загубилите, дори да приемем за момент че това може да се е случило извода е че тая страна е толкова компрометирана откъм сигурност щом допуска това, и дефакто признава слабоста си.... което просто звучи нелепо... така че, с тия руски хакерски атаки, айде без!

144

илюминат-ренегат

преди 7 години

Дрън,дрън ярина!На калпавия *** вълната му пречела!Путин им е крив,че им празни главите и ялва идеологията?!?Гола вода и шикла са и се чудят на кой гроб крокодилски сълзи да ронят!Не кадърните рептилоиди!

143

Анонимен

преди 7 години

Това е психоатака срещу Тръмп. Опитват се да го вкарат в играта на непрекъснато доказване, че не е човек на Москва. Непрекъснатите атаки че с руска помощ е стигнал до президентския пост имат определена цел - психологически натиск върху Тръмп да води антируска политика в опит да доказва обратното.

142

Анонимен

преди 7 години

Аз си спомням за едни чужди посланици в България, които съвсем открито се обявиха в подкрепа на едни протестъри и протести, които бяха организирани от сили извън страната, посредством НПО. Тогава обаче много малко медии защитиха правото на суверенитет на страната ни.

141

учуден

преди 7 години

Не мога да разбера как така руснаците са манипулирали изборите,те ли са броили бюлетините и са излъгали или комисиите са били руски.Не мисля,че американците са *** и са се подвели по руските лъжи.Истината е че американците проумяха,че Хилари не става за президент държи се като чалгарка къчотене общи приказки изкукуригала.тя не може да преживее чмъжът и е бил президент а тя не защото са има за по умна от него.А бушмена става да сложат една кърпичка на дупето о от ппред и да ходи на лов .

140

Сноудънски

преди 7 години

Разберете-за US партньори и приятели=врагове в кибер войната. По-подготвена в момента е Русия със своя GPS система,ЕМИ защита на стратегическите оръжия и РЕБ (Доналд Кук).То и навлизането на ВД в Чехословакия е предшествано от пълно заглушаване на всички радиосигнали.Драги хмутове,в Света има историческо махало и сега е ред US и EC да бъдат потопени в скръб.ДЕМОКРАЦИЯ е имало и в Рим с 17 % свръх богати, а сега са 1%."А вие защо биете нег...е?"Или убивате?Финита ла Империя!!!ДЕМОКРЕТЕНИ!

139

Анонимен

преди 7 години

Много *** има тука А аз мислех, че са само в Русия.

138

Анонимен

преди 7 години

Джуджето скоро ще изпълнява кратки музикални форми ба Тръмп. А путинистите ще му акомпанират.

137

Анонимен

преди 7 години

До Вие питатеО не, както виждаш и там стават безкръвни преврати!

136

Анонимен

преди 7 години

До Прекрасна статия! 194Прав си без иронията! Наистина гледай Россия 24, за да научиш истината за повечето неща! Имам впредвид геополитиката де!

135

Вие питате

преди 7 години

Вие питате: В коя страна не може да се направи държавен преврат?Ние отговаряме: В САЩ. Защото там няма американско посолство!

134

Анонимен

преди 7 години

До Костадин и Миладин 190Ха-ха-ха.....при руснаците върви вече този виц - "Като чета вестник "Правда" от ония времена, дето се говореше за лъжата и пропагандата в "западното империалистическо общество", започвам да вярвам, че вестникът е говорел истинската ПРАВДА!"

133

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЦРУ, ЕС, НАТО, Хитлъри и лъжливите западняшки медии, станахме русофили и заобичахме КГБ, Радев, Путин, Тръмп и Русия! И гледаме само Россия 24!

132

аз2яв

преди 7 години

сега ще се *** поне година още за тая руска "намеса"

131

Анонимен

преди 7 години

До рускиня 183Госпожо, захо се хабите, както казват българите?Вие говорите за логика на хора, които освен *** клишета, спуснати от разни там "отворени общества"; нелогични изречения с едновременно подкрепа и отрицание; пълна липса на факти и аргументи, а само "една жена каза...."; и разбира се убийственото "с голяма доза вероятност....". Е на това му викак "доказателство".....Хи-хи-хи....на мен пък ми доставя удоволствие да гледам как Путин ги прави на маймунчета (да не обидя животинчетата!)

130

с вежлива молба

преди 7 години

Грешката на Хитлъри и на Барак ХЮСЕИН Обама е, че не се обърнаха с вежлива молба към руските хакери. Те щяха вежливо да им помогнат да спечелят изборите!

129

учител в ТВУ

преди 7 години

Четох оценката на американското разузнаване за т.н. "намеса" на Путин. Сигурен съм, че някой деветокласник щеше да напише по-сполучливо съчинение.