58

demograph

преди 7 години

Все от бившите "савецки" республики. Ония от летището. Убиецът на посланика турчин...Е, как така...!? Толкова да няма храбри арабески които да се харижат за халифата и Аллах...!? Ония клатят дървото та Турция да изпаде от НАТО...Играе се на сигурно.

57

За Турция ли...

преди 7 години

Който си игре с огъня...Жалко за невинните хора! Независимо на кой бог се кланят!

56

Циник

преди 7 години

Аз започнах със "стан" овете ! Но беше ирония - генеалогията на думата - има третостепенно значение - по важно е какви питеци населяват държавите с това окончание в името...

55

Анонимен

преди 7 години

новините от уйгурски произход Киргизстан гражданин Яхия Машрапов тази сутрин (3 януари) от Истанбул с 07:00 полет Киргизстан се приземи на летище Манас, а от там и отлетя за OC 0900 на летище Бишкек Манас летище там е и родното място на края на Карасу.

54

Циник до 77

преди 7 години

Напиши в гугъл Bonobo Affen и ще видиш , че съм прав :-)

53

Анонимен

преди 7 години

Турция трябва да се захване по-сериозно с борбата срещу терористите. Тероризмът може да бъде ерадикиран от света само с още по-жесток терор. Например, в момента в който се установи със сигурност, че лицето А е станал/а член на дадена терористична организация, като начало се избива семейството му! Ако участвува в теракт и причини смърта на някой друг, за всеки убит се екзекутират 10 души от родата му до девето коляно!

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24 - " ...има нещо вярно. обаче защо не си задаваш въпроса - "защо?"..."не виждам защо да си задавам подобен въпрос. Това са го правили мнозина преди доста години. Утопистите, например, а КарлМаркс е намерил доста верни отговори. Това обаче са теории, а практиката, като критерий на истината, засега не даде адекватно потвърждение. Има ли необходимост от примери. Виж само как наш'те комунисти стръвно се превърнаха в изедници-капиталисти-милиардери и се нахвърлят на всичко материално.

51

Анонимен

преди 7 години

Стига сте демонстрирали крайна простоватост. "Стан" е наставка, практически нямаща нищо общо с турския, още по-малко с арабския. Да не кажа, че по всяка вероятност Хан Аспарух и Кубрат (не Пулев и не Ханку Брат) са си викали стан на територията. Няма нищо лошо или обидно в думата.

50

Циник до 70

преди 7 години

Маймунките са БоноБо ...за всичко останало си прав!

49

ЛОШО

преди 7 години

Мюсюлманите имат един *господ* който ги подкокоросва да се избиват помежду си .Този от Киргистан , жертвите от Туркистан . Да ... и религията по.мочана .

48

Циник до 67

преди 7 години

Мда...опигал си се нещо да изблееш..ама една шльокавица - не ти е майко работа! Я...я..каже сега болеше ли като свиреше сон*нета? Ти таен защитнико на исляма! :-)

47

Анонимен

преди 7 години

До *** до 51Културен код???!!! Мда ...педофилия...шериат. пребиване на жени с камъни..рязане на кл*итори..бурки - изсипали са се от културен код---педофилия, пеераси, десетки нови "полове", наркотици, извращения, и в добавка - кредити и банки - все "велики постижения" на "цилиВИлизацията", която даже и "Винету" вече не е чела "на хартия", но иначе "плюнчи пръста", прелиствайки сураттефтера, докато разглежда поредното селфи, показващо как *** в ***, докато духа на "чичко паричко"!

46

Анонимен

преди 7 години

"Това се дефакто хора, които искат да запазят своят културен, битов и цивилизационен код, който е атакуван и заплашен от Глобализацията!"Нямам нищо против стига да се ограничават в територията на собствените си държави. Но в повечето от тях глобализация няма. И какво следва оттук?

45

ДЖЕРИКО

преди 7 години

Който си е от руската школа няма лабаво, още не могат да го открият, ей на това му се вика, про.

44

Циник до 61

преди 7 години

Пиша..защото имам какво да кажа! А ти пишеш защото се имаш за оригинален :-) *** колко да си оригинален - маратонки адибас - да доста по-оригинални от теб!

43

Анонимен

преди 7 години

Ликвидирайте змията Израел и терорът ще изчезне от лицето на Земята.

42

Анонимен

преди 7 години

Яхе Сатрапов Касапов трябваше да се казва тоя бокклуукк.

41

Анонимен

преди 7 години

Те повечето от тия са камикадзета, наистина ли си мислите че смъртното наказание ще ги уплаши?

40

Циник до 55

преди 7 години

...и ти си от кръшно "пишещите глупости" !

39

Анонимен

преди 7 години

Не всички мюсюлмани са терористи ! Но всички терористи са мюсюлмани ! -----Не всеки който не чете пише глупости, но всеки който пише глупости не чете.