68

разочарован

преди 7 години

Очаквах от Радев смислен кабинет,а то отново старите муцуни. Гержиков,Бонев,Гергана Паси ,Михо Михов....Тия смотани политици не разбраха,защо Борисов загуби президентските избори. Искаме нови хора да управляват България .Експерти в работата си,необременени с партии.Има такива ,но не ги искат. Ще вземат да има развалят далаверите. С такъв кабинет БСП ще загуби изборите през пролетта. не че ми пука за БСП. Но нали УЖ искаха промяна.

67

Анонимен

преди 7 години

Този е най-големия лъжец! Че и нагъл! Мисли хората за прости и лъже без да му мигне окото! Ако това нещо ще е премиер - по-добре да затваряме държавата!

66

123

преди 7 години

Стига сте злоупотребявали с думата ЕКСПЕРТ!Всеки човек, с образование, е придобил някаква специалност и е специалист в тази област. Няма човек с диплома за експерт, просто няма такова животно!Днес, под експерти се прикриват хората без образование и квалификация. Започва списъка с Любка Маринова и свършва със Симеончо!

65

Циник

преди 7 години

Абе верно ли още има наивници ( като тези писали под мен ) опитни професионалисти...в какво ? В пладнешки грабежи ли? НДСВ...Сер ге*й Стани - шеф ци! Глупости на търкалета! Ако щете вярвайте и във феята на зъбките!

64

Досега

преди 7 години

постоянно се оплаквахме, че ни управляват "калинки" и "бръмбари", които не знаят какво правят. Радев явно е предпочел за заложи на по-опитни хора. между другото сред тях има и достайни хора като Герджиков и Михо Михов. Герджиков, тези които го критикуват, най-вече защото е бил в НДСв, но в НДСВ имаше и стойностни хора, просто царя ръководеше нещата, а той искаше да си вземе вземите, и покрай него изгорях качествени десни хора. Т.напр. В Абв Калфин изгоря покрай Първанов.

63

Анонимен

преди 7 години

Всички обвинявата Радев колок е ляв, но повечето хора изброени дотук са или от десни кабинети или с умерено леви разбирания. Бонев бе в десен кабинет, герджиков бе пот НДСВ, която минава за дясна партия, Ананиев го назначи Софиянски и бе после при Костов - също десен, а Михо Михов е ляв центрист. нито едно име на крайно ляв кандидат. не видях тук имена на крайно леви кандидати.

62

пагане

преди 7 години

До АнонименДа наистина, сякаш Радев ще реанимира политически трупове, които вече сме ги виждали колко добре могат да управляват! Всички тези, които ще назначава са довели до съсипването на България, включително и НДСВ, чиято стара муцуна е и Герджиков. НДСВ също допринесоха за съсипването на страната по много начини!

61

повечето хора

преди 7 години

имат опит и са експерти в областта си. Михо Михов е много добър професионалист тачен и от сини и от червени, никога не е демонстрирал явно пристрастията си. като посланик показа добра организираност и голяма решителност. Като началник на генщаба работеше с Петър Стоянов и въпреки търканията помежду им и накрая Стоянов го похвали. с тези назначения идав краят на ерата на калинките, назчавани само, защото са дъщери или синове на някого или защото ББ е забърсал някоя на Околовръстното.

60

Анонимен

преди 7 години

До Откъде изпълзяхте?Личи си колко знаеш за Борисов. Смешен.

59

Анонимен

преди 7 години

Е като е генерал от ВВС да не е господ ,че така му се доверявате на сляпо. Герджиков сега за премиер ,Богомил Бонев за Мвр -дето си пиеше кафето на Банско с мутрите от София. Ами то нищо ново и хубаво не ни чака със старите муцуни.

58

Евала

преди 7 години

досега Герджиков бе най-достойният председател на Парламента. Опита да постиген разумен компромис, без са прави циркови изпълнения, но стана заложник на ДПС и драмата "Булгартабак" и тъй ката застана зад Л.шулева, относон промяната в Булгартабак, а ДПс искаше статуквото да се запази, я го остракираха. като цяло е човек с умерено -десни убеждения, бе стягат и за кандидат за президент на РБ.

57

!?

преди 7 години

Ново вино в стари мехове не се слага.....това е древна поговорка. Отново същите мутри идват на власт с нови дрехи.

56

Анонимен

преди 7 години

Имам информация, че Иван Костов ще е служебен премиер, а 2/3 от министрите му ще са същите от правителство 81(1997-2001)

55

:)

преди 7 години

Калинките усещат, че трябва да се прибират на село при кравите и сипят огън и жупел по Радев. Тиквата падна от власт и няма да се върне. Затова стягайте дисагите и по краварниците.

54

Откъде изпълзяхте?

преди 7 години

Радев бил пън :) Тиквата тогава какво е? Единият е генерал от ВВС, завършил академия И в Щатите, а другият - милиционер от Симеоново и после мутра.

53

Анонимен

преди 7 години

Добре че от коментиращите тук нищо не зависи че иначе мамата си джаса...

52

Циник до 84

преди 7 години

Позволи ми да не се съглася с теб!Изборите са си избори! Поне са "лакмус" , за волята на избирателя! Те са "квитанция" за постигнатото от правителството /вата! Иначе и аз мразя БСП..ДПС...Но кое по-малко зло да изберем?

51

Анонимен

преди 7 години

Кабинетът "Радев" = Кабинетът на доброто старо време

50

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникМного хора избраха Бойко и пак ще го изберът. Президентските избори нямат нищо общо с парламентарните. Аз гласувах за Радев (като гледам е било грешка) но никога няма да гласувам за БСП. Глас за Радев не е глас за БСП и това трябва да си го набиите в главите.

49

Анонимен

преди 7 години

Избиратането на такъв пън за президент е доказателство за хибридната война у нас