47

Анонимен

преди 7 години

Кръв повръщам пари не връщам

46

Анонимен

преди 7 години

ББ подаде оставка за да се отърве от тези.Тези още не знаят, че им е за последно, ще го разберат на по-късен етап.

45

Наблюдател

преди 7 години

Ех как не им се разделя с облагите от власта на тия!

44

Анонимен

преди 7 години

Защо си правят сметки без кръчмар?На 22 януари Радев ще изготви свое правителство и от тези няма да остане никой. Нещо повече и в паарламента никога повече няма да влезат. Последните избори го доказаха. Редно беше мандат за патриотите и кабинет , но мисля че Радев би постъпил така.Няма как най-корумпираните политици от бившето СДС да продължат с далаверите. Тези до един са за паенделата.Вижте само какви продажници ни управляват щом само чакат заповеди от САЩ и Брюксел, а при патриотите не е така

43

Анонимен

преди 7 години

Скоро четох една мисъл. Колкото повече знаеш, толкова по-трудно е да не лъжеш.Дали да не се замислим когато постоянно навираме на някой че е лош, лош, лош.., накрая той наистина не става лош.

42

нина

преди 7 години

ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ! Правилно, 46-ти! След тези думи-всякакъв друг коментар е излишен!

41

Доган

преди 7 години

От кол и въже кабинет и кривата уста е поне е временно но и много опасно.после *** пак тиквата и почва тоз виновен друг...........

40

Жажда за власт

преди 7 години

С какво морално право партия, която има 8-9% на предишните парламентарни избори ще съставя мандат. Единственото достойно е да се връща мандата и нови избори. Всичко друго намирисва на схеми с договорки под масата. Правителството пада и после се разбират как да делят баницата.Пепи Готиното Ваксинита, който остави особен ОТПЕЧАТЪК в здравеопазването, гаврейки се с пациентите, е може би един от фанатизираните лутаници, с неизчерпаема жажда за власт - нещо, което е изписано и по погледа му.

39

Анонимен

преди 7 години

Ако до петък не върнат мандата, парламентът ще ти разпердушини и от РБ ще остане само найлонови пликчета!

38

Ха

преди 7 години

До 40 Ей ***, много слушаш бтв и лъжите на буда и горанов. Каква икономика, какви 5 лева? Фалшификация от 2-3% за заблуда на простолюдието. Твоя доход повиши ли се тази година?

37

Анонимен

преди 7 години

миглена пръмова мандат не връща !

36

анонимен

преди 7 години

Пуста власт лесно не се дава.Тия са толкова алчни,толкова безкруполни и подли.Каква власт,какви пет пари с 5% електорат-не ви харесват хората,подиграват се с вас не сте ли го разбрали,и продължавате да се излагате,изглежда и ума ви е толкова колкото наглостта.

35

Анонимен

преди 7 години

Ей тъкмо тръгна икономиката нагоре и излязохме от кризата и комунистите пак спечелиха избори. Тая държава е прокълната.

34

карина

преди 7 години

Какво не прави жаждата за власт ! Сега им падна - иначе с избори нямаше да се докопат до този момент. Да скръстим ръце, да вземем пуканки и да сядаме пред тв да гледаме. Ще има хубави предавания.

33

Анонимен

преди 7 години

Щастлив съм че Българските политици застанаха отговорно пред народа. Всички сме маскари.., но сега е време за сплотеност и отговорност. Всички знаем колко е трудно, на мен също ми е трудно. Изпращаме годината с повече бдителност и тревога, но и с усмивка, гордея се България, гордея с е и с Вас приятели, съседи, фенове, завистници, бедни, заможни, богати и добри, бедни и лоши, умни и глупави, глупави и умни, бъдете щастливи.

32

Анонимен

преди 7 години

БСП няма как да се върне на власт вече, освен в някаква коалиция там. Нито кадри имат, нито електорат, нищо.

31

Анонимен

преди 7 години

Е защо ме обвиняват че като гласувах за Радев съм бил комунист??? Напротив! АНТИКОМУНИСТ съм, и за това МИ СЕ НАЛОЖИ да гласувам за Радев.

30

ЧОВЕЧЕТО

преди 7 години

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО. ТОВА Е ВЛАСТ ЕЙ ТОВА НЕ СЕ ИЗПУСКА. 50% от предишният кабинет са от РБ ето ги отново.

29

Анонимен

преди 7 години

Искам Куна и царя на власт, като семейство, до живот, после да им прехвърлат интелекта на 0,002 бита и да управляват вечно!

28

Ала-Бала

преди 7 години

Да не се чудим защо десните избиратели няма са кого да гласуват. Тези алчни хора сложиха окончателния край на дясното в България. Остана само ДСБ. Ако и тя се замеси с новото формирование създадено с подкрепата и подхранвано от Американския Демократичен Институт карах ще бъде пълен. Тези хора ще доведат на власт БСП. Те работят за тях!Прочети още на: dnes.bg/izbori-16/2016/12/13/rb-se-prestrashi-vze-mandata-za-kabinet.325373