40

Кратун

преди 7 години

Той започнал да се задушава, тя се опитвала да му развърже краката.... номинация за награда Дарвин

39

РВ

преди 7 години

Полицайката която води това плашило е доста красиво момиче

38

сатана

преди 7 години

честито ти вилняне

37

1

преди 7 години

Нов Наказателен кодекст трябва ! За убийство и подкуп ....с работа,поведение и т.н ще излезе след 2 години.Срам.

36

Анонимен

преди 7 години

Много красива !

35

Анонимен

преди 7 години

АНИТА МЕЙЗЕР ПРИ РАЗВОД ТРЯБВАШЕ ДА ПЛАТИ МИЛИОНИ НА НИКОЛАЙ ЩОТО ВСИЧКО И Е В ИМОТИ ПРИДОБИТИ ПО-ВРЕМЕ НА БРАКА ИМ!!!СЕГА ПАРИТЕ МАЙ СИ ОСТАВАТ ЗА НЕЯ ;D ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е ВИНОВНА!

34

ДЛС

преди 7 години

Убиваш и те пращат 3 години на пансион (ядеш спиш и си бараш барането)"3 години лишаване от свобода при първоначален общ режим в затворническо общежитие от открит тип" Това само първоначално след това в домашна обстановка. Т'ва ако е държава ....

33

Анонимен

преди 7 години

СМЕШНОТО ТУК Е, ЧЕ ТЯ ПОЛУЧАВА ПОНЕ НЯКАКВА ПРИСЪДА ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!!А ОНИЯ ДЕТО УБИВАТ НА ПЪТЯ ГИ ПУСКАТ !!!!!!!!! И ТО УБИВАТ НЕ ПО 1 А ПО ПОВЕЧЕ ХОРА!!!!!!

32

съд

преди 7 години

1 да изплати на половината от всичко което притежава-пари и имоти- на блиските на починалия!2 за всяко лъжливо даване на показания по 300 000 лв!ако е дала 3-1 000 000 лв3 за неувазение на държавните органи (загуба на време пари на държавата и дънакоплаците) 500 000 лв4 да си плати престоя в затвора (храна - заплати на пазачите -ток- вода -смет)

31

Анонимен

преди 7 години

Тая е мис нещо си!!?? Полицайката е много по-хубава и естествена!

30

Язека

преди 7 години

Той обаче почнал да се души и изгубил съзнание, докато тя се опитвала да включи камерата да записва...тъкмо се чудех тоя момент как ще го измислят за пред хората, щото върху него се гради цялата защита...и успяха. Бравос...Така лесно ли се включва камера бе хора ? За 5 мин ? Това да не е ракета, да драснеш клечката и да излети? Всеки който има телефон, знае, че трябват дни подготовка докато си вкл камерата, а тя е имала само десетина минутки...

29

king_for_a_day

преди 7 години

"...Междувременно на Кирил Вълчев при гледката на трупа му станало лошо..."Не бе, не е възможно, нещо сте в грешка :D Нали е Киро Скалата, корав трябва да е :DDD

28

Анонимен

преди 7 години

Ромката която успя да Хипнотизира и Манипулира цялата Държава

27

Анонимен

преди 7 години

Подкупът, който не е взет от полицая познайте кой го е взел, за да е подобно смешна присъдата и! Сещате се нали?Значи 3 години с първоначално общ режим. Да ви казвам ли, че тая и 1 ден няма да лежи! Ще е скатаят, защото си плаща. За пред хората ще е уж в пандиза, но ще си бръмчи свободно...Вярно е, че :За милиони няма закони - за кокошна няма прошка!

26

Анонимен

преди 7 години

Malko 3 g no mutresata si e mutresa ako e dr jena 5 g

25

Анонимен

преди 7 години

Как може за смърт да се дават 3 години затвор, това е ненормално. По добре да закрият всички съдилища и прокуратури, те са неадекватни и ненакзващи заслужено провинилите се. Само смучат пари, а работа не вършат.

24

АНТИ

преди 7 години

Варна...морето...сините вълни,Ад под небето Мейзер сътвори.Варна...морето...сините вълни,бяха в мезонета Дяволски игри.Свинските опашки опън до откат,пачки ще натрупа хитър адвокат.Ани, опит-грешка, белезници ЩРАК,не правете у дома втори дубъл пак.П

23

Бьлгарин

преди 7 години

Не е ли по важно да попитат (красивата)принцеса от де има всичката пара на света?

22

Анонимен

преди 7 години

Ако трябва да сме честни, никого не е убила. *** се е убил сам заради глупост. Това с подкупа е нейна много голяма грешка, но предполагам от страх човек оглупява. Три години "в затворническо общежитие от открит тип" едва ли ще е голям ужас. Кръвнината е по-големия проблем. Не я харесвам никак, но страхотна липса на късмет има жената с цялата тази история.

21

Анонимен

преди 7 години

До НикиА ти не си прочел подзаглавието. Кой сега счупи ***?