81

Анонимен

преди 7 години

Тези евро парички дето ги дава леля Меркел ,са сладки.Така че Боко ще ги вземе за него и компания .А вие се оправяйте с Авганистанците.

80

к

преди 7 години

Не си и помисляйте да се защитавате ако ви нападнат мигранти .Ако ударите някой от тях ,докато се мъчи да ви ограби или да обара приятелката ви ,ще се намесят всичките организации които ги защитават ,медите които ще започната да тръбят през половин час за бити мигранти в София ,а полицията ще се престарае да ви накажат все пак трябва да са доволни от Европа.Така че преминавайки покрай тях ,наведете глава и каквото ще да става ,така ще се държиш като европеец и то възпитан.

79

Анонимен

преди 7 години

е радвайте се на гербавите величияот гората хванати - кой за министър кой за кметважно е да слушка краваршиктон - и всичко да е за сметка на тълпунлгерите дето ги избират- лошото е че има и други ама май са малко

78

8

преди 7 години

Като не може, отивай си. Хората ще изберат някой, който може. Аман от некадърници и корумпирани ***

77

Анонимен

преди 7 години

е най-после ще разберете ли кой ни натресе с емигрантите- гербавите подлогиникакво връщане у вас кметице и в банкя там ще ги пращате ама нещетенатрисате ги на и без това оголилите българи и за тяхна сметкавсички сте за панделата

76

factotum

преди 7 години

Ми земи си ги у вас! Оставка!

75

хюго бос

преди 7 години

Няма такива *** като ГЕРБ, напълниха страната с башибозук.

74

НРБ

преди 7 години

Фандъкова това са незаконни емигранти,за тези незабавна екстрадация!!!Европа не може да приеме всички талибани!!!

73

7

преди 7 години

Като не можете вие има дриги българи , които могат , ама сте захапали кокала и не го пускате. Настанете тогава "мигрантите" в парламента и общината или във вашите домове.Не раъбрахте ли , че не искаме да ги виждаме да се мотаят по улуците на нашите градове и села, гледащи злобно и всяващи страх в нашите деца, жени и възрастни хора. Българите са наследници на тази земя така, че един ден ще изметем и тях и вас управляващите неграмотни кукли на конци.

72

Анонимен

преди 7 години

Opa selskata daskaliza kakvo govori dra6 se semu. Musulmani idat. Milioni da ograda s te v sogia musulmanite

71

Анонимен

преди 7 години

ZA ORBAN MOJE ZA EBNICHARITE STRAHLIVZI NE MOJE

70

Шоп

преди 7 години

*** ще потъне в небитието, колкото и да виете, хибриди.Рузките пцета избегаха от Палмира като бити пее рази.

69

Анонимен

преди 7 години

Да бе не може казва се не искаме не не можем няма да ги издаржаме ние помислете в България колко хора са на улицата и тогава мислете за тия

68

И двете затворени

преди 7 години

Някой дали вярва, че една руска филоложка, която не знае що е дебит и що е кредит, да не говорим закони и ценообразуване, е могла да бъде и е реален кмет на София. Тя е само една мрънкаща фасада на мафиотско управление, което реално управлява или казано по-вярно краде мощно София. И София може да бъде затворена и Фандъкът може да иде в затвора. Нали за това е сложена там. Да иде в затвора, защото това реално й се полага, дори да не е било реално кмет. Тази сламена жена носи отговорността.

67

дебелокожие

преди 7 години

Какви сте вие бе ?Къде се намирате ? На коя планета ? Изобщо не ви интересува ВОЛЯТА на Българския народ .Не искаме мигранти в центъра на София !Мажоритарен вот Точка ! -без шикалкавене Много сте нагли !

66

Анонимен

преди 7 години

София ще се затвори, и Фандъкова ще се затвори.

65

Факт

преди 7 години

Факт е, че София не трябваше да се отваря за мигранти. Факт е, че мигрантите от София трябва да се преместят в центрове за мигранти извън населени места. Факт е, че Фандъкова е повече от некадърна и не става за кмет даже и на родния й Самоков.

64

Vassia N. Ilieva

преди 7 години

Ne samo che moje, a e zaduljitelno Sofia da se zatvori za vsichki emigranti. Malka kompensatzia na dosegashnata greshna politika s tiah. Polovinata ot tiah sa afganistantzi bez dokument, a durjavata gi ostavia v tznetura na stolitzata - aktualen i permanenten udar vurhu svoite grajdani!Izviniavam se za latinitza.

63

Анонимен

преди 7 години

НО МОЖЕ ДА СЕ ЗАТВОРИ ЗА 40% ОТ НАШИТЕ ВЪЗРАСТНИ СЪГРАЖДАНИ , НАРЕЧЕНИ КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО БЪЛГАРИ .

62

Анонимен

преди 7 години

"София не може да се затвори за мигрантите"Напротив, може и трябва. Но вие предпочитате да изпълнявате чужда воля, а не тази на народа.