71

ХХХ

преди 7 години

Демек значи че биха сторили всичко за да наложат исляма ......евала на Китай ......със закон са забранили тази простотия, а Европа я толерира!

70

Ами честито на европейците.... европенделите пуснаха най-лошите хора с най-лошата религия-исляма да се ширят в Европа....

69

Анонимен

преди 7 години

"Всеки трети мюсюлманин в Белгия заявява, че не харесва западния начин на живот"Много интересно тогава чий го дирят при западния начин на живот, а не отидат при събратята си по религия?

68

АнтиЕС

преди 7 години

> Доверието в структурите на ЕС е спаднало за 20 години от 47 процента до 9 на сто.Белгийците вече се събудиха и разбраха що е то "ЕС", макар и да е късно (за тях). Ние както си му е обичаят - все още спим.

67

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ВИЕ ДА СТЕ ВИДЕЛИ В ДЖУНГЛАТА НЯКОЕ ЖИВОТНО ДА Е ТОЛЕРАНТНО... И ДА Е ОЦЕЛЯЛО?!?! ДАНО ПОНЕ ИЗТОЧНО ЕВРОПЕЙЦИТЕ НЕ СА ТАКИВА ЛАП'НИ-ШАРАНИ КАТО ЗА ЗАПАДНЯЦИТЕ, ОНИЯ САМИ СЕ ПРЕЦАКАХА!!!

66

религия

преди 7 години

Като аалах е законодателят защо не живеят в мир, а ми се колят като прасета.Алах не знае ли че убийството е най-големия грях и ще се пържат в ада.

65

Анонимен

преди 7 години

До Жалко за западняците ... ти чуваш ли се русофилчо ? Истината била в балканските въшкарници и Рашка ? Мизерия ? Ми стой си тук и се наслаждавай на балканския синдром и мизерия , беззаконие и мутри :)

64

Анонимен

преди 7 години

Преди 70 години Европа имаше шанса да реши вси4ки проблеми .

63

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще сформирам Християнска Държава ( ХД ) и ще видите вие висш закон - ще ви падат главите като зелки от мачете ! ;)

62

Възмутен

преди 7 години

Ти да видиш, мюслите се бият по границите, давят се по моретата,плащат пари и се натискат да стигнат до сърцето на Европа , а като достигнат целта си , започват да се оплакват от западния начин на живот. Искат да го променят както на тях им е угодно. Марш обратно в мизерията!

61

Анонимен

преди 7 години

Ами и аз не харесвам примитивния начин на живот на тези същества, и затова не ходя в държавите им. Те какво правят в Европа??

60

don

преди 7 години

в БЕЛГИЯ НЕ останаха белгийци. На където се обърнеш само араби.май ще почнем да приемаме белгийци да живеят в България.Но белгйците пак ще мърморят ние сме източно правослани а те католици.Това донесе демокрацията на западния свят Белгия , Франция , холандия , Англия пълно с араби , талибани и всякаква ***.В България си е най добре

59

Анонимен

преди 7 години

Ами като не им харесва този начин на живот,какво напират в Европа,а не си стоят в тяхната к.о.чина?

58

Анонимен

преди 7 години

Ами като не им харесва, да се махат! Да се връщат в пустинята и да си живеят както искат! Ама в Европа никой не е длъжен да се съобразява с тях и с това какво им харесва.

57

ivailo1403

преди 7 години

До Муслим Така е , но проблема ви е , че закона на Мохамед няма нищо общо с Божия Закон.

56

Анонимен

преди 7 години

Ами ние в България също спазваме законите на Шериата:) какъв е проблема.Корана казва:,опияняващите напитки са забранени,лихвата е забранена,лъжата,измамата, прелюбодейството и т.н.та какъв е проблема от следването на Корана или Шериата?

55

Феминизъм? Къде си?

преди 7 години

Това на снимката е плачевно за човешко същество в 2017-та година. Феминисткото движение, което е пълен абсурд в момента, можеше да си активира "силата" и да насочи светското внимание по тези теми. В 21-ви век жени продължават да се третират като животни за разплод. В Африка продължават заразите, обезводняването и детските бременности. Първият концерт с благотворителна цел в Африка беше през 1985. Нищо не е променено въпреки милиардите долари от хората по света за измамния "Червен Кръст".

54

Анонимен

преди 7 години

Тия дето не харесват западния начин на живот какво правят в Белгия и другите западни държави???

53

#

преди 7 години

Това е мнение на някакви ~1000 човека, а не референдум или движение за промяна или закон :)Ай по-малко да рипате... да си ходели кат не им харесва - понеже на вас всичко в България ви харесва и вие за това не си тръгвате :)Двулични мушмороци!А и да не смятате, че това е някакъв нов начин на мислене и съждение - това е мнение и на МИЛИОНИ ***, които живеят в Европа от десетилетия, без да са си налагали същото това мнение на домакините си...Има истински проблеми на дневен ред!

52

Анонимен

преди 7 години

Хитлер